Ik ben erg te spreken over de diensten van skala,dinsdag gebeld,over een andere televisie,werdt erg netjes aangesproken,en alles werdt perfect geregeld,d.onderdag is het toestel omgeruild,en aangesloten,de instalateur was vriendelijk,en heeft alles keurig geregeld,het is te vermelden dat ik nu 40 jaar huur bij skala,en nog nooit geen problemen heb gehad.,dus ik ben erg tevreden
Werdt niet uit geleg hoe de nieuwe apparatuur werkt moest zelf achter komen dat de condens droger een afvoer slang heeft zodat je de waterbakbak niet meer hoef te legen en schade aan de vloer
zeer brutale en onbeleefde monteur geen uitleg verpakking kapot gescheurd is niet meer welkom in mijn huis !!!!!
De jongens waren zeer vriendelijk en beleefd . Hebben het vlot en professioneel aangesloten .
Spontaan.
Na even wachten omdat de tv niet op voorraad was werd daarna de tv en soundbar goed en snel geplaatst en geïnstalleerd.
Heel professioneel en vriendelijk geholpen..
Je betaalt zeker 3 keer meer dan het product waard is. Verhogen ieder jaar de prijzen aan de hand van benzine prijzen, inflatie en loonsverwachting. Dit stijgt dus altijd!! Onder je contact van 6 jaar is met geen mogelijkheid om er onderuit te komen. Daarnaast beloven ze dingen om te maken maar gebeurd niet, wel 1 a 3 maanden je apparaat weg. Klantenservice zeer maar ook zeer grof, op 1 iemand na!
Hebben alles aangesloten en uitgeldgd Oude machjne meegdnomen top
Spontane man, die weet wat hij doet! Alles is goed nagekeken of het werkte, dus ben zeer tevreden.
Besteld via Klantenservice Skala.nl de volgende producten: 1. SAMSUNG KOELVRIESCOMBI RB36T605CB1/EF 2. LIEBHERR VRIESKAST GP1486-20/21 ONLINE KON IK DE AFSPRAKEN KIEZEN WAAROP BOVENSTAANDE PRODUCTEN GELEVERD ZOUDEN WORDEN. DONDERDAG WERD DE SAMSUNG KOELVRIESCOMBI AFGLEVERD VRIJDAG DE LIEBHERR VRIESKAST. BEIDE APPARATEN DOOR DE MONTEURS INGESTELD. UITSTEKENDE SERVICE VAN SKALA!!!!!
Tevreden
De wasmachine werd gebracht en geïnstalleerd door een vriendelijke en vakkundig man. Na de plaatsing kreeg ik een duidelijke uitleg. De verpakking ruimde hij netjes op.
Nette service en netjes geplaatst
Ze waren heel snel weg ,neer zetten zonder uitleg Het aan sluiten was slecht gedaan alle kabels om elkaar gedraaid En de aansluiting van onze harmon carbon niet gedaan Totaal geen uitleg van wat dan ook Maar toen heb ik naar jullie gebeld en vandaag kwam er een monteur die dit wel heel netjes heeft gedaan dit vind ik dan heel netjes van jullie dus een min tegen een plus netjes opgelost van jullie Met vriendelijke groeten M.W. verhagen
niet goed afgesteld
Beleefd en behulpzaam
ik ben wel te vrede met de nieuwe computer maar hij is niet helemaal in gesteld door de monteur. want mijn printer doet het niet en nog meer dingen . daar om vraag ik of sebastian lans kan komen als die weer terug is want die weet zo beetje hoe mijn computer ingesteld moet worden dank u ikhoor het wel als hij terug is een sm of een email dank u wel
Op tijd aankomen voor afspraak. Alles goed geïnstalleerd,aardige vent ook,niet 1 die all1 "installeren en wegwezen" mentaliteit had. PC +monitor zelf ook zoals verwacht,g1 vervelende verrassingen.
Een zeer vriendelijk en kundig persoon!
de jongens die zijn geweest waren heel netjes en vriendelijk
Ze hadden de wasmachine erg snel boven en geinstalleerd
Punctueel, heel vriendelijk, meedenkend en goede raad gevend.