bezorgers waren vriendelijk maar ze waren nog iets vergeten af te geven zitten we nog op te wachten

jammer dat het deze keer niet helemaal goed is gegaan al jaren klant van jullie dit is de eerste keer dat het niet helemaal goed is gegaan

geweldig

ze hebben hem goed neer gezet ben tevreden

Slechte planning

Ik heb vrij genomen omdat er tegen me werd verteld we komen hoog uit half elf bij u naar wel vier keer gebeld te hebben kwamen ze om kwart voor twee aan zetten ze hebben de vaatwasser wel aan gesloten en daar bij de inbouw koelkast wel even los gehaald maar het is te moeilijk om het weer goed te maken nu sluit de koelkast deur niet meer goed moet weer helemaal afgesteld worden zeer slechte zaak

Een sociaal en begripvol bedrijf

Ik kan alleen maar positief zijn over Skala en dat na dertig jaar ervaring. Het bedrijf stelt zich altijd begripvol op voor anderen, Skala maakt het verschil. Klinkt misschien logisch, maar in andere bedrijven zie ik geen meerwaarde. Dat maakt Skala o.a uniek in zijn soort!

Uitstekende service

Alles was erg snel en correct uitgeleverd. Prima service

OP TIJD GELEVERD

EEN MIN PUNTJE WAS GEEN GEEN HAND LEIDING ,IK HEB NOG GEEN WAS GEDRAAID ,DUS DAAR KAN IK GEEN OOR DEEL OVER GEVEN ,ZIET ER GOED UIT

Alleen jammer dat ze de koelkastdeur niet konden omhangen

Hadden geen gereedschap ervoor

Vriendelijke bezorgers en super service !

De service was super, het fornuis werd helemaal voor me uitgepakt en aangesloten. En hele vriendelijke bezorgers !

Vriendelijke medewerker goed werk geleverdhen alleen weer een afspraak moeten.maken omdat ik de Windows niet geactiveerd krijg

Ze waren volgens afspraak

Het nam wel wat extra moeite met zich mee om de koelkast te plaatsen omdat d e vloer wat ongelijk was

Goede service en vriendelijk

Was weer perfect

Al heel lang bij Skala altijd alles perfect

aansluiten kon beter

tijdens aansluiten werd de oude machine te hard weggetrokken en de slang van het reservoir er af werd getrokken waardoor het volledige waterreservoir over de vloer liep en met man en macht moest worden gedweild. geen gereedschap mee genomen was allemaal erg knullig machine werkt perfect

Erg goed

Heel goed bv erg tevreden dank u

Snelle en goede service

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Verdere communicatie verliep soepel en vlot via email. Bezorger was vriendelijk en correct.

Prima service en uitleg.

De uitleg over het product werdt prima uitgelegd na het installeren. De monteurs waren zeer vriendelijk.

Grandioos

prima service en door vakmanschap geplaatst

Netjes bezorgd

Netjes bezorgd , was wel iets later dan werd gezegd, maar konden de bezorgers niets aan doen. Voor de rest keurig neer gezet en aangesloten

Zoals altijd uitstekend!

Wij zijn al bijna 30 jaar vaste klant bij Skala en onze ervaring is door de jaren heen alleen maar positief. Natuurlijk worden de regels ook anders, zo zorgen wij bijvoorbeeld altijd bij het omruilen van een artikel dat dit keurig in de originele verpakking klaar staat. Voorheen geen enkel probleem maar de laatste keer kon het artikel weer uitgepakt en aangesloten worden, de monteur mag het niet meer zomaar ongezien meenemen. Ongetwijfeld heeft men daarmee een slechte ervaring, dus volkomen begrijpelijk. Personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam dus niets dan lof.

Geweldige Service!!

In 1 woord SUPER!!

grandioze service en snel

al vele jaren lang geniet ik van de fijne service van skala. Het is gemakkelijk en goed

Niet slecht maar ook niet goed

Hij ging er van uit dat de TV van ons was.

Vriendelijke heren en hebben ook kennis van zaken.

Top goeie service en de bezorgers heel vriendelijke en netjes goeie uitleg en aardig