Ik kwam binnen op de afgesproken tijd, werd vrinedelijk ontvangen, banden werden gewisseld volgens afspraak en een kwartiertje later reed ik wer naar huis!
Duidelijk en correct
Wintercheck voor de auto super gedaan en vriendelijke mensen.
Prima service en goed geholpen.
Men luisterd goed en geeft ook eventueel advies
Snel en goed geholpen
Vriendelijk ontvangen en in deze Corona tijd ook alles goed verzorgt !!!
Word altijd keurig geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.
Mijn dochter had een lekke band met haar auto. Ik woon 50 km van haar vandaan. Gebaseerd op informatie op de website dat je met een lekke band direct geholpen wordt ben ik naar haar toe gereden, band gedemonteerd en in mijn kofferbak gedaan. Op naar de kwik-fit. Ter plekke gebeurde het volgende. Er was geen tijd voor mij. Ze waren te druk met bandenwissels. Ik moest een formulier invullen en kon dan de band na 2 a 3 dagen weer halen. Stom verbaasd verliet ik het pand. Pogingen de dame achter de balie over te halen om dit even tussendoor te doen liepen op niets uit. Hierna ben ik naar PROFILECENTER te UITHOORN gereden waar ik wel tussen de wissels door geholpen werd. Deze locatie kan ik iedereen van harte aanbevelen.
Goedemorgen Chris, Dit is een gemiste kan van ons. Ik wil je dan ook excuses aanbieden voor het ongemak hierin. Met vriendelijke groet, Frank KwikFit
Super service.
Afspraak werd op tijd nagekomen, kon erop wachten, precies zoals je mag verwachten, vriendelijk en correct en korting dankzij de ANWB
Prettige garage voor onderhoud, relaxte sfeer. Vriendelijk personeel.
Vakmannen die snel de controles uitvoerden. Een uitleg over wat er speelde en wat de opties zijn geeft een helder beeld voor mij als klant en dat is erg fijn. Kan iedereen met een auto en op zoek naar een onderhoudsbeurt deze locatie aanbevelen.
Zaterdagochtend gebeld en kon direct terecht, materiaal was ook op voorraad. Tussendoor werd ik gebeld met de prijs. Rond de middag kon ik mijn auto weer ophalen. Hele goede en snelle service
Klantvriendelijk
Snelle service ,ff wachten onder het genot van een bakje koffie :-)
De monteur was ziek en de baas deed zijn best om afspraken op tijd te laten lopen. Hij excuseerde zich op voorhand maar het lukte hem om binnen de streefcijfers de banden te hebben verwisseld. Prima service dus!
Op afspraak direct geholpen en snel vakkundig en vriendelijk geholpen en een half uur later weer buiten met vier nieuwe banden
onderhoud netjes uitgevoerd volgens afspraak, tevens vriendelijk personeel.
Altijd prima
Een kwartiertje te vroeg voor de bandenwissel aangekomen, maar de vriendelijke monteurs gaan direct aan de slag. Al snel staat de auto weer klaar - top!
Super goed