Kort en krachtig

In doos en al op de slaapkamer neer gezet

Slechte levering

1e levering ging niet door omdat ze geen gereedschap hadden om de deur naar de badkamer er uit te halen. 2e levering lukte het wel. Het waren 2 bezorgers. 1 met een baardje en die was heel aardig. Maar zijn collega heeft een zéér kort lontje en vloekte ook steeds. Als het aan hun ligt komen ze ook niet meer terug voor een eventuele droger die ik misschien nog wil bestellen. Vroeger kwam er altijd een man met rood haar en dat ging altijd hardstikke goed.

Ben zeer tevreden

Goed supper

Ik had de tv met nog eens 5 jaar dus dat wil toch genoeg zeggen he

Gewoon perfect

Gewoon perfect

Matig

Niet zo tevreden fiets geeft veel schade en bezorgers waren wat gehaast

Fijn personeel!

Goede Service!

Matig

De monteur droeg geen mondkapje. Ik wel en zijn vraag was bent U ziek? Want U draagt mondkapje?? Daarna moest ik schroevendraaier regelen omdat hij die zelf niet had.

Alles is prima gegaan, geen problemen

Geen problemen gehad, de persoon dia Skala vertegenwoordigde was heel beleefd en behulpzaam

Ben al jaren klant van Skala, dus wel zeer tevreden. Goed service van telefoon gesprekken tot bezorging en installaltie

Ik moest de wasmachine zelf opnieuw installeren

De wasmachine stond niet waterpas en ook echt niet waterpas en stond op 3 poten. Verder is het een mooie en nette wasmachine en de monteur was wel zeer vriendelijk. Contact met Skala zelf is wel super geregeld.

Al velen jaren ben ik een klant van Skala.

Nog Nooit geen problemen gehad met de alles wat ik huurde dus blijf ik een vaste klant.

Prima, in korte tijd was alles geregeld

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Ik heb totaal geen opmerkingen. Top!

geweldig

Zeer goede bezorgen. Nette bezorger. Heeft computer geinstalleerd.

Tevreden

Aardige man die geleverd heeft en ook heel duidelijke uitleg en alles geïnstalleerd

Goede service en aan de corona regels gehouden de

Ander halve meter afstand zeer tevreden zeer vriendelijke mensen de droger geplaats

Heel goed advies en afhandeling

Goed advies gekregen korte levertijd en aflevering heel goed met aardige en behulpzame mensen

heel goed

was super tevreden

Heel goede ervaring, klantvriendelijke monteur en heel behulpzaam.

Alle vragen kon ik van hem krijgen. Alles verliep prima!! Ik ben heel tevreden!!

Een top bedrijf

Een goed topbedrijf veel keus om producten te huren voor 3 of 5 jaar De huur prijzen vallen ook mee Uitstekende service is er iets aan het product defect wordt deze gerepareerd zonder kosten men krijgt een nieuwe als niet gemaakt kan worden Je krijgt altijd een zelfde product te leen als het ander product in reparatie is En dat is nog mooi twee derde van de huur perioden verlopen kan men een nieuwer product kiezen natuurlijk voor 3 of 5 jaar Zo hebt altijd het nieuwste in huis

Super geholpen

Zeer vriendelijk ,snelle service.Kortom goed geholpen

zeer tevreden

ik ben er blij mee wasmachine en droger doet het heel goed

De mannen deden hun werk zeer goed en waren beleeft hebben de aansluitingen goed gecontroleerd

Ik ben uiterst tevreden over het personeel tijdens aflevering. De geleverde producten zagen er zeer goed uit, en werden keurig geplaatst en aangesloten. Ik ben zeer tevreden