De verschillende werksaamheden die al eerder zijn uitgevoerd door u. zijn altijd tot volle tevredenheid altijd gedaan door het personeel .
Komt alle afspraken na. Nog een glimlach erbij en de volgende keer krijg je een 10.
Ben prima geholpen aan een nieuwe accu zonder afspraak.
Simpel een afspraak maken, auto op de afgesproken dag op tijd neerzetten en een belletje krijgen wanneer de auto afgehaald kan worden! APK plus kleine beurt voor de afgesproken prijs zonder gedoe. Top!
De online aanvraag was zeer gemakkelijk in te vullen. Ik hoefde niet te wachten voor mijn afspraak, die ik had. Het personeel was erg vriendelijk; ik kreeg een koffie aangeboden terwijl ik wachtte. En het werk was snel gedaan. Al met al zeer tevreden.
Grote beurt, airco en advies Ondanks drukte zorgvuldige en deskundige uitvoering werkzaamheden Uitstekende prijs - kwaliteit verhoudingen
Goede service, zonder fratsen...
Heb de eerste APK en grote beurt met mijn nieuwe auto laten uitvoeren. Was al een tijdje eerder klant geweest met mijn vorige auto. Toen vond ik het te prijzig worden en ben ik op het laatst naar een ander gegaan. Ik heb wel vertrouwen in de keten Kwik-fit. Ze hebben mijn vraag om grote beurt en APK uitgevoerd en wilden mij 4 nieuwe banden 'aansmeren' terwijl ik een maand ervoor van een bandenprofessional heb gehoord dat ik er nog tot het najaar ermee kan doen. Daar heb ik echt een een hekel aan! Ze brengen het als advies in hun bewoording, terwijl het eigenlijk een aanbieding is die ze kwijt willen aan mij. Wees eerlijk!
Vriendelijk efficiënt Zou nog meer kunnen verrassen
Wat een ontzettend aardige en meedenkende mensen werken er hier. Je laat in 100% vertrouwen je auto achter.
Goed en vriendelijk
Hier hou ik van een vlot telefoongesprek. Dit kwam na de Apk keuring en het met een grote onderhoudsbeurt Er werd duidelijk uitgelegd. Wat de eventuele kosten die dag zou worden met betref van het pnderhoud En aan het eind van de dag verwacht je een belletje misschien door de drukte vergeten dat heb ik zelf maar even gedaan en om 17:30 was de auto klaar. Toppp
Goede service en meedenkend!
Had een lekke band. Bij aankomst werd de band meteen gerepareerd en was zo gebeurd. Personeel is vriendelijk en klantgericht.
Ook controle op zaken, die niet onder de APK vallen, en advies waar ik wat aan heb. Leenfiets, waar ik met mijn 87 jaar nog op kon rijden.
Ik heb ee uitlaatcheck laten uitvoeren. Ik had een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst werd de auto direct op de brug geplaatst en geïnspecteerd. In kon in de wachtruimte wachten en gratis koop koffie drinken. Na half uur kreeg ik advies en kon ik wegrijden.
Ik heb bij het aanvragen voor de laatste APK van mijn Oldtimer express gevraagd of ik hierbij aanwezig mocht zijn. Dit gezien bepaalde gebruikelijke handelingen bij deze oldtimer zeer variëren in vergelijking met moderne auto's. Dit werd geaccepteerd. Toen ik eenmaal aanwezig was werd mij na het uitleggen van starten en schakelen nog maar weinig gevraagd. Daarnaast werd hij afgekeurd op het feit dat de auto zweette bij de carburateur, iets wat een jaren 50/60 techniek auto standaard doet. Evenals dat de verlichting verkeerd stond. Iets wat niet eens een eis is bij een oldtimer van 49 jaar oud, daarnaast was dit zelfs op deze auto af te stellen. Werd niet gedaan. De handrem kwam niet door de moderne rem test. Iets wat bij oldtimers geeneens verplicht is. Al met al, een zeer slechte ervaring, weinig kennis en ik ga er nooit meer heen.
Goedemorgen S., Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met het keuren van jouw Oldtimer. Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via klanten@kwik-fit.nl onder vermelding van het kenteken en het referentienummer KL-52379. Met vriendelijke groet, Mireille KwikFit B.V.
Een lekke band gereden met voordat we op vakantie gingen. Dankzij de Kwikfit zijn de banden meteen verwisseld zodat we op tijd op onze plaats van bestemming waren. En daarnaast ook erg vriendelijk geholpen. Top!
Top!! Hier word ik echt heel blij van!
Vriendelijke medewerkers en alles verlopen zoals afspraak
Voor mijn apk ben ik goed geholpen. Ik werd na 2 uur al gebeld dat de auto klaar was. Vertelde super goed en duidelijk (in begrijpende termen) wat er bij de auto is gezien, wat ze hebben gedaan en geven fijn advies hoe nu verder. Had verwacht, van het geen wat zij aan de auto hadden gedaan, veel extra geld zou kosten maar dit viel allemaal in de apk service. Dit zorgt ervoor dat ik een volgende keer hier weer naar toe zal gaan!
Geen verrassingen achteraf en een transparante weergave van de staat van de auto.
Betreft filaal Zeist Receptie alles behalve professioneel. Zeer eigengereid typje. Kom al sinds ze hier zitten bij dit bedrijf en de filiaalmanager Middelhoven was een meedenker. Had goede ervaringen hier maar ik vermoed dat er wisseling van management is geweest. Er wordt niet een gevraagd of je vaste klant bent. Juffrouw van de receptie heeft zo haar eigen ideeën over hoe je met klanten om gaat. Deze klant komt niet meer terug en neemt in zijn kielzog nog wat klanten mee. De Kwikfit in Amersfoort had overigens wel even tijd. Zelfde logo maar veel professioneler en klantgerichter. Dit onprofessionele filiaal gewoon links laten liggen. Service: Banden
Goedemorgen Ramon, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via klanten@kwikfit.nl onder vermelding van het referentienummer KL-52337. Met vriendelijke groet, Mireille KwikFit B.V.