Prima en snel en vriendelijk
fijne service en vriendelijke bezorgers en top afgeleverd
Super service echt aanrader
er was een Oekraïense nieuwe colega bij en de nederlandse sprekende man vertelde dat hij even een andere taal ging praten om het hem uit te leggen dat vond ik zeer netjes.
Vriendelijke mensen en erg behulpzaam, zelfs uitleg over de wasmachine en zijn programma’s Zeker aan te raden !
Beste, Beide heren waren echt heel aardig. Hadden precies alle stappen uitgelegd. Top ! Groetjes
DE DROGER IUTSTEKEND
Hij heeft alles netjes uitgelegd En het was een fijne man om mee te praten Ik ben er zeer tevreden mee Hij had gezegd als er wat was kon ik contact opnemen
Alles goed uitgelegd
Hardwerkende mensen
Goede service en goede uitleg Als klant bij skala ben ik zeer tevreden Als er iets is dan word het gelijk in orde gemaakt medewerkers zijn altijd vriendelijk en niet te vergeten snelle levering ...heel fijn dat je op deze manier kan huren en afkopen wat wil je nog meer al met al goed geregeld..
de monteur heeft de TV snle en professioneel geinstalleerd, ondanks een probleem.
Goed en vriendelijk geholpen door de helpdesk. Zijn al jaren klant en dik tevreden.
2 vriendelijke heren, professioneel en mijn tv start klaar gemaakt. Visitekaartje voor jullie bedrijf.
vriendelijke bezorgers alles keurig geplaats
Bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam legte alles heel duidelijk uit
Hele lieve monteurs, hebben goed geholpen. Wasmachine draait perfect en de tv staat goed. Ik kan weer wassen en heb blije kindjes die weer tv kunnen kijken!
Perfect geholpen
Goede service geen op of aanmerkingen.
Man van boven de 60 naar mijn idee, viel van de trap en de koelkast ook, tevens 2 lichte deuken aan de zijkant.
Ik kom er op terug.mijn keuze was fout. Vandaag 6/2022. Ik wil en maak gebruik van de 14dagen bedenk tijd. Jullie kunnen de televisie weer op halen. Mevrouw b.Hubbard GOOIOORD 77 1103CE AMSTERDAM
Ik huur al meer dan 20 jaar en altijd goede service
Fijne mensen, netjes beleefd en erg kundig Vriendelijk en vooral snel werkend Echt mijn complimenten. U heeft geweldige mensen in dienst !