snel, goed, leuke sfeer, goeie mensen

snel en efficient

Ik kwam binnen op de afgesproken tijd, werd vrinedelijk ontvangen, banden werden gewisseld volgens afspraak en een kwartiertje later reed ik wer naar huis!

Duidelijk en correct

Goed service, vriendelijke personeel

Wintercheck voor de auto super gedaan en vriendelijke mensen.

Prima service en goed geholpen.

Wordt altijd vriendelijk ontvangen

Men luisterd goed en geeft ook eventueel advies

snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Vlot en correct geholpen

Vriendelijk ontvangen en in deze Corona tijd ook alles goed verzorgt !!!

Goede service. Vriendelijk personeel

Word altijd keurig geholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

Lekke band bij kwik-fit Amstelveen kon niet direct gerepareerd worden.

Mijn dochter had een lekke band met haar auto. Ik woon 50 km van haar vandaan. Gebaseerd op informatie op de website dat je met een lekke band direct geholpen wordt ben ik naar haar toe gereden, band gedemonteerd en in mijn kofferbak gedaan. Op naar de kwik-fit. Ter plekke gebeurde het volgende. Er was geen tijd voor mij. Ze waren te druk met bandenwissels. Ik moest een formulier invullen en kon dan de band na 2 a 3 dagen weer halen. Stom verbaasd verliet ik het pand. Pogingen de dame achter de balie over te halen om dit even tussendoor te doen liepen op niets uit. Hierna ben ik naar PROFILECENTER te UITHOORN gereden waar ik wel tussen de wissels door geholpen werd. Deze locatie kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Super service gericht.

Super service.

Precies zoals je mag verwachten

Afspraak werd op tijd nagekomen, kon erop wachten, precies zoals je mag verwachten, vriendelijk en correct en korting dankzij de ANWB

Snel, professioneel.

Prettige garage voor onderhoud, relaxte sfeer. Vriendelijk personeel.

precies op tijd en lekker snel

Snel en kwalitatief, erg duidelijk en uitstekend.

Vakmannen die snel de controles uitvoerden. Een uitleg over wat er speelde en wat de opties zijn geeft een helder beeld voor mij als klant en dat is erg fijn. Kan iedereen met een auto en op zoek naar een onderhoudsbeurt deze locatie aanbevelen.

Supersnelle en goede service

Zaterdagochtend gebeld en kon direct terecht, materiaal was ook op voorraad. Tussendoor werd ik gebeld met de prijs. Rond de middag kon ik mijn auto weer ophalen. Hele goede en snelle service

Klantvriendelijk

Snelle service ,ff wachten onder het genot van een bakje koffie :-)

Prima service ondanks ziekte monteur

De monteur was ziek en de baas deed zijn best om afspraken op tijd te laten lopen. Hij excuseerde zich op voorhand maar het lukte hem om binnen de streefcijfers de banden te hebben verwisseld. Prima service dus!

Uitstekende service

Erg snel goed en vriendelijk

Op afspraak direct geholpen en snel vakkundig en vriendelijk geholpen en een half uur later weer buiten met vier nieuwe banden

zeer prettig geholpen volgens afspraak

onderhoud netjes uitgevoerd volgens afspraak, tevens vriendelijk personeel.

Gezellig, goeie koffie en supervriendelijk, deskundige mensen.

Altijd prima

Snel en vriendelijk geholpen.

Een kwartiertje te vroeg voor de bandenwissel aangekomen, maar de vriendelijke monteurs gaan direct aan de slag. Al snel staat de auto weer klaar - top!

Super goed