Snelle en vriendelijke service. Leenfiets zou een update mogen krijgen, maar dat doet niks af aan de rest
Bracht mijn auto voor de keuring. 1000% dat al mijn naafkappen nog op mijn bbs velgen zaten. Zeker links voor (bestuurderskant). Belt de servicemedewerker van de balie mij op met bevindingen, waarbij hij doodleuk vermeldt dat 1 naafkap weg is (links voor). En dat dat al zo was. Zeg ik, dat kan niet. Dat bestaat niet. Ooit 1 keer eerder gejat in Amsterdam. Hele klus geweest om 4 nieuwe te scoren. Geef aan dat ik er sindsdien altijd op let en blij ben met complete set. En dat het me ZEKER was opgevallen aan de bestuurderskant als die weg zou zijn. Waarop de servicemedewerker mijn reactie compleet wegwuift als onzin. En aangeeft dat ie er gewoon niet op zat. En dat is dat. Weg naafkap. Nul begrip van servicemedewerker, niet eens een goh wat vervelend, geen oplossing, ik moest maar een klacht sturen naar het hoofdkantoor. Ik geef nog aan dat ik hier niet mee akkoord ga. In hun beheer is die naafkap verdwenen. Waarop hij weer ontkent en zegt dat ik maar een klacht moet sturen naar het hoofdkantoor. Nu naafkap weg en mag ik weer proberen om een 4e te vinden. Wat zeer lastig is en prijzig. Ik sta werkelijk versteld van deze ‘service’ medewerker en gang van zaken. Zou gewoon aangifte moeten doen van diefstal. Zal ieg mijn ervaringen delen met de buitenwereld oo google en waar ik maar kan. En zoveel mogelijk mensen zeker dit filiaal van Carglass afraden en behoeden voor deze gang van zaken. Nul respect voor (de eigendommen) van klanten, nul begrip, nul service, en een hele grote mond. Ongelooflijk. Voor mij sowieso nooit meer Carglass.
Beste Rudmer, Ik begrijp je frustratie. Ik vraag mij wel af of je nu deze frustratie heb op KwikFit of Carglass. Want in je review spreek je namelijk over Carglass. Mocht je het toch over ons hebben, dan kun je mij een mail sturen en dan bekijk ik deze situatie even. Je kan mij mailen op [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-54058. Ik zie eventueel je mail wel verschijnen. Groet, Fred Klantenteam KwikFit
Wegens lekke niet te repareren band naar Kwik-Fit gereden. Zonder problemen werden beide voorbanden snel en vakkundig vervangen
Afspraak gemaakt en keurig en netjes geholpen!
I had an appointment made in less than 1 week, and everything was fixed in 2 to 3 hours. They also explained what was wrong and how often I will have similar issues.
Ik ben tevreden omdat men belt en overlegt over de eventuele reparaties en kosten zodat je een keus kunt maken of iets wel of niet Gerepareerd moet worden op dat moment.
Ik ben zeer tevrede. En super dat ik een fiets kon lenen!
nieuwe accu geplaats con form de advertentie
binnen een kwartier weer buiten met een nieuwe kwaliteits accu van Bosch de auto start weer als een zonnetje
correct
De 30.000 km beurt vooraf afgesproken en betaald. Precies op tijd begonnen en op tijd gereed.
Goed contact maar heb wel idee dat ze reparaties verzinnen. Toevallig dat twee auto’s achter elkaar de remschijven/blokjes niet goed zijn.?! Voelt niet oke maar kan toeval zijn, Daarnaast altijd hoop extra kleine dingetjes. Puntje bij paaltje forse rekening ondanks grote beurt
Beste Kirsten, Jammer dat je dit gevoel hebt over gehouden hebt aan je bezoek aan onze vestiging. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Misschien kan je je gevoel iets wat weg nemen en dat je toch een beter gevoel hebt bij ons. Wil je daarom mij een mail sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentie KL-54026. Ik zie je mail graag tegemoet. Groet, Fred Klantenteam KwikFit
APK keuring naar tevredenheid uitgevoerd
Reparatie was goed, maar te lang gewacht. Voor apk gegaan was afgekeurd na 6 uurtjes wachten. Volgende dag weer geweest om Reparatie te laten maken en vervolgens voor nieuwe apk. Na weer 6 uurtjes wachten was het klaar. Reparatie heb ik geen klachten is goed gerepareerd. Alleen te lang gewacht in 2 dagen 12 uurtjes ik heb mijn auto laten repareren in vestiging Dordrecht en ik kom zelf uit Vuren kon ook niet effe naar huis i.v.m. geen vervoer.
Beste Mevlut, Ik kan mij voorstellen dat je het lang wachten vond en dat eventjes snel naar huis gaan ook geen optie was. Helaas duurde alles langer dan we van te voren konden inschatten. De reparatie op zich was ook nog wel fors en daardoor duurde het ook wat langer. Ik wil je wel bedanken voor je geduld in alles. Kan ik nog iets voor je doen? Mocht dat zo zijn, dan kun je mij een mail sturen. Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-54025. Groet, Fred Klantenteam KwikFit
Vriendelijke medewerkers, gratis leenfiets, meedenken en zelfs een gratis herkeuring omdat de benodigde reparatie niet door Kwik-Fit uitgevoerd kan/mag worden. Ik ben tevreden.
Zeer klantvriendelijk
Kreeg precies te horen wat er gedaan moest worden, later werd ik nog gebeld over een band met spijker. Heel prettig allemaal.
Top geregeld!
Kwik fit Oss (Rossinistraat) heeft een goede en duidelijke APK uitgevoerd!We zijn erg tevreden!
—
Ga eerst ergens anders heen voor een second opinion want kwikfit vindt een heleboel dingen die vervangen en verholpen moeten worden die niet kapot zijn.
Beste Sue, O'jee, dit klinkt niet goed. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Zou je mij een mail kunnen sturen, zodat ik dit eens kan uitzoeken. Je kan mij mailen op [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-54016. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred Klantenteam KwikFit
Ik was te laat met mijn auto op de dag van de keuring. Toch op tijd mijn auto klaar en gekeurd. Hele aardige jongens die mijn auto netjes behandeld hebben
Hele goede ervaring, jammer dat mijn band niet op voorraad was. Maar heel vriendelijk geholpen.