Bezorgers waren niet deskundig, duurde erg lang voor ze alles klaar hadden ( duurde ongeveer 3 uur) I. V. M corona zat ik met mijn kleindochter buiten, dat was erg koud. Moet ik daarbij wel zeggen dat deze jongens hun uiterste best hebben gedaan om het goed aan te sluiten, waren erg vriendelijk, aan de jongens lag het niet.... Dikke pluim. Mischien een idee om in het vervolg 1 ervaren iemand mee te sturen.
Het zijn vakmensen die weten wat ze doen
Mooi op tijd goede service en uitleg
Zeer prettig
Geachte heer van Mourik ik heb op 26 -2-2021 een e-mail naar u gestuurd over mijn bevindingen. Helaas heb ik daar nog geen antwoord op ontvangen.
Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Skala i.v.m. bezorging en plaatsing. M.b.t. de bezorging en de plaatsing van de Samsung ben ik minder tevreden. De doos moet ik 14 dagen bewaren of is het een smoes om de doos niet te hoeven meenemen. De aansluiting op het internet lukte niet. Het is mij wel gelukt en alles werkt nu naar behoren.. Volgens mij hadden de twee makkers weinig tijd
Moiii op tijd geleverd. Goed geholpen. Geweldig wasmachine. Ben erg blij mee..
TOP SERVICE IN 1 WOORD
vriendelijke monteur, snel aangesloten
zij hebben zeer goed hun werk gedaan en uit leg gegeven.
Heb geen klachten over Skala
Ik ervaar de service van Skala als zeer positief. Ik ben al jaren klant van Skala en zal dat ook blijven.
Snel en correct geleverd zoals de eerdere leveringen
nette bezorging, op tijd, vriendelijke en kundige bezorgers kortom TOP
Nadat ik de refurb tv gehad hebt moest ik naar mijn werk savonds thuisgekomen ging ik tv kijken toen zag ik een vlek op de tv toen ik dichterbij kwam zag ik dat op het hele scherm een waas overheen zat na ongeveer 25 minuten poetsen was hij schoon dit was minder maar voor de rest dik tevreden over alles
Staat hier boven al
Het is keurig en correct gedaan.Een dikke 10
Zoals altijd wat ik gewend ben van Skala goede service fijne mensen en goede aflevering en montage . Ook klantenservice is altijd vriendelijk en geduldig en helpt en denkt mee evt met de keuze van een produkt /bestelling . Dus in één woord een dikke 10 als cijfer.
snel geleverd en perfekt geholpen en neergezet en aangesloten prima service gewoon toppie.
mooi op tijd geplaatst en uitgelegd
Zeer goede service 11 jaar klant en altijd goede service
Vanaf het moment van aanvragen via de site tot aan de installatie van de tv een méér dan prettige ervaring.De communicatie via de telefoon was uitstekend en de installatie door de chauffeurs/monteurs een voorbeeld van hoe klantvriendelijkheid dient te zijn.
Goede ervaring
Hele aardige mannen die ook mee dachten en en oprechte mening en advies gave