Uitstekend geholpen door mensen die met je meedenken. En nog met veel humor ook!
Top werk. Je wordt snel geholpen (letterlijk een week later) met een bandenwissel. Binnen 20 min klaar en ik kon weer veiliger de weg op. Zij vragen zelf of je lid ben van de Anwb voor korting.
Jullie collega was zeer attent en sociaal. Had de gun factor
Afspraak gemaakt voor kleine beurt. Bleek dat mijn voorremschijven vervangen moesten worden. Ook de accu was bijna leeg. Dit is keurig met mij overlegd voordat ze dit gingen doen.
Snelle afspraak kunnen maken online voor een apk. Auto in de ochtend brengen en in de middag weer ophalen. Zo simpel was/is het.
goede service. transparante prijzen.
Kon snel een afspraak maken, auto was snel klaar en de mensen waren vriendelijk en service gericht
Ze hebben mijn auto goed gemaakt dus tevreden.
Grote beurt uitgevoerd. Wordt vakkundig uitgevoerd. Ik kom bij deze vestiging al een aantal jaar en wordt altijd vriendelijk behandeld. Echt blij mee.
prima werk voor een goede prijs
Mijn auto is nog vrij jong dus er viel niet zoveel te verwachten qua APK. Maar bij de Peugeot merkgarage in Heemstede werd ik na een fout aan hun zijde zo schandalig behandeld dat ik mijn geld liever elders uitgeef. Er kwamen inderdaad geen gebreken uit de APK, maar alle medewerkers waar ik contact mee had waren warm en vriendelijk en de twee aandachtspunten die werden opgemerkt voor mijn APK over twee jaar werden in alle rust toegelicht.
Heel duidelijk en zeer klantvriendelijk
Snel afgehandeld, ik merk het verschil als ik rijd.
Heel fijn en correct geholpen en hele aardige medewerkers.
Prima service, duidelijke uitleg en goede prijs
APK Keuring prima uitgevoerd en waar nodig de reparatie vakkundig uitgevoerd.
Altijd erg behulpzaam en flexibel!
Distributieriem vervangen Opel Zafira 2007-2014 (Kwikfit Spaklerweg) Beste, Bij mij eigen dealer zijn de kosten 2x zoveel. Ze hebben me goed geïnformeerd, wat het verschil tussen hen en de dealer. Ik dacht; ik kom hier al jaren met Auto, ze zijn net zo betrouwbaar als mijn dealer. ze konden dezelfde week nog mijn riem vervangen. Ik zal nog vele jaren hier terugkomen.
Makkelijk op internet bestellen afspraak maken en betalen. Auto afleveren, nieuwe banden er onder en klaar.
Vlotte ontvangst, eerder klaar dan verwacht en korting gekregen waar ik niet op gerekend had om dat tussen bestellen en monteren de banden in een aanbieding waren gekomen. Top
Mijn ervaring was uitstekend, alle personeel was professioneel en klantvriendelijk, ze hebben alle mijn vragen beantwoord en geadviseerd. bedankt
Het team van Kwikfit Emmen (Weerdingerstraat) heeft mij opnieuw fantastisch geholpen. Ik kwam met een brandend motorstoringslampje, twee uur later was er een prijsopgave en om 12:00 uur kon ik de auto weer halen. Vier bobines vervangen en een nieuwe band. Top! Jullie zorgen ervoor dat we mobiel blijven.
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de Kwik-Fit medewerkers met mij hebben meegedacht en hun flexibele houding. Daarnaast was de omgangsvorm correct en plezierig.
Snelle service en je weet van tevoren wat je kwijt bent