Service 100 % alleen kan ik geen microfoon aansluiten terwijl ik dezelde aansluiting zou krijgen en krijg mijn adresbalk niet open

Slecht

De monteur was de heletijd aan het hoesten dacht die is ziek was niet fijn

zeer tevreden

goed werk geleverd perfecte service

Voor de eerste keer was het top

Vriendelijk en goeie snelle service helemaal tevreden

Zeer goede service

Super aardige en verstandige monteurs

Super aardige en behulpzame monteurs die weten wat ze doen

Hele goede service

Super netjes geregeld

Nette mensen die hem kwamen plaatsen. Netjes alles geinstaleerd . Geen omkijken naar kon erna gelijk tv kijken . Top mannen!!!

Good

Super service

Heel goed veel geduld

Met veel geduld en rust uitgelegd Aardige Heer. Heeft alles netjes achtergelaten. Dus een dikke 10.

Super service en vriendelijk

Super ervaring en klantgericht

Prima telefonisch contact.

Werd opgebeld door de monteur en heeft mij uitgelegd hoe ik de temperatuur van mijn koelvries combinatie kan veranderen. Dat heb ik onder zijn begeleiding gedaan. En voortaan kan ik dit zelf.Helemaal goed.

De heren waren netjes , duidelijk in uitleg, en professioneel,

langzaam

Zaterdagnacht ging onze tv kapot, zwart scherm met alleen geluid, zondag gebeld en woensdag pas kwam er een monteur met een vervangende tv en nam de kapotte mee ter reparatie. Wat is er gebeurt met 24 uurs service?

Nemen echt de tijd om te installeren

Hele fijne installateur neemt echt de tijd om het tv uittelegen raar het iedereen aan

Goed bedrijf vanaf bestellen tot levering

Deskundige monteur serieus en geduldig

Top services

Vriendelijke man !

iets waar ik blij van werd

fijn dat mensen met je meedenken in deze dure tijd vandaar een dikke 10 voor jullie

Joris was bij mij om mijn nieuwe tv te installeren. Die heeft me netjes te woord gestaan, en alles netjes geïnstalleerd, echt top! Ook duidelijke uitleg, super fijn. En wat een fijne man! Werd nog begroet door mijn puppy Djaycey! Haha, gelukkig vond hij honden niet erg.

Uitstekende service

De heren monteurs waren zeer vriendelijk. Meedenkend omdat de televisie voet voor 2e x niet bijgeleverd was, ze kwamen met een oplossing met een ophangbeugel En hebben deze keurig gemonteerd En merkte netjes. Televisie en soundbar hebben hun netjes installeerd en gebruikwijze goed uitgelegd. Wij zijn zeer over deze 2 heren te spreken.

Zeer snel en vakkundig

Ze wisten waar ze mee bezig waren, en vandaar dat ze ook vlug klaar waren

Vriendelijk

Koelkast goed afgeleverd. Monteur dag erna om deur om te zetten. Heel netjes en vriendelijk.

Gewoon uitstekend

Door diefstal id en zo kwijt levering werd gewoon uitgesteld. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. De man die kwam instaleren vriendelijk en vakkundig .sterren meer dan verdiend

Top service en vak mensen die kwamen installeren

Goede service en contact cak mensen die kwamen installeren, vriendelijk en netjes