Erg vriendelijk personeel en de service is erg snel, bijv de kleine beurt, etc.
Goede ontvangst, afspraak wordt gelijk in behandeling genomen en ook hoelang het zou duren. Perfect
Ik had via kwikfit 4 nieuwe Michelin winterbanden besteld inclusief monteren en balanceren. Helaas weet ik nu precies hoeveel goed gebalanceerde wielen bijdragen aan de rijbeleving van je auto. Direct na de montage trilde ik echt de auto uit en nu na twee keer terugkomen is het een stuk minder maar nog steeds niet goed. Het stoort mij behoorlijk dat ik een perfect rijdende auto inleveren en dit niet terug krijg. Volgende keer toch maar weer naar de dealer...
Goedemorgen Freek, Wat vervelend om te lezen dat je nog niet tevreden bent met de nieuwe banden. Graag kom ik met je in contact, zodat ik met je kan kijken naar de beste oplossing hiervoor. Wil je mij een e-mail sturen met je gegevens via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-54450. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Vriendelijke medewerkers, snelle service en er zijn fietsen om even te lenen.
Medewerkers Kwik Fit Amstelveenseweg Amsterdam zijn zeer kundig, servicegericht en uitermate klantvriendelijk.
Uiterst vriendelijke en kundige medewerkers. Prima ontvangst en goede koffie. Snel geholpen.
Erg personeel zeer ongemotiveerd vooral de vrouw achter de balie
Vriendelijke medewerkers, met goede ervaring en duidelijke prijsafspraken, voordat de reparatie uitgevoerd wordt.
Auto moest weer een apk. Aangegeven dat ik eind van de ochtend al klaar zou zijn met werken en inderdaad, al vrij vlot werd ik gebeld dat de auto weer tiptop in orde was en goed gekeurd. Dus weer helemaal tevreden!!
Langs geweest om een autoband te vervangen en uitlijnen. Stond in de mail dat het 90min kon duren, maar ik kon binnen 30min al weer mijn auto meenemen. Super snel dus! En het personeel was ook vriendelijk, biedt je te drinken aan terwijl ik ook zelf kon pakken.
Altijd goed geholpen en zeer professioneel!
Prima service, snel bericht ontvangen dat auto klaar was (apk). Ontzettend vriendelijke medeweker aan balie.
Word zeer correct behandeld en wordt precies verteld wat er is gedaan. Top bedrijf
Keurige service bij apk
Nette afwerking.
Afspraken worden prima nagekomen. Verder prima vakmanschap!
binnen een dag APK en grote beurt, verhelpen klein probleem, alles netjes en op tijd afgehandeld voor een betaalbaar niveau.
Vriendelijk, conform afspraak. Goede prijs-kwaliteit.
Ze zijn hier altijd vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt altijd vakkundig gedaan cq ik heb nog nooit een probleem gehad!
Je hebt een afspraak. Je bent optijd. Als het gebeurd is realiseer je dat het ook keurig en vlot voor elkaar is. Complimenten
Kwikfit begint met verkeerde band er af tehalen. Later met de kapotte band begonnen en deze vervangen. Kwikfit vergeet dopje ventiel terug te plaatsen. Ik moest dit zelf constateren. De velg helemaal vies. Even een doekje erover heen halen zou toch een gewone service moeten zijn. Erg duur, via internet (en laten bezorgen bij een montage/garagebedrijf) €30,00 per band goedkoper. Dit verschil met de kwikfit prijs is (te) groot
Goedemiddag, Dit klinkt niet als de service die je mag verwachten van KwikFit. Excuses voor het ongemak hierin. Kan ik nog wat betekenen voor je? Ik verneem dit dan graag van je via [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer kl-54414 Met vriendelijke groet, Frank Klantcontact KwikFit
Dit is niet de eerste keer, dat ik bij dit filiaal kom. Ge zien de jarenlange ervaring zal ik zeker blijven komen.
Klantvriendelijke en service gerichte man aan de desk in filiaal Middelburg. Banden snel en goed gemonteerd.
De service is prima en goed geweest. Had wel te maken met een ongename verrassing om 4 nieuwe banden, maar het moest uiteindelijk wel en was verder goed.