uitstekend

vriendelijke bezorgers alles keurig geplaats

Heel vriendelijk en behulpzaam

Bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam legte alles heel duidelijk uit

Hele lieve monteurs, hebben goed geholpen. Wasmachine draait perfect en de tv staat goed. Ik kan weer wassen en heb blije kindjes die weer tv kunnen kijken!

Perfect geholpen

Geweldig!

Goede service geen op of aanmerkingen.

Kwamen met zn tweeen naar boven

Man van boven de 60 naar mijn idee, viel van de trap en de koelkast ook, tevens 2 lichte deuken aan de zijkant.

Valt toch tegen

Ik kom er op terug.mijn keuze was fout. Vandaag 6/2022. Ik wil en maak gebruik van de 14dagen bedenk tijd. Jullie kunnen de televisie weer op halen. Mevrouw b.Hubbard GOOIOORD 77 1103CE AMSTERDAM

Ik huur al meer dan 20 jaar en altijd goede service

Fijne mensen, netjes beleefd en erg kundig Vriendelijk en vooral snel werkend Echt mijn complimenten. U heeft geweldige mensen in dienst !

Fantastische service

Geweldige service en enorm aardig personeel,een aanrader!

Zeer duidelijk en netjes

Zoals altijd top service

Wij zijn al heel lang klant bij Elbuco/Skala..altijd tevreden en goede communicatie!!

Is allemaal netjes gegaan alleen heb een probleem vandaag achter gekomen hij staat niet waterpas staat achterover lukt ons niet om de koelkast goed te zetten

Zeer tevreden vriendelijke monteur

Zeer tevreden over de monteur heeft mij goed geholpen

Zeer kundige heren

Helemaal naar wens gegaan, machine ook netjes aangesloten en wegwijs gemaakt in gebruik apparaat.

tevreden klant

sneller gekomen dan gepland,getest voor ze weggingen heel vriendelijk, persoonlijke onderhouds tips gegeven

Geweldig gedaan.

Keurige jongeman heel vriendelijk en zeer bekwaam in het uit oefenen van zijn werk.

Top geen probleem

Proma ervaring aardige leverancier alleen jammer geen handleiding bij de televisie om dat het een tefurbist toestel is

Geweldige service

Alles is fantastisch verlopen alles werkt perfect

Prima vakman

Weet waar ze mee bezig zijn. Na 3 kwartier, pc beeldscherm op de plaats. Alles waar ik om gevraagd heb is geinstalleerd, Zoals al vermeld Prima vakmensen.

Zeer vakkundige monteur die de tv netjes heeft geïnstalleerd en duidelijke uitleg heeft gegeven.

Erg goed

Keurige vriendelijke installateur, met kennis van ptofuct

Ik ben al lid vanaf 1988 en dat is prima goede service en altijd vriendelijk geholpen ga zo door.