Tevreden

Aardige man die geleverd heeft en ook heel duidelijke uitleg en alles geïnstalleerd

Goede service en aan de corona regels gehouden de

Ander halve meter afstand zeer tevreden zeer vriendelijke mensen de droger geplaats

Heel goed advies en afhandeling

Goed advies gekregen korte levertijd en aflevering heel goed met aardige en behulpzame mensen

heel goed

was super tevreden

Heel goede ervaring, klantvriendelijke monteur en heel behulpzaam.

Alle vragen kon ik van hem krijgen. Alles verliep prima!! Ik ben heel tevreden!!

Een top bedrijf

Een goed topbedrijf veel keus om producten te huren voor 3 of 5 jaar De huur prijzen vallen ook mee Uitstekende service is er iets aan het product defect wordt deze gerepareerd zonder kosten men krijgt een nieuwe als niet gemaakt kan worden Je krijgt altijd een zelfde product te leen als het ander product in reparatie is En dat is nog mooi twee derde van de huur perioden verlopen kan men een nieuwer product kiezen natuurlijk voor 3 of 5 jaar Zo hebt altijd het nieuwste in huis

Super geholpen

Zeer vriendelijk ,snelle service.Kortom goed geholpen

zeer tevreden

ik ben er blij mee wasmachine en droger doet het heel goed

De mannen deden hun werk zeer goed en waren beleeft hebben de aansluitingen goed gecontroleerd

Ik ben uiterst tevreden over het personeel tijdens aflevering. De geleverde producten zagen er zeer goed uit, en werden keurig geplaatst en aangesloten. Ik ben zeer tevreden

Uitstekende service

Het contract van mijn TV loopt voor 5 jaar. Al na 3 jaar heb ik mijn TV kunnen omruilen voor een grotere. Dit kon ik eenvoudig online aanvragen. Het was heel makkelijk zelf een afspraak voor het omruilen en installeren in te boeken. D.m.v. een tracking systeem kon ik exact zien hoe laat de monteur kwam. De installatie en uitleg door de monteur was uitstekend.

Goede service snel en ervaring

Goeie mederwerker prima hun werk gedaan. Ben echt blij.

Verbindings tussen de wasmachine en droger

Ik heb gevraagd voor de verbindings en dat is niet gebeurd en de jongens lief maar zonder mask!

Op tijd en netjes afgelevererd en geïnstalleerd

Aardige monteur die netjes me tv heeft geïnstalleerd

Zeer nette afhandeling netjes te woord gestaan nette en goede uitleg monteur

netjes

netjes geplaats en uitgelegd hoe het moest gebruiken

Afgeleverd maar niet opgehangen zoals afgesproken

Had afgesproken om de tv op te hangen niet nagekomen

Voldoende

Ze hadden haast.En kwamen 2 uur te vroeg.

Fijne man

Vriendelijk en meedenkend

zeer goed service

zeer goed hoor

Vriendelijke, vakbekwame monteur die alles goed heeft geïnstalleerd en uitgelegd, dik tevreden!!!

Goed geregeld!

Aanvraag ging goed Bezorgafspraak zeer duidelijk Bezorgers super aardig en deskundig

Goede informatie

Zeer tevreden goede uitleg