Prima gedaan en netjes
De vriendelijkheid van de monteurs en duidelijke uitleg
zeer tevreden over het plaatsen van onze nieuwe computer ook de service is perfect
Prima geinstalleerd en uitgepakt. Echte vakman dieal meerdere installaties heeft gedaan. Hij wees me op diverse mogelijkheden dieik niet kende.
De monteur was zeer beleeft en vriendelijk
Mijn ervaring is zeer goed heb eigelijk niet zoveel op aan te merken!
Ik ben recent gebeld om de mogelijkheden te bespreken om mijn huurbedrag te verlagen, hoewel daar geen enkele juridische verplichting voor was. Hierdoor heb ik het huurbedrag met 33,33% kunnen verlagen. Dit was speciaal voor klanten die al langere tijd huren, maar verplicht was dit zeker niet. In het verleden heb ik een defecte wasmachine gehad. Deze werd na één telefoontje direct kosteloos omgewisseld voor een nieuw apparaat.
2 (h)eerlijke mannen met humor en verstand van zaken. Als erg prettig ervaren (helaas namen ontschoten). Maar mijn complimenten ik heb gelachen
Super ben heel blij met skald en hoe alles is geregeld en vriendelijke installateur!
Prettig en plezierig. Heeft alles goed geprogrammeerd wat mij niet zou lukken.
Goede uitleg gegeven. Zeer tevreden
Optijd, snel, super goede service.
leuk en gezellig ga zo door dan maak je veel mensen blij.
Monteurs hebben het fornuis goed geinstalleerd en uitgelegd wat ze gingen doen. Zeer vriendelijke mensen.
het materiaal is van goede kwaliteit, het personeel is bekwaam en vriendelijk en de service is top
Zeer behulpzaam medewerker.
Gewoon top. Vriendelijke bezorger en uitstekende service. Niks op aan te merken.
Tevreden
heel goed
Snelle levering en installeren ging prima.
Heel fijn en betrouwbaar bedrijf! Ik heb tv besteld,werd vriendelijk en snel geholpen. Binnen een paar dagen kreeg ik mijn tv en een hele vriendelijke installateur heeft alles geïnstalleerd! Super fijn! :)
Prima Service, niks op aan te merken
Na mijn huurperiode van de SAMSUNG Led-tv gedurende 5 jaar wilde ik de TV wegens grote tevredenheid behouden en kopen. Het aanbod om te kopen was ronduit teleurstellend. Ik ben er niet op in gegaan en heb het op laten halen. Helaas. De afhandeling gebeurde op een zeer zakelijk, robotachtige, kille manier. Geen meedenken. Geen klantvriendelijkheid. Puur uit oogpunt vanuit Skala.