Probleem met velg super opgelost
Direct volgens afspraak geholpen. Mocht bij montage kijken. Slijtage beoordeeld ivm uitlijning. Nieuwe banden goed gebalanceerd en geplaatst. Met de koffie een goede service
Duidelijke uitleg over wat er nodig is en vriendelijke benadering
Achterdemper was ‘s-ochtends plotseling afgebroken. Ik kon een uur later al terecht, maar er was op dat moment niet het juiste exemplaar op voorraad. Na een telefoontje zouden ze hem echter een uur later al binnenkrijgen en in de loop van de middag was er een nieuwe achterdemper geplaatst.
Afspraak via internet voor APK gemaakt, korting met ANWB pas. Alles goed verlopen voor de afgesproken prijs. Vriendelijk personeel.
Super goed word vriendelijk ontvangen vervolgens krijg ik een fiets aangeboden zodat ik niet lopend naar huis hoef en binnen 2 uur was me bus gekeurd en kon ik die al weer ophalen ben nog gebeld of ik een beurt nodig had maar dat was pas gedaan dus vriendelijk bedankt dus kan niet anders zeggen als super service
Mijn 4 nieuwe banden waren binnen een half uur verwisseld!
goede service, klant vriendelijk, denken mee, top!
Super snel geholpen zonder afspraak !
Mijn clio is weer netjes gemaakt. Prijs is ook netjes opgegeven en kosten vielen lager uit.
Super snelle en goede service! Zeer tevreden over de snelle afhandeling van Ronald.. Ronald bedankt weer, ben blij met je. Auto rijd weer als een treintje.
Ik kom al jaren bij deze vestiging, dat bevalt me prima.
wel jammer dat als je de auto om 8 uur brengt dat het dan toch nog 6 uur duurt dat hij klaar is .
apk gedaan bij kwikfit zeiden dat achteras krom zou zijn. heb de auto naar een andere apk station gebracht en aangegeven dat de achteras krom zou zijn maar was totaal niet aan de orde ze zagen zelfs geen schade of iets ook met eigen ogen gezien. om alles te repareren zou ik 1700 euro kwijt zijn en nu 400. auto niet meer naar kwikfit brengen!!
Goedemorgen, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-51401. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Prima op tijd geholpen door vriendelijk personeel en een goede service.
Wij hadden een breuk in het karkas van 1 van onze banden waardoor de auto enorm trilde. Bij kwikfit konden we de volgende dag al terecht. Monteurs waren super vriendelijk en de auto rijd weer als een zonnetje met de nieuwe banden.
Bij een bandenwissel is er een bandenspanningsensor kapot gegaan.Kan gebeuren.Was niet in voorraad.Ik zou opgebeld worden,als de sensor gearriveerd was.Na twee weken maar een zelf gebeld.Ben er mee bezig,maar ik bel U!Al die tijd blijft het lampje branden in mijn dashboard.En ik moest 3 weken naar het buitenland met de auto.Bij thuiskomst zelf maar weer gebeld....maar mijn geduld was nu op.De manager is gewoon tot twee keer toe vergeten het onderdeel te bestellen.Nu een week later sensor gemonteerd,door vriendelijke medewerker. Maar de manager te Castricum scoort geen punten. Ga naar ander filiaal. Twee maanden wachten is echt niet normaal.
Goedemiddag Michel, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-51390. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
grote beurt en airco
Kom er al jaren en mijn voorkeurs filiaal in Almere. Vriendelijk personeel, denken altijd mee, transparante communicatie en geen onverwachte’ kosten achteraf.
Sinds mijn auto uit de garantie is doe ik al mijn onderhoud bij Kwikfit en ook de APK. Ik ben hier op zich prima tevreden mee: goede prijs en prima kwaliteit en aardig personeel. Ik heb eerder ook wel fabrieksbeurten genomen bij Kwikfit met mobiliteitsgarantie. Veel goedkoper dan de merkgarage. Maar de kleine extra's, daar betaal je verschrikkelijk veel geld voor. Het is jammer, want het personeel kan daar ook niks aan doen. OK, dat is het business model, dus vooraf vervang je de ruitenwissers, gooi je het ruitenwisser reservoir propvol, vervang je die kapotte lampjes boven je nummerplaat, en zorg je dat de banden voldoende profiel zijn en geen kraakjes hebben. Want je weet, als er iets mis is gaat de kassa rinkelen..... Maar goed, de opmerking was dat de oranje lampjes van de knipperlichten te veel verschoten waren in kleur en dat het afkeur voor de APK was. Hmja... 14 Euro per stuk, dus 28 Euro, en dat is veel geld op een beurt+APK van 180 euro. En het zijn lampjes die inkoop een kwartje kosten en ze zitten er in 3 minuten in. Ik ben ook geadviseerd wat onderdelen te vervangen, de prijs daarvan is ook heel hoog. Niet gedaan dus. Concluderend; beurtjes en APK zijn prima bij Kwikfit, ze zitten bijna overal, het personeel is aardig, maar pas op: het geld wordt verdiend op de extra's. Dus loop zelf je banden na, vervang lampjes en ruitenwissers en zorg dat je ruitenwisserreservoir propvol zit. Want op dit soort zaken wordt het geld verdiend. En ga na of je oranje lampjes nog oranje zijn.....
Goedemiddag, Wat vervelend dat je dit zo ervaart bij een apk. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-51402 Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Nieuwe banden remmen grote beurt en apk 8 uur brengen 2 uur klaar top
Reparatie duurde onaangekondigd veel langer. Moest erachteraan bellen of de auto al klaar stond, terwijl zei mij zouden bellen. En op locatie was mijn autosleutel 'even' kwijt. Daarnaast waren de andere monteurs aan het hangen en werd er gerookt in de garage.
Goedemorgen Rianne, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-51379. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Super,klantviendelijk,goede service
Vriendelijk, correct en handig de leenfiets