zeer goede service zoals ik gewend ben van Skala

Ik ervaar de service van Skala als zeer positief. Ik ben al jaren klant van Skala en zal dat ook blijven.

Snel en correct geleverd zoals de eerdere leveringen

nette bezorging

nette bezorging, op tijd, vriendelijke en kundige bezorgers kortom TOP

goede service netjes alles aangesloten en alles uitgelegd

Nadat ik de refurb tv gehad hebt moest ik naar mijn werk savonds thuisgekomen ging ik tv kijken toen zag ik een vlek op de tv toen ik dichterbij kwam zag ik dat op het hele scherm een waas overheen zat na ongeveer 25 minuten poetsen was hij schoon dit was minder maar voor de rest dik tevreden over alles

Keurig op tijd geleverd en tv geinstaleerd

Staat hier boven al

Het is keurig en correct gedaan.Een dikke 10

Zoals altijd wat ik gewend ben van Skala goede service fijne mensen en goede aflevering en montage . Ook klantenservice is altijd vriendelijk en geduldig en helpt en denkt mee evt met de keuze van een produkt /bestelling . Dus in één woord een dikke 10 als cijfer.

prima service

snel geleverd en perfekt geholpen en neergezet en aangesloten prima service gewoon toppie.

goed en duidelijk

mooi op tijd geplaatst en uitgelegd

Zeer goede service 11 jaar klant en altijd goede service

Zowel in communicatie als service een voorbeeld.

Vanaf het moment van aanvragen via de site tot aan de installatie van de tv een méér dan prettige ervaring.De communicatie via de telefoon was uitstekend en de installatie door de chauffeurs/monteurs een voorbeeld van hoe klantvriendelijkheid dient te zijn.

Super zeer goed

Goede ervaring

Hele aardige mannen die ook mee dachten en en oprechte mening en advies gave

buitengewoon tevreden

Ik ben erg te spreken over de diensten van skala,dinsdag gebeld,over een andere televisie,werdt erg netjes aangesproken,en alles werdt perfect geregeld,d.onderdag is het toestel omgeruild,en aangesloten,de instalateur was vriendelijk,en heeft alles keurig geregeld,het is te vermelden dat ik nu 40 jaar huur bij skala,en nog nooit geen problemen heb gehad.,dus ik ben erg tevreden

Skala perfect alleen bezorging slecht

Werdt niet uit geleg hoe de nieuwe apparatuur werkt moest zelf achter komen dat de condens droger een afvoer slang heeft zodat je de waterbakbak niet meer hoef te legen en schade aan de vloer

slecht

zeer brutale en onbeleefde monteur geen uitleg verpakking kapot gescheurd is niet meer welkom in mijn huis !!!!!

De jongens waren zeer vriendelijk en beleefd . Hebben het vlot en professioneel aangesloten .

Spontaan.

Snelle en goede installatie door een gezellige monteur

Na even wachten omdat de tv niet op voorraad was werd daarna de tv en soundbar goed en snel geplaatst en geïnstalleerd.

Vriendelijk

Heel professioneel en vriendelijk geholpen..

Wurg contract,

Je betaalt zeker 3 keer meer dan het product waard is. Verhogen ieder jaar de prijzen aan de hand van benzine prijzen, inflatie en loonsverwachting. Dit stijgt dus altijd!! Onder je contact van 6 jaar is met geen mogelijkheid om er onderuit te komen. Daarnaast beloven ze dingen om te maken maar gebeurd niet, wel 1 a 3 maanden je apparaat weg. Klantenservice zeer maar ook zeer grof, op 1 iemand na!

Netjes en geduldig

Hebben alles aangesloten en uitgeldgd Oude machjne meegdnomen top

Geweldig!

Spontane man, die weet wat hij doet! Alles is goed nagekeken of het werkte, dus ben zeer tevreden.

Uitstekende service via Klantenservice Skala.nl

Besteld via Klantenservice Skala.nl de volgende producten: 1. SAMSUNG KOELVRIESCOMBI RB36T605CB1/EF 2. LIEBHERR VRIESKAST GP1486-20/21 ONLINE KON IK DE AFSPRAKEN KIEZEN WAAROP BOVENSTAANDE PRODUCTEN GELEVERD ZOUDEN WORDEN. DONDERDAG WERD DE SAMSUNG KOELVRIESCOMBI AFGLEVERD VRIJDAG DE LIEBHERR VRIESKAST. BEIDE APPARATEN DOOR DE MONTEURS INGESTELD. UITSTEKENDE SERVICE VAN SKALA!!!!!