Topservice en betrouwbaar en ebtaalbaar.

Bij Kwikfit Hilversum krijg ik altijd het gevoel dat het een betrouwbare club is, die mijn onkunde over auto's nooit misbruikt. Nette open en duidelijke communicatie en tegen een nette prijs. Meedenken met de klant is daar belangrijker dan denken over de eigen portemonne. dat wordt gewaardeerd.

Zeer klantvriendelijke en service gerichte vestiging.

Zeer klantvriendelijke en service gerichte vestiging.

Extra service zonder dat ik daarvoor hoefde te betalen!

Ik kwam voor een standaard wielwissel, maar er brande een lampje waarop ze heel vriendelijk de auto hebben uitgelezen. Ik hoefde daar niets extra voor te betalen. Uiterst vriendelijk!

Correct.

Alles zoals afgesproken.

Vriendelijk, beleefd, vlot

Super service!

Goede en snelle ontvangst, duidelijke uitleg, extra check. Je gaat met een veilig gevoel weer de weg op.

Super aardig en flexibel

Ik kwam binnen voor de vervanging van mijn uitlaat en had eigenlijk geen afspraak Toch werd ik geholpen en kreeg een leenfiets mee Super service en super blij mee Dikke duim voor de monteur en voor Guc

vlot en goed

Binnen een uur met de winterbanden weer naar buiten

prima service en werk

Prettige ontvangst. Duidelijke afspraken. Na werkzaamheden prima afhandeling.

Kwikfit Dokkum doet uitstekend wat is afgesproken!

Vooraf goed doorgesproken. Duidelijk uitleg na afloop.

Volgens afspraak prima in orde

Prima service, flexibel omdat ik mij. Auto al een dag eerder mocht brengen en goede communicatie. En dan ook nog een prima prijs. Top

Vriendelijke ontvangst, goede planning, snelle service

Auto gebracht en vriendelijk ontvangen. Fiets stond klaar. Later opgebeld over de gebreken voor de goedkeuring APK. Vanwege ANWB lidmaatschap korting op diverse kosten. O.a. Banden en keuring.

topservice

altijd een goede service ,zowel met de winterbanden vorig jaar als nu met de apk . auto zelfde dag alweer klaar en kunnen halen Heel tevreden over kwikfit !

Super snel en vakkundig geholpen.

Reparatie van een lekke band, dag ervoor een afspraak gemaakt. Op het afgesproken tijdstip ging mijn auto de brug op en werd gerepareerd. Prima service!

Snel en goed. Prettig. Goede sfeer.

Alleen jammer dat er een wat oudere meneer/monteur in de werkplaats nogal paniekerig deed over corona toen ik even iets wilde vragen. De angst zit er bijna 3 jaar later blijkbaar nog steeds goed in bij sommige mensen :).

Vakkundig, snel en vriendelijk

Vakkundig, snel en vriendelijk

Prettig ontvangst door een zeer vriendelijke dame, en een goede afhandeling van de gemaakte afsprake

Keken alles goed na

House

The staff is great and specially the receptionist she is gold. Always a smile. Quick service

Het volste vertrouwen in Mohammed!

Fijn dat hij weer in Oss werkt, we kennen hem al lang. Hij is deskundig en geeft vrijblijvend extra tips.

Uitstekende service!!!

Omdat twee ingeplande afspraken niet kwamen opdragen, stond ik binnen 30 minuten weer buiten met 4 nieuwe gemonteerde banden. Asociaal dat mensen een afspraak inplannen en niet komen opdagen. Het idee van een leer- werkbedrijf sprak mij ook zeer aan. Succes met jullie bedrijf en ik zal jullie zeker aanbevelen.

Alles goed uitgelegd en antwoorden op mojn vragen.

GEWELDIG

AFSPRAKEN ZIJN VOLLEDIG NAGEKOMEN

Heel klantvriendelijk en een goede service.

Heel klantvriendelijk en een goede service