Super snelle en goede service
Prima door de mannen geholpen vriendelijk in 1 woord geweldig
Ben heel tevreden over Scalla
Top medewerkers vriendelijk en behulpzaam
Alles professioneel gedaan heel blij mee
Veel mogelijkheden, altijd actief op alle fronten. Aanbevelingswaardig.
De bezorger was een zeer nette medewerker die me alles rustig heeft uitgelegd. Ook was het prettig dat hij direct aangaf eerst documenten te willen zien en deze heeft hij ook uitvoerig bekeken. Dat geeft toch een gevoel van professionaliteit. De laptop werkt perfect en de laptoptas die ik er onverwacht bij kreeg was een leuke verassing. Ik had helaas al eentje aangeschaft, dus misschien een tip om dit voor de tijd aan te geven, zodat de klant niet zelf al eentje haalt. Verder was alles top!
Goei ervaring
Al jaren vaste klant dus dat zit dan wel goed qua service en afhandelingen
Kreeg goede uitlegd, bij het installeren. Medewerker erg vriendelijk.
de medewerkers komen de wasmachine brengen en instaleren, heel vriendelijke mensen, een goede uitleg over de wasmachine wat ik moet doen met opstarten tot schoonmaken, heel fijn. ga zo door. jammer weet ik hun namen niet.
Vroeger dan verwacht werd de laptop gebracht en geïnstalleerd door een zeer vriendelijke medewerker. Het duurde niet lang, was gezellig en hebben ook nog gelachen. Kortom: een zeer prettige ervaring en een prachtige laptop. Skala bedankt!
Snelle levering en vakuntige plaatsing door de monteur
Alles is helemaal top geregeld. Netjes boven gebracht en de oude meegenomen.
De mensen hebben alles naar mijn wens neer gezet en aan gesloten Ben al veal jaren klant bij skala beval me nog steeds goed
Al jaren, en dan meen ik echt al jaren, klant en altijd enorm tevreden geweest over de service en kwaliteit. Huurde er ons eerste wasmachine en droger toen we net getrouwd waren. Inmiddels al 30 jaar getrouwd en nog steeds een tevreden klant!
sinds 1913 is altyd goed geweest ptima super
werd netjes en cooect geholpen
Onze tv werd binnen een week geleverd. Tijdens de levering werd ik goed geïnformeerd door de inspecteur. Hij gaf ook nuttig advies. Installatie was zo gedaan. Nu lekker genieten ervan.
netjes en beleefd ben er blij mee
Aardige en behulpzame aflevering
snel vriendelijk en goed ook de moteurs
Al jaren klant, is natuurlijk een stuk duurder als gewoon kopen, echter als er iet stuk is wordt er meteen reparatie geregeld en indien nodig vervangen. Geen omkijken meer naar.
Uitstekend en ze helpen goed