Onze was machine zou maandag komen maar volgens de chauffeur waren we niet thuis . maar dat waren we wel . dus alles is naar een donderdag 19 -08-2021 . Dus waren niet blij
Aardige man goede service 10
Mooi op tijd bezorgd, netjes geïnstalleerd, en een erg aardige jongeman.
Ik heb geen klachten alles werkt perfect en de jongens waren heel erg vriendelijk
Goeie service.beleeft voor de telefoon.tv geindtallerd. Goeie mensen.helemaal tevreden
Vind het maar raar dat de instalateurs niet eens de machine kunnen aansluuten op de officiële manier, nu moet er weer iemand komen nu zit de machine in een verlengsnoer naar het stopcontact
Mijn ervaring is het volgende. De wasautomaat is geplaats, maar niet op de trekschakelaar hoewel dat was afgesproken maar dat vindt ik niet erg. Verder het apparaat draait prima.
Uitstekende aflevering. Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers. Vast de vlaggendragers van het bedrijf. Cijfer 10+ . Het artikel is compleet volgens verwachtingen. Graag nog het ophangsysteem voor het apparaat, zodat die nog bevestigd wordt aan de muur. de prijs hiervoor is mij bekend.
Bij skalaeen wasmaschine en droger besteld snelle levering en netjes geplaatst en aangesloten en ingesteld
Zeer nette chauffeur en heeft de tv netjes en goed geïnstalleerd
Goede service En alles netjes verzorgd
goede service netjes op tijd
snelle plaatsing leuke vlotte heren
Goede service en een goede en vriendelijke monteur
Zeer vriendelijke heren en goede uitleg
Super goed
TV Samsung 75 inch geleverd netjes verpakt en bovengebracht de installateur heeft alles voor me goed gezet zodat ik direct tv kon kijken en vriendelijk geholpen
Bij de klanten service ben ik zeer goed geholpen en de installateurs aan huis waren vriendelijk en hadden een vlotte afhandeling.
werk erg goed
Perfect geholpen.
Wil zeggen dat die meneer heel vakkundig is en ontzettend goed met uitleggen.Hij bleef echt tot ik het allemaal wist.Ik zeg maar zo vooral zo doorgaan
Alles best goed geregeld alleen geen oplaadkabel bij me playstion en het is een tweedehans maar dat sta er niet vermeld maar verder is alles prima
Vriendelijke jongens
Ik ben heel tevreden met de laptop. Chauffeur was vriendelijk, netjes en de aflevering heeft hij correct uitgevoerd. Ben hier zeer tevreden over.
ik ben zeer tevreden.