Ik kon snel terecht voor mijn APK, en deze werd keurig uitgevoerd. Parkeren voor de deur was nog even lastig (het was mij niet duidelijk waar ik mijn auto moest zetten, en toen ik hem op een beschikbare plek had gezet moest ik hem later weer verzetten).
Net personeel
Afspraak magekomem en gedaan wat is afgesproken.
Alles prima!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! De Apk - service werd perfect uitgevoerd ! Heel blij mee !
Goed geregeld
Vriendelijk en volgens afspraak
Snelle service, aardig personeel en goede prijzen.
Ze staan altijd klaar om te kijken, te adviseren en te doen voor je. Personeel is allemaal vriendelijk, soms zelf even tijd voor een praatje. Het voelt gewoon goed daar.
Bij aankomst krijg je iedere keer direct weer commentaar als je de auto niet op de slecht zichtbare bedrijfsparkeerplaats zet en geen welkom of koffie aangeboden: waarom niet een vriendelijke waarschuwing op de gevel/deur (voor parkeerverbod/bedrijfsparkeerplaats) een hartelijk welkom en verwijzing naar de drankenautomaat?! Ook de rest gaat allemaal niet erg van harte: zijn jullie mensen eigenlijk wel blij dat ze bij Kwikfit werken, trots op hun werk en blij met klanten? Bij betaling werd ten onrechte geen volledige garantie geboden, maar na bezwaar wel uitdrukkelijk excuus gemaakt.
Prima geholpen
Er is onderhoud gepleegd aan onze electrische fietsen rijden weer soepel en zijn weer veilig door vervanging van de remschijven.
Doen wat ze zeggen en zegt wat ze doen
Gisteren was ik een half uur te laat voor de afspraak door mijn eigen onoplettendheid. Gelukkig werd ik toch zonder mopperen gelijk geholpen.
Gewoon prima
Zie boven !
Snel geholpen en aardig personeel.
De geplande werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Ieder jaar weer met een goed gevoel een van onze auto's brengen voor een beurt en APK. Duidelijke en goede prijsstelling en betrouwbaar personeel. Tot de volgende keer!
Corrcte en eerlijke service. Zeer bereid ook bij iets wat niet naar tevredenheid is snel op te lossen.
Fijn om online een afspraak te kunnen maken. Mijn tussentijdse vraag werd netjes beantwoord en ik kreeg een nauwkeurige prijsopgave. Al met al zeer tevreden.
Snel goed en accuraat. Voor een goede prijs en vriendelijk personeel.
Telefonisch een afspraak gemaakt. Vriendelijk te woord gestaan en snel geregeld. Ook de wissel was keurig op tijd en snel gedaan. Vriendelijk te woord gestaan.
Geen 3 maanden wachttijd voor een service beurt. Ook een lekke band / nieuwe banden kan meestal ook nog dezelfde dag geregeld worden, zeker als je de auto voor de dag kan achterlaten. Verder vriendelijke en behulpzame medewerkers en monteurs.