Uitstekende service via Klantenservice Skala.nl

Besteld via Klantenservice Skala.nl de volgende producten: 1. SAMSUNG KOELVRIESCOMBI RB36T605CB1/EF 2. LIEBHERR VRIESKAST GP1486-20/21 ONLINE KON IK DE AFSPRAKEN KIEZEN WAAROP BOVENSTAANDE PRODUCTEN GELEVERD ZOUDEN WORDEN. DONDERDAG WERD DE SAMSUNG KOELVRIESCOMBI AFGLEVERD VRIJDAG DE LIEBHERR VRIESKAST. BEIDE APPARATEN DOOR DE MONTEURS INGESTELD. UITSTEKENDE SERVICE VAN SKALA!!!!!

Tevreden

Tevreden

Uitstekende service.

De wasmachine werd gebracht en geïnstalleerd door een vriendelijke en vakkundig man. Na de plaatsing kreeg ik een duidelijke uitleg. De verpakking ruimde hij netjes op.

Ik heb zeer goede ervaringen met skala

Nette service en netjes geplaatst

Een mooie tv maar een slechte service van de jongens die de tv kwamen brengen

Ze waren heel snel weg ,neer zetten zonder uitleg Het aan sluiten was slecht gedaan alle kabels om elkaar gedraaid En de aansluiting van onze harmon carbon niet gedaan Totaal geen uitleg van wat dan ook Maar toen heb ik naar jullie gebeld en vandaag kwam er een monteur die dit wel heel netjes heeft gedaan dit vind ik dan heel netjes van jullie dus een min tegen een plus netjes opgelost van jullie Met vriendelijke groeten M.W. verhagen

de t v is niet haarscherp en onzuiver

niet goed afgesteld

Beleefd en behulpzaam

ik ben te vrede

ik ben wel te vrede met de nieuwe computer maar hij is niet helemaal in gesteld door de monteur. want mijn printer doet het niet en nog meer dingen . daar om vraag ik of sebastian lans kan komen als die weer terug is want die weet zo beetje hoe mijn computer ingesteld moet worden dank u ikhoor het wel als hij terug is een sm of een email dank u wel

Uitstekende service bij instaleeren nieuwe PC.

Op tijd aankomen voor afspraak. Alles goed geïnstalleerd,aardige vent ook,niet 1 die all1 "installeren en wegwezen" mentaliteit had. PC +monitor zelf ook zoals verwacht,g1 vervelende verrassingen.

Gewoon heel goed

Een zeer vriendelijk en kundig persoon!

heel goed

de jongens die zijn geweest waren heel netjes en vriendelijk

Snel en netjes

Ze hadden de wasmachine erg snel boven en geinstalleerd

Vriendelijk professioneel en erg aardig!!

Punctueel, heel vriendelijk, meedenkend en goede raad gevend.

heel goed geholpen

Vriendelijk en fantastisch geinstalleerd en op gepaste afstand gebleven SUPER ben er heel blij mee

Ik heb meer gehad dan beloofd!

De service bij Skala is top! Per toeval kwam ik bij hun op de website. Ik heb een refurbisched computer gehuurd. De afhandeling ging erg vlot. De koerier, die tevens de computer installeerde was vriendelijk, snel en vakkundig. Ik had wat mindere kwaliteit verwacht van de computer. Deze was erg mooi en werk uitstekend! Tevens kreeg ik er een gloednieuwe monitor en nieuwe draadloze toetsenbord en muis bij. Ben erg verrast door Skala en heb meer gehad dan was beloofd.

Meer dan behulpzaam en meedenkend.

twee man sterk die nu wel bereid waren om mee te denken en te doen. Zeer attent. En begripsvol wat betreft meubilair, te grote eettafel Alleen een probleempje. Beide mannen waren niet echt op corona ingesteld zoals mij verzekerd was. Beiden droegen geen mondkapje. Had er natuurlijk zelf wat over kunnen zeggen. Droeg er zelf wel eentje. Heb het maar zo gelaten. Was allang blij met de goede service van die twee Ps vreemd dat ik zo'n mail niet kreeg rond mijn Samsung UHD 4K TV UE43TU8500

Duidelijk snel en beleefd

De uitleg was duidelijk, aardige jongemannen, en keurig op de afgesproken tijd.

Goed geregeld.

Ik heb het ervaren als zeer prettig. Duidelijke mails en ook over de telefoon vriendelijk en duidelijk geholpen. Levering op de tijd dat dag te voren was aan gegeven. Vriendelijke bezorger. En was heel duidelijk. Ben zeer content met mijn nieuwe Koelvriescombinatie. Zeer mooi en ruim. Top product

Was heel erg blij met inlevering en de rest

Heel erg tevreden

Service behandeling en wetenschap

Altijd vriendelijke mensen in je huis Ze weten waar ze overpraten Service prima Aanbevelen ja

Keurig

Super vriendelijk personeel. Alles wordt netjes geïnstalleerd en uitgelegd. Maar ook naast dit, als er maar wat is hoeven we maar te bellen en het wordt opgelost. Wij zijn supertevreden over jullie service en personeel.

Goede service en snelle levering

Ben allang klant