Netjes en snel uitgevoerd
Nette ontvangst door vakman Goede tijdsafspraak en ook goed nagekomen. Beurt goed uitgevoerd, beter dan Opel merkdealer
Defecte koplamp vervangen. Alleen de rechter gedaan ipv de linker. Toch afgemeld bij voor de APK. Vreemd. Wel keurig opgelost door direct de koplamp alsnog te vervangen. Maar goed, iets meer zorgvuldigheid was fijn geweest. Je gaat je dan toch afvragen of de rest van de keuring goed is uitgevoerd…..
Met zo de andere jaren Goede contacten en goede afspraken.
netjes ontvangen en de auto was klaar binnen afgesproken bedrag en tijd
Ik heb mijn auto laten keuren bij kwikfit Apeldoorn filiaal 427 aan de anklaarseweg op 6-1-2022 Ten eerste auto brengen 8:15 krijg je een afgetrapte fiets mee.. nou goed je komt er mee thuis Haal je de auto bijna na 7 uur later op zijn ze nog niet klaar om 16:30.. Keuren ze de auto goed Bij het op de parkeerplek neerzetten doet de portier aan de bestuurderskant in eens niet meer Toch echt keurings puntje Na “doet die dat vaker” ??? Nee tuurlijk niet auto is van 2014 rij er dagelijks mee Het is in eens geen probleem van kwikfit ik moet zelf maar oplossen Zelfs geen melding aannemen of oplossing aan bieden… henk veldkamp dienst doende monteur was zijn handen in onschuld Rdw maar eens contact meegehad dat dit keuring station maar eens na gekeken moet worden Deur kan niet open van binnen en buiten auto toch goed gekeurd. Wat als ik nu ongeluk krijg kan ik niet eens uit mijn auto stappen Raar bedrijf ik kom hier niet weer onbeschofte mensen daar met “zal wel vaker gebeuren dat de deur niet werkte” wat een prutsers met 100% tevredenheid garantie nou nog geen 1% ben benieuw of de bedrijfsleider nog te spreken krijg klant onvriendelijke zaak
Beste Jos, Dit is niet wat we graag willen uitstralen naar onze klanten toe. Graag zou ik dit willen uitzoeken. Zou je mij hierover kunnen mailen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer Kl-51222 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Heel fijne ontvangst en goed gewerkt!
Goed geholpen en mooi op tijd, met ANWB korting ook aantrekkelijk.
vriendelijk geholpen in 1 woord
Bij een ander (niet te noemen) Kwikfit filiaal waren onze winterbanden gemonteerd met het advies er nog een jaar mee te rijden. Geluk bij een ongeluk: we kregen een langzaam leeglopende achterband en kwamen bij Kwikfit Zuidoost terecht die constateerde dat de banden heel erg slecht waren, een soort slicks waren het geworden. Levensgevaarlijk om mee te rijden! Dus meteen een afspraak gemaakt voor 4 nieuwe banden. Prima service!
Auto gescheckt en geen bijzonderheden. Wel gewaatrschuwd mbt het proifiel van de banden (voor volgend jaar). Prima dus
Gister auro apk gekeurd. Vriendelijk geholpen en werd netjes gebeld toen ze klaar waren.
De banden zijn gewisseld, maar daar maak je het verschil niet mee in deze wereld. Wat ik mis is een soort van bezieling en de wil om het een klant naar de zin te maken; ik voelde me meer een vervelende onderbreking van het werk.
Goedemorgen meneer Wurms, Wat vervelend dat u dit zo hebt ervaren. Is er hierin nog iets wat ik voor u kan betekenen? Ik zou dit dan graag van u vernemen via [email protected] onder vermelding van uw kenteken en het referentienummer KL-51286. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Prima service en altijd vriendelijk
Goede service en erg attent.
Alles geregeld binnen 1 dag, ook onderdelen die er niet waren toch creatief opgelost
Van ontvangst t/m vertrek: keurig, klantvriendelijk en adequaat.
Zeer vriendelijke medewerkers geven goede service. Komen eerlijk en vakkundig over.
Auto is netjes op tijd afgeleverd, de gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Komende maand kom ok om die reden met de auto van mijn vrouw voor onderhoud.
Altijd een succes bij Kwikfit Goes. De bedrijfsleider is vriendelijk en denkt mee. Prijsafspraken worden nagekomen en indien nodig wordt er naar goede oplossingen gezocht.
Uitstekende service en advies.
Gevraagd of ze naar de claxon wilde kijken maar we hebben er geen terugkoppeling op gekregen want is ook niet gemaakt! (de auto is niet door mijzelf opgehaald dus is er niet meer zelf naar gevraagd), staat niks op de bon en ze hadden geen kleingeld om te wisselen. Hiervoor moeten we terugkomen. Normaal zijn we wel tevreden.
Beste Karin, Dit is niet de service die je kan en mag verwachten van ons. Jammer dat je deze ervaring deze keer hebt gehad. Graag zou ik hierover in contact met je willen komen. Wil je mij een mail sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-51179 en het kenteken van je auto. Ik zie je bericht graag tegemoet. Groet, Fred
Afspraak gehad bij Kwik-Fit. Aardig geholpen en kon snel terecht voor APK, tot zover prima. Tot ik gebeld werd dat er toch wat dingen aan de hand waren die verholpen moesten worden. Dit was wel een duidelijk/vriendelijk verhaal. Ten eerste: de cilinder achter de remklauwen kwam niet goed terug, en hierdoor zouden de volledige remklauwen (grote ijzeren kappen) moeten worden vervangen--> kosten EUR 650 ten tweede: Mistlamp achter deed het niet. Omdat ik een trekhaak heb zou dit waarschijnlijk aan de kabelboom liggen omdat ze beide niet branden, en dit zou dan ook wel minimaal een half uur tijd kosten, en dan hopen dat het opgelost zou zijn. Ten derde: 2 banden bijna niet door de keuring, 2 banden een waarschuwing dat ze binnenkort vervangen moeten worden. totale kosten incl 4 banden: EUR 1060. 1. Nu ben ik niet handig en zeker niet technisch, maar heb ik via via mijn auto zelf op de brug kunnen zetten, voorwielen losgemaakt en gezien dat de rubbers achter de cilinders inderdaad stroef heen en weer gingen. beetje schoongemaakt en vet erop, beweegt nu weer soepel. 2. Zelf het mistlampje losgedraaid (draadje zat een beetje gedraaid) voor de zekerheid nieuw lampje erin en het werkt weer. Verder zit er natuurlijk maar aan 1 kant een lamp in, want in Nederland mogen we maar 1 mistachterlicht dragen. Niets mis met de kabelboom, en al helemaal niets te maken met de trekhaak. Na bovenstaand gedaan te hebben bij Bovag bedrijf auto opnieuw gekeurd. bovenstaande worden niet meer als probleem gezien alleen waren er wel 2 nieuwe banden nodig. Deze zijn duurder dan bij Kwik-Fit maar heb het er graag voor over. Conclusie: Het is niet zo dat het niet klopt, maar het is wel dat je aan de duurste oplossing geholpen wordt. Onderdelen zijn niet duur bij Kwik-Fit, maar als ze al vervangen worden terwijl een beetje vet het probleem oplost is het toch zonde van je geld.
Beste Koen, Graag zou ik hierover met je in contact willen komen om dit eens te onderzoeken. Zou je mij daarom een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-51178 en het kenteken van je auto. Ik zie je bericht graag tegemoet. Groet, Fred
Mijn Saab 9-5 leek een serieus probleem te hebben. De hele motor moest er uit. Gelukkig bleek het mee te vallen en kon de motor weer worden terug geplaatst. Alles bij elkaar een forse ingreep. Gelukkig kon dit tegen een zeer schappelijke prijs. Ik moest na twee weken nog even terug voor een laatste kleine aanpassing. Ook die werd met veel service uitgevoerd. Ik ben erg blij met deze aanpak.
Het sterretje is niet zorgvuldig en goed opgevuld.