Een zeer net persoon kwam met een tv onder zijn arm. Ff meedragen, no way.. Installatie door Uw technicus voelde als een warm bad. Ga zo door s.v.p.
Aardige man die de laptop werkend achter liet
Wordt altijd prima geholpen
Monteur was vriendelijk. heeft alles correct aangesloten en werkt tot nu toe naar volle teveredenheid
Tv uitstekend sony
Alles keurig ingesteld en prima uitleg
Sinds 1974 klant (weliswaar onder een andere naam) maar nooit een dag spijt gehad,.( opening was in Rotterdam . Zwartjanstraat)
Ik ben goed behandeld echt goed
Fijn om als oudere zelfs van dozen verlost te worden.
heel goed kon niet beter
Voor mijn ook altijd een top en goed behandeld Ik heb nooit geen problemen met skala en ik kan dat zeggen zit al jaren bij ze ,altijd gehuurd
Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan...en de service is uitstekend...erg vriendelijk en beschaafd.... bezorger was ook erg vriendelijk....en behulpzaam
netjes
Nakomen van afspraken Snelle levering conform belofte Na enkele dagen gebruik wilde ik enkele aanpassingen. No problem. Binnen enkele dagen geregeld. Mijn ervaring met Skala zijn uitstekend te noemen
De afstandbediening doet het niet en er kwam nog een kabel wordt nu gestuurd dus we wachten het af
Mooie tv . Bezorgers waren vriendelijk. Alles geinstaleerd en uitgelgd.
De medewerkers waren vriendelijk en heb alles perfect geïnstalleerd.
Voldoende geinformeerd
Vriendelijk
Prima en snel en vriendelijk
fijne service en vriendelijke bezorgers en top afgeleverd
Super service echt aanrader
er was een Oekraïense nieuwe colega bij en de nederlandse sprekende man vertelde dat hij even een andere taal ging praten om het hem uit te leggen dat vond ik zeer netjes.
Vriendelijke mensen en erg behulpzaam, zelfs uitleg over de wasmachine en zijn programma’s Zeker aan te raden !