Een geweldige service heb nooit echt problemen en word altijd goed geholpen l.
Had een laptop uitgezocht voor mijn vrouw hij moest genoeg geheugen hebben en een grote harde schijf heb de Asus uitgezocht en binnen de afgesproken dag is hij geleverd door de medewerker van skala.nl. Ik ben zeer tevreden.
Ik ben zeer tevreden over skala. Goede service en kwaliteit.
Super en snel
Top service En de tv goed geïnstalleerd
Heel fijn met al die jaren service!!!!
goed contact, goede uitleg en zeer goede installatie.
Goede service en kwaliteit
Conform alle afspraken
de service is goed maar het is wel vrij duur om iets te huren
Goede keuze goede service en mooie prijs
Hele goede service.
Zijn vriendelijk en snel
goede service altijd correct aan de tel.
Ik heb een hele goede uitleg van het product gehad en ook de meneer die het vertelde was vriendelijk en geduldig. ik heb totaal geen klachten maar alleen maar lof.
Ben al jaren bij Skala en weet gewoon dat ze goed zijn. Service en ook antwoordt op je vragen altijd meteen antwoordt. En daarom blijft ik zo lang als het kan bij Skala.
In de zin van aansluiten en wachten tot het doet
Ik huur al jaren bij skala en het bevalt super goed goede service,duidelijkheid en altijd een vriendelijk contact
Netjes beleefd meedenkend
Erg goed
Het product werd op tijd bezorgd, netjes geinstaleerd, En alles netjes op zijn plaats gezet en de lege doos weer mee teruggenomen. Geweldig Skala. Ga zo door een 10 met een griffel!!!
GOEDE SERVICE
Denken met je mee, fornuis en wasmachine besteld, allebei niet meer leverbaar, maar ze kwamen met een goed alternatief met korting. Top service, bezorgers waren zeer vriendelijk. Helemaal top, ben blij dat SKALA nig bestaat, hier kan je terrecht als je onverwachts in een situatie terrecht komt die ke liever niet had gewild en geen geld hebt om je hoig nodige dingen te kopen.
Nors persoon aan de telefoon al meerdere keren