vriendelijke bezorgers alles keurig geplaats
Bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam legte alles heel duidelijk uit
Hele lieve monteurs, hebben goed geholpen. Wasmachine draait perfect en de tv staat goed. Ik kan weer wassen en heb blije kindjes die weer tv kunnen kijken!
Perfect geholpen
Goede service geen op of aanmerkingen.
Man van boven de 60 naar mijn idee, viel van de trap en de koelkast ook, tevens 2 lichte deuken aan de zijkant.
Ik kom er op terug.mijn keuze was fout. Vandaag 6/2022. Ik wil en maak gebruik van de 14dagen bedenk tijd. Jullie kunnen de televisie weer op halen. Mevrouw b.Hubbard GOOIOORD 77 1103CE AMSTERDAM
Ik huur al meer dan 20 jaar en altijd goede service
Fijne mensen, netjes beleefd en erg kundig Vriendelijk en vooral snel werkend Echt mijn complimenten. U heeft geweldige mensen in dienst !
Geweldige service en enorm aardig personeel,een aanrader!
Zeer duidelijk en netjes
Wij zijn al heel lang klant bij Elbuco/Skala..altijd tevreden en goede communicatie!!
Is allemaal netjes gegaan alleen heb een probleem vandaag achter gekomen hij staat niet waterpas staat achterover lukt ons niet om de koelkast goed te zetten
Zeer tevreden over de monteur heeft mij goed geholpen
Helemaal naar wens gegaan, machine ook netjes aangesloten en wegwijs gemaakt in gebruik apparaat.
sneller gekomen dan gepland,getest voor ze weggingen heel vriendelijk, persoonlijke onderhouds tips gegeven
Keurige jongeman heel vriendelijk en zeer bekwaam in het uit oefenen van zijn werk.
Proma ervaring aardige leverancier alleen jammer geen handleiding bij de televisie om dat het een tefurbist toestel is
Alles is fantastisch verlopen alles werkt perfect
Weet waar ze mee bezig zijn. Na 3 kwartier, pc beeldscherm op de plaats. Alles waar ik om gevraagd heb is geinstalleerd, Zoals al vermeld Prima vakmensen.
Zeer vakkundige monteur die de tv netjes heeft geïnstalleerd en duidelijke uitleg heeft gegeven.
Keurige vriendelijke installateur, met kennis van ptofuct
Ik ben al lid vanaf 1988 en dat is prima goede service en altijd vriendelijk geholpen ga zo door.