Prima service , en vriendelijk personeel

Goed geholpen, er word meegedacht en is oplossingsgericht

Dubbele prijs van concurrent

Service goed! Maar de prijs is het dubbele van jullie concurrent. Vorige week een koplamp bij Euromaster laten vervangen voor €10. Gisteren een kop lamp laten vervangen bij KwikFit voor €20

Is en blijft een hele fijne vestiging

Apk van de auto was zo geregeld

Goede service, juiste informatie. Netjes geholpen en onkosten onderhoudsbeurt een stuk lager als bij de merkdealer zelf. Had ik al veel eerder moeten doen. Top!

Geweldig.

Vriendelijk.vertrouwd,gewoon Top

Goede service Nette afhandeling

Genaaid

Klote Keuring betaald..maar auto afgekeurd op bijrijdersgordel. Deze ergens anders moeten laten maken omdat dat bij kwikfit niet gaat. Dan had de beste man achter de toonbsnk gezegd dat als de auto gemaakt zou zijn ik niet alsnog keuringsgeld hoevde te betalen. Helaas rekende kwikfit alsnog 40 euro. Ik vind t schandalig. En voel me genaaid......ik wil die 40 euro terug.

Schandalige ervaring!

Schandalige ervaring bij Kwifit Lemelerbergweg Amsterdam zuid-oost. Ik kwam voor een wintercheck via mijn verzekering en had al bedacht om na deze check een grote beurt te plannen. Dit heb ik na de check besproken maar de antwoorden en adviezen maakten het een stuk onduidelijker. Ondertussen veel ongeduldig wachtende mensen en een continue rinkelende telefoon. Ik heb uiteindelijk zelf maar besloten dat ik een grote beurt wilde + de aanbevolen vervangingen die uit de wintercheck kwamen. Offerte was 1064 euro. Bij het inplannen voor deze beurt kreeg ik te horen dat ik mijn auto alleen mag brengen tussen 8.00u en 9.00u terwijl ik om 10.00u die dag vlakbij een werkafspraak had! Met deze offerte in de hand ben ik boos vertrokken en heb exact deze werkzaamheden laten uitvoeren buiten Kwikfit voor 885 euro. 179 euro goedkoper dus voor precies hetzelfde.

Goed en netjes geholpen

Ben goed geholpen vriendelijke personeel

uitstekend

Duidelijke afspraak, vlotte en deskundige hulp met vriendelijk personeel

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Goed geholpen

Snel klaar en goed gerepareerd Loopt weer als zonnetje

gewoon erg goed

vriendelijk personeel en goede service. Ook nog snel.

Dezelfde dag nog geholpen!

Ontzettend blij dat ik op dezelfde dag ben geholpen, nadat ik ineens met pech stond en er een nieuw onderdeel nodig was. Ze hebben mij ook nog duidelijk laten zien en uitgelegd wat er mankeerde aan de auto. Medewerkers zijn erg vriendelijk.

Efficiënt, vakkundig, kwaliteit

Zie boven

Goede service, klantvriendelijkheid

Al heel lang komen wij bij kwikkfit, en zijn altijd tevreden. Ze staan altijd voor je klasr.

Vriendelijk geholpen. Leenfiets mee Prima service

Hele fijne vestiging van Kwikfit!

Ik ben al paar keer bij vestiging Abraham van Stolkweg geweest eerst bij andere vestiging. Ik vind deze veel fijner. Aardige receptie, goede telefonische uitleg als er iets is met je auto. Wachtruimte lekker groot waar je eventueel door kan werken met je laptop als het langer duurt met kopje koffie. Kortom voor mij een aanrader. Was er nu voor grote beurt en je merkt gelijk het verschil bij je auto.

Prima geholpen aan nieuwe winterbanden

Prettige medewerkers die meedenken! Vlotte service

Eerlijk advies en probeert met klant mee te denken

Ik heb mijn 11 jaar oude auto gebracht voor een APK keuring en een grote beurt. Tijdens de APK keuring kwamen veel mankementen naar boven die zouden leiden tot een rekening van euro 1800. Dit hebben wij niet gedaan en de auto meegenomen voor inruil. Alleen de APK keuringkosten van euro 29,00 moest ik betalen. Verder niets in rekening gebracht.

Super service!

Extra set gebruikte velgen bij KwikFit achtergelaten voor montage nieuwe banden. Toen ik de auto kwamen halen nadat deze velgen met nieuwe banden eronder waren gezet bleek dat de monteur de velgen ook nog eens helemaal schoon had gemaakt. Echt top, thanks!

Hele snelle en prettige service

Ik had erg gemakkelijk een APK afspraak gemaakt online voor een vrijdag. Op donderdag avond mijn auto alvast gebracht en om 09:30 op vrijdag mocht ik de auto alweer ophalen. Super snel en erg vriendelijk personeel.

Goede en nette service

...

Vertrouwd

Vriendelijke personeel,ervaren advies....

Uitmuntend!

Deskundig personeel, zakelijk, klantvriendelijk, plezierige sfeer. Een vertrouwd adres!