Zeer prettig

Onervaren leveranciers

Leveranciers waren in mijn ogen zeer onervaren ,eigenlijk best lachwekkend, maar t leek net buurman en buurman. Zowel de wasdroger als wasmachine werder in de stromende regen neergezet zonder ze ook maar even af te dekken. Nadat alles was neergezet en geïnstalleerd gingen ze weg., vervolgens deden wij de wasmachine aan en toen hij begon te centrifugeren gebeurde waar ik dus al bang voor was... hij ging er vandoor en maakte n ongelofelijk hard kabaal( terwijl het n stille zou zijn). Nadat we de wasmachine direct uit gezet hadden, kwamen we er al gelijk achter dat er nog n transportbout aanwezig was.(terwijl ik gevraagd had of ze verwijderd waren) Het antwoord hier op was.. dat denk ik wel, wij zijn puur de leveranciers. Doordat de machine dus toch even aangeweest is weten wij dus nu niet of de trommel hierdoor nu n beschadiging heeft opgelopen. Uiteindelijk hebben wij zelf alles weer terug op de plaats gezet ( en nu dus wel oa waterpas want dat stond deze machine dus ook niet) We hebben nu meerdere wasjes al gedaan en hebben nog géén klacht, alles blijft op de plaats. Hoop wel dat de leveranciers in de toekomst iets beter voor de dag komen.

Prima service en een vriendelijke monteur

Niet volledig geïnstalleerd

De machine is wel gebracht maar nog niet te gebruiken omdat er een onderdeel kapot is

Snel aangesloten alleen speakers zaten er niet bij!!

Zou nog wel graag de speakers willen ontvangen!!

Goede ervaring

Goede ervaring

Goede service.

Goede service op tijd geleverd ,

geweldig

luisterde goed naar onze vragen en heeft ze goed uitgevoerd

Moeten er nog meer doen

Goede dag niet zo heel tevreden punt 1 heb vrijdag geen meil gehad van wanneer ze zouden komen stonden om 9 uur voor de deur en deze jongen heeft controle gemaakt tv steun er op gezet op plaats gezet internet er op gezet en kwan toen met de woorden van kunt U hem zelf verder instellen want we moeten er nog meer gaan afleveren om 9.30 waren ze al weer weg . Wel oudetv wel mee genomen . Groet Tini

Prima service, ruim assortiment.

Prima ervaring met alles van Skala, service-keuzemogelijkhedenp-medewerkers.

Prima servica

Vlot en vlgs agspraak

Slecht

Onze was machine zou maandag komen maar volgens de chauffeur waren we niet thuis . maar dat waren we wel . dus alles is naar een donderdag 19 -08-2021 . Dus waren niet blij

Aardige man goede service 10

Erg prettig!

Mooi op tijd bezorgd, netjes geïnstalleerd, en een erg aardige jongeman.

De mannen hebben geweldig werk geleverd

Ik heb geen klachten alles werkt perfect en de jongens waren heel erg vriendelijk

Geweldig aardige mensen.goeie service.tv geinstalleerd.toppie

Goeie service.beleeft voor de telefoon.tv geindtallerd. Goeie mensen.helemaal tevreden

niet goed aangesloten

Vind het maar raar dat de instalateurs niet eens de machine kunnen aansluuten op de officiële manier, nu moet er weer iemand komen nu zit de machine in een verlengsnoer naar het stopcontact

Wasautomaat is geplaats

Mijn ervaring is het volgende. De wasautomaat is geplaats, maar niet op de trekschakelaar hoewel dat was afgesproken maar dat vindt ik niet erg. Verder het apparaat draait prima.

Uitstekende aflevering.

Uitstekende aflevering. Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers. Vast de vlaggendragers van het bedrijf. Cijfer 10+ . Het artikel is compleet volgens verwachtingen. Graag nog het ophangsysteem voor het apparaat, zodat die nog bevestigd wordt aan de muur. de prijs hiervoor is mij bekend.

Snel en netjes geplaatst

Bij skalaeen wasmaschine en droger besteld snelle levering en netjes geplaatst en aangesloten en ingesteld

Super goed geregeld

Zeer nette chauffeur en heeft de tv netjes en goed geïnstalleerd

Goede service En alles netjes verzorgd

goede sevice

goede service netjes op tijd

nette en snelle plaatsing

snelle plaatsing leuke vlotte heren

Geweldige service

Goede service en een goede en vriendelijke monteur