Het kan beter

Ik ben over het algemeen best tevreden Ik heb wel wat minpuntjes Vorig jaar waren mijn remschijven voor goed bevonden maar bij het vervangen van de koppelingsplaat bleken deze helemaal versleten Dit jaar is de accu goed bevonden maar ik kon er verder niet meer mee rijden en moest aan huis worden vervangen Ik vraag mij af of alles wel serieus wordt nagekeken dit is wel een aandacht punt

Super service

Altijd goed en eerlijk advies

Afspraak = afspraak. Werkzaamheden worden op afgesproken tijdstip gestart. Bij andere garage bedrijven andere ervaringen gehad (beginnen bijvoorbeeld pas 3 kwartier na het afgesproken tijdstip)

Snel en Vriendlijk

Snel en vriendlijk

Correcte en accurate behandeling.

Heerlijk op de afgesproken tijd de werkzaamheden verricht. De enige opmerking in vergelijking met andere Kwik-Fit stations: Hier werd ik niet uitgenodigd om bij het natrekken van de wielen te zijn, terwijl dat bij de anderen wel het geval was. Of het gebeurt hier niet(?) Blijkbaar geen standaardhandeling. Verder uitermate tevreden.

Soepel afspraak gemaakt online

APK kon op korte termijn gedaan worden en verliep conform verwachting.

Voor een bandenwissel een afspraak gemaakt. Het duurde even voordat er iemand bij de receptie was. De wissel zou een uur duren, maar ze waren na 20 min al klaar.

Efficiënt, snel en correct

Na afspraak voor APK binnen een uur weer weg.

Slecht

Willen allerlei dingen vervangen die niet nodig zijn of een kleine tijd terug zijn vervangen/gerepareerd. Je gaat voor een kleine beurt en je komt er weg met drie dubbel zo veel kosten. Belachelijk.

Perfect klantgericht

Ik ben uitstekend geholpen ondanks dat ik een grote fout heb gemaakt.

Goede advisering en correcte uitvoering plaatsen nieuwe banden.

Offerte aan de balie laten opmaken na goede advisering. De montage van de nieuwe banden snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

vriendelijk personeel.

Het ging om seizoenswissel van de banden, maar mijn ervaring met Kwikfit is zowel in Leiden als in Leiderdorp prima!

suberb

suberb

Fijne en prettige dienstverlening.

Professioneel! Een afspraak op korte termijn was mogelijk. Receptie en werkplaatschef waren zeer vriendelijk, meedenkend. Service prima. Zo houden!

Top service, eerlijk en vriendelijk personeel

Goed geholpen, vriendelijk personeel en m.i. niks extra s wat niet nodig was gerekend

Goede service en prijs kwaliteits verhouding. Bovendien een aardige bejegening.

heel goed

Op tijd, snel, koffie, beleefd, duidelijk

Vertrouwd

Vanaf boeken t/m wegrijden, alles verliep soepel. Ik kom al jaren bij deze Kwikfit verstiging (Spaklerweg, Amsterdam), en blijf er graag komen. Er is een leenfiets, communicatie is helder.

Kwik-fit vestiging aan de Willem de Zwijgerlaan te Alkmaar

Fijne en deskundige mensen

Heb online 4 zomerbanden besteld en een datum, tijd en plaats vastgelegd voor de montage. Precies volgens afspraak werd er aan de montage begonnen en 35 min later was alles gereed inclusief de reset van het TPMS systeem. Dik in orde hoor de service bij vestiging Ridderkerk.

Een half uur voor sluiting geholpen door een fijne medewerker. Mijn achterlicht was kapot en mijn accu was een twijfelgeval.na een ontzettend eerlijk en fijn overleg hebben ze een nieuwe geplaats. Super wat een service

Service zonder hoofdletters

Al 12 jaar klant. Talloze nieuwe banden en winterwissels. Gevraagd om 1 band eraf te halen vanwege velgreparatie. €20 mijnheer. Dan heb je iets niet begrepen. Ga voortaan elders.

Was goed

Als altijd - was goed!

Top-service

Complimenten voor Team Veghel Veghel Vrijdag de 11e na 5 uur keurig geholpen door Dado en collega's. Top!!!