Dit is een bedrijf met een correcte en vriendelijke uitstraling, zoals een ieder mag verwachten
Had zaterdag een lekke band. Snel naar Kwikfit gereden en daar kon het gelukkig direct gemaakt worden. Dank team van Kwikfit Uithoorn
Plezierig gesprek. Kennis van zake. Op tijd gereed. Auto van binnen schoongemaakt. Fijne vakantie!
Vriendelijke ontvangst en eerlijk advies
Mijn ervaring met Kwik-Fit Heemskerk is uitstekend, vriendelijk en deskundig geholpen. Volgende nieuwe banden komen daar vandaan.
Afspraak gemaakt voor airco service. Bij aankomst door de monteur vrij kortaf duidelijk gemaakt dat het vullen minimale 1u duurt dus dat er vanuit kan worden gegaan dat er 1,5u werk is. Na 1,5u teruggekeerd naar de Kwik-fit, blijkt er een lek en/of defect aan de airco te zijn, welke al snel was ontdekt. Helaas heeft de monteur niet de moeite genomen om contact op te nemen zodat ik mijn tijd anders had kunnen besteden. Verder ook geen moeite genomen om vast te stellen of te vermelden wat het defect precies is en het defect te verhelpen/ cq een andere afspraak te maken om het defect te verhelpen of advies te geven hoe nu verder het probleem te verhelpen. Na wel goede ervaringen met Kwik fit Veerallee te Zwolle, nu een oprechte teleurstelling bij de Kwik fit aan de Voltastraat.
Beste W, Jammer dat je deze ervaring hebt gehad op onze vestiging in Zwolle. Graag zou ik willen bekijken of ik nog iets voor je kan doen. Zou je daarom mij een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-53384 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Slecht en onvriendelijk te woord gestaan.. band hoefde niet eraf en niet erop gelegd en toch 36 euro . Onbeschoft duur helaas op zaterdag wist ik zo gauw niks anders wat open was. NOOIT MEER!
Beste Marcel, Ik begrijp dat je hier niet tevreden over bent. Graag zou ik dit willen uitzoeken. Zou je mij daarom een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-53383 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Snelle online afspraak gemaakt. Ook de apk was zo geregeld na een belletje kon ik de auto weer ophalen. Super vriendelijk personeel
Gebruik gemaakt van de 20% korting voor 4 Pirelli all weather banden. Keurig op tijd klaar. Wagen staat er weer stoer bij. Maar als ik Pirelli was had ik er nog een Pirelli cap bij gedaan voor gratis reclame. Gemiste kans van Pirelli! Maar deze Kwik-Fit is een aanrader!
Direct geholpen na een lekke band. De medewerker gaf aan een tijdelijke vervangende band te plaatsen i.p.v. de thuisbrenger en gelijk de gewenste band te bestellen. Binnen 3 dagen was de nieuwe band binnen en volgens afspraak binnen een half uur weer op weg. Aanzienlijk goedkoper dan de merkgarage.
goed en voor herhaling vatbaar
De auto werd in de juiste tijd gerepareerd. Top service.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik werd stipt op tijd geholpen en in de afgesproken tijd klaar.
Lekkende airco die onder garantie gerepareerd is....top.
Denkt goed met de klant mee. Vriendelijke mensen.
Afspraak voor airco onderhoud. Werk was binnen de afgesproken tijd gedaan, airco werkte daarna weer goed en geluidloos.
Vandaag erachter gekomen als leek dat blijkbaar bij een grote beurt maar enkele “zaken” gedaan en of vervangen worden. Jammer zat viel de eindafrekening €360 duurder uit. Hierbij zaten wel 2 banden maar toch.
Goedemorgen Philip, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet op de hoogte was van de werkzaamheden bij de grote onderhoudsbeurt en dat de rekening duurder is dan je had verwacht. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-53352. Met vriendelijke groet, Mireille KwikFit B.V.
Goede communicatie winkel nette uitstraling en vriendelijke service
Nette service. Auto was snel klaar (apk + airco). Op tijd gebeld zeer nette scherpe prijs. Vriendelijke en fijn personeel.
Kon heel snel nog afspraak maken voor apk en kon hem binnen halve dag weer ophalen. Netjes gebeld voor vervangen ruitenwissers en lampje nummerbord verlichting
Vond de monteur lomp rijden met m'n auto en legde zijn clipboard vervolgens op m'n dak. Ik vind dat echt niet kunnen! Voorbanden vervangen ging wel vlot.
Snel en vriendelijk geholpen
Zoals altijd zeer vriendelijk geholpen met een band waar een schroef in zat. Volgende ochtend al hersteld tegen marktconform tarief. We kunnen weer rijden. Bedankt Kwikfit !
Vriendelijke ontvangst. Vlot geholpen. Prima
Keuring is vlot gedaan, airco weer goed bijgevuld. Voor herhaling vatbaar.