Wanneer het bestelde apparaat daadwerkelijk geleverd wordt, ik kreeg nl in eerste instantie een verkeerd apparaat en werd snel op dezelfde dag opgelost, is de service prima. Apparaat wordt op de betreffende plek geplaatst. Het afsluiten van het contract gaat eenvoudig, correct en integer.
Moet mijn fiets nu voor de 3de keer in 4 weken laten ophalen ivm mankement Gaat op dinsdag kapot kunnen pas vrijdag ophalen...kan dus 3 dagen lopen of met openbaar vervoer naar mijn werk
apps moeilijk
Degene die mijn wasmachine na reparatie kwamen terug brengen was ik niet over te preken, alles gehaast en niet eens goed en waterpas teruggezet, deze hebben ze maar schuin in de bijkeuken gezet, en ik met mijn zeer slechte zicht knalde ertegenaan, nee daar was ik niet zo blij mee. M.vr.gr. mevr. Pluijm de blom
Ik kan alleen maar schrijven dat ook zeer tevreden ben, net alleen over de wasmachine maar ook voor de bezorging en het plaatsen van de wasmachine.
Alles snel geregeld
Alles werd keurig geregeld door de medewerkers.
Nimmer klachten gehad, maak nu ruim 5 jaar gebruik van de services van Skala
Heb een goede ervaring ze zijn snel en blij dat het op deze manier kan
Mijn ervaring is super omdat ze van wanten weten
Ik heb huur veel producten bij skala. En er zijn nooit geen probleem. Echt een aan rader . Top bedrijf
niks op aan te merken.
Goede surfers
nooit geen last gehad altijdgoed geholpen
Vriendelijk en goed geholpen
Heb al een paar producten en ben zeer tevreden
Mijn Ervaring met Skala is Uitstekend
Al ruim 10 jaar goede service van Skala. Zelfs als je even krab zit lossen ze het samen met je op. Uiterst tevreden dus!
Goede service, erg vriendelijk, goede en vakbekwame vriendelijke monteurs
De jongens waren snel, maar de communicatie tussen skala en de firma die het komt leveren en ophangen is niet goed. Ze wisten niet dat het opgehangen moest worden en zijn de volgende dag terug gekomen. Dat is jammer omdat je van re voren duidelijke afspraken maakt.
snel en goed geholpen
Wij zijn inmiddels zo’n 20 jaar klant van Skala en wij hopen dit nog lang te blijven. Goede service en klangericht.
Mijn ervaring met jullie is perfekt
het is nu de 2e x dat ik mijn ervaring heb met lease contract , en ik ben nog steeds zeer tevreden