Heb hier al vaker mijn auto gebracht voor controle of reparatie. Word altijd ,ondanks de drukte netjes geholpen en medewerkers nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.
In principe ging alles goed, auto was goedgekeurd. Maar zodra ik wegreed van de garage Kwikfit, zag ik het pictogram van check engine branden. Voor aankomst in de garage was alles prima. Ik weet niet wat er gebeurde tijdens de inspectie, maar de boordcomputer gaf een fout door.
Ik had een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt. Kwik fit heeft contact opgenomen met de lease mij en een goedkeuring verkregen voor uitgebreid onderhoud. Zo zijn mijn remmen voor ook vervangen uit de controle. Top service je wordt keurig geholpen en te woord gestaan. Ook heel modern dat je een mailtje krijgt als je auto klaar is naast het telefoontje, ik ben fan!!
Vriendelijk te woord gestaan, de auto om acht uur gebracht en om twee uur weer op kunnen halen. Zeer tevreden!
Berekenen niets te veel. Houden zich netjes aan de afspraak. APK met grote beurt aan te raden.
Duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren.
"De kleine beurt" is naar mijn mening snel en efficient uitgevoerd. De communicatie over extra onderhoud en vevanging was prima.
Goede service, goed geholpen. Duidelijke communicatie
Heel vriendelijk, behulpzaam personeel. Ze denken met je mee en zoeken altijd een passende oplossing!
Nette en snelle check met een gied gedocumenteerde uitslag.
En daarom kom ik altijd bij jullie terug voor de APK keuring
Zeer klantvriendelijk en een goede service
Vriendelijk, goed geholpen, meedenken
Kwalitatief erg goed.
Vlotte ontvangst en beoordeling van de te vervangen banden, gevolgd door een goed gesprek over de verschillende mogelijkheden/prijsklassen/merken, punktuele afhandeling van de afspraak om 4 nieuwe banden te monteren.
Snel en goed advies die gegeven wordt. Wordt keurig optijd gebeld met eventuele vervangingen en extra kosten.
Mijn ervaring met kwik fit was gewoon heel goed vanaf het online een afspraak mqken met een vaste prijs wat heel prettig is de leuke gezellige en kundige dames aan de telefoon voor mijn vragen de goede ontvangst met koffie en een goed gesprek en het geleverde werk (airco) en de uitleg wat er gedaan is gewoon de 5 sterren echt eel waard
Deze keer voor alleen keuring geweest. Prettige service en goed overleg als er werkzaamheden nodig zijn..
Snel geholpen. Alle informatie was al verwerkt en de leenfiets stond klaar.
Prettig en deskundig en vriendelijk!
klantgericht, snel, vriendelijk
Een APK-afspraak op korte termijn was snel geregeld. Auto ook snel gekeurd..
Afspraak en betaling voor grote beurt en APK makkelijk middels website geregeld. Ondanks een steekproef van de RDW ruim op tijd de auto kunnen ophalen. (In feite 2x gekeurd).
Ik kwam voor airco onderhoudsbeurt en alles is eigenlijk perfect gegaan.