Vertrouwd
Erg vriendelijk personeel,zeer goed geholpen!
Uitstekende supersnelle service!
Vriendelijk, dekundig, vlotte afhandeling
slecht ervaring en kwik fit garage uit Spijkenisse was niet goed en ook niet zeer vriendelijk voor doven en slechthorende. Want ze wilde niet luisteren of communicatie voor doven en slechthorende. Als ze over auto wat probleem praten. Jammer, ze heeft ook geen zin uitleg voor doven en slechthorende. En ook vaak iets mis met auto bij kwikfit en ook kost veel geld Stop met zeuren mij herinneren voor apk. Ok
Beste meneer/mevrouw, Wat ontzettend vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. We komen graag met je in contact om dit te bespreken. Zou je jouw gegevens en kenteken willen opsturen onder referentienummer: KL-51835 naar: [email protected]. Graag zie ik je bericht tegemoet. Met vriendelijke groet, Mireille KwikFit B.V.
Ik waardeer Kwik-fit Zoetermeer zeer. De persoonlijke service stel ik zeer op prijs. De receptioniste kent mij en mijn auto. Ze herkent ook mijn man en weet alles van zijn auto uit haar hoofd. Ze weet hoe lang ik mijn auto heb en de bijzonderheden. Bij Kwik-fit Zoetermeer voel ik me een gewaardeerde klant. En zeker geen nummer.
Bij dit bedrijf heb ik het gevoel dat als ze een probleem met de auto melden, dit ook zo is!. Geen smoesjes of oplichterij. Ben blij met zo'n betrouwbaar adres. (Snelliusweg Arnhem)
Ik had een acuut probleem met mijn auto en liep zonder afspraak de Kwik fit Doetinchem binnen. Er werd gevraagd of ik koffie/thee wilde en ze gingen direct met mijn auto aan de slag. Binnen 15 minuten was het probleem opgelost en ik hoefde ook niet eens af te rekenen. Top service met een glimlach!
Dit filiaal is een fijn team, houden zich helemaal aan de afspraken en heel flexibel!
goeie info en vakkundige medewerkers
Audiobook
Super snel geregeld met een aangename prijs.
Kwikfit Veghel vriendelijk en behulpzaam. Heel tevreden over! Kivits
Klantenservice, waar vind je dat nog? BIj KwikFit zeker, het is natuurlijk een grote landelijke keten maar het voelt als een klein (familie-)bedrijf waar persoonlijke aandacht en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan!
Prima service bij Kwik-Fit in mijn woonplaats Zeist. Vriendelijk personeel, correcte afhandeling, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Ik had een lekke band maar door de snelle service van Kwik-fit was dit probleem snel verholpen.
Professioneel, vriendelijk en kundig personeel en een vriendelijke, servicegerichte chef.
Voor bandenwissel was ik gelijk aan de beurt. 20 minuten gewacht en alles was alweer klaar.
Goede service bij de apk en gewezen op de onderhoudskosten die noodzakelijk zijn.
Ik kom al jarenlang bij Kwik-Fit Elviraland, Den Haag. En tot volle tevredenheid; altijd een vriendelijk woord, de koffie staat klaar, de afspraak wordt vlot uitgevoerd en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Een heel prettig filiaal met aardige en vriendelijke mensen.
Goede afspraken gemaakt, wordt met je meegedacht en de auto wordt weer keurig afgeleverd
Ik bleef wachten op mijn auto en kon goed zien wat ermee gedaan werd , mijn indruk was een goede en deskundige monteur ! Alles naar wens uitgevoerd
Kon snel terecht
Mijn complimenten voor het team, hoe er onderling wordt samengewerkt en dd manier waarop ik als klant werd geholpen
Had problemen met de remmen en ben op zaterdag direct geholpen.