Super goed

Kwik service

Excellent quick service, but getting quite expensive!

Goede service volgens afspraak

Goede service zonder nare verrassingen

Prijs was vooraf duidelijk. Reparatie vlot uitgevoerd, probleem is verholpen. Nog stukje uitleg met tonen oude onderdelen om te laten zien waar het probleem zat.

Fantastisch en professioneel!

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden over de service. Uiterst vriendelijke en professionele mensen die alles doen om je ervaring zo positief mogelijk te maken. Complimenten aan dit top team!

Snel m'n wielen vervangen maar niet gecontroleerd of de banden hard waren

De auto reeds echt heel vreemd toen ik weg ging en maakte veel lawaai. Even later gaf de auto aan dat 3 van de banden erg zacht waren. Ik verwacht ergens wel dat men bij een wielwisseling toch even controleert of de bandenspanning wel goed en veilig is. Sinds ik ze weer heb opgepompt voelt het weer een stuk beter en minder geluid.

✓ Altijd vóóraf een duidelijke prijsopgave

Voor de eerste keer bij kwikfit om mijn vier banden plus uitlijnen te vervangen ik zei wat kost me dat 416 euro zei hij ik ging hem ophalen 444 euro werd het toen ik zei hadden toch 416 euro afgesproken weet ik ook niet hoe ze daarbij komen hij is toch de manager eerste keer en nooit meer vertel het verder. En dan schrijven de dit nog op de site ✓ Altijd vóóraf een duidelijke prijsopgave Gaat om kwikfit edisonlaan 1 tilburg

Zeer snel en goed

Kwik fit Barneveld. Op afspraak 4 nieuwe banden laten plaatsen hier. Zeer vakkundig personeel die in drie kwartier de auto hebben voorzien van nieuwe banden. Zeer vriendelijk personeel en voor herhaling vatbaar.

Prettig te woord gestaan en flexibele opstelling m.b.t. tijdstippen brengen/halen

zie boven

Top, fijn contact, goede service.

Goed van verzekeringsmaatschappij Alliantz dat ze deze gratis service bieden aan hun leden. Wij zijn weer winterklaar!

Snelle vriendelijke service

Alles perfect geregeld, online, alles op tijd, vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg, niks op aan te merken.

Dit top team staat echt altijd klaar, en met een lach!

Vandaag weer een supergoede ervaring met het team van Castricum. Dit keer was het Brian die mij direct uit de nood hielp! Echt, ik ben zo blij dat ik ze gevonden heb, wat een kennis, en altijd vriendelijk en bereid te helpen. Ik heb het al eerder gezegd, ik ga nooit meer ergens anders heen!

Zeer onvriendelijk ontvangst

Onbekend en door 2 onverwachtse files iets te laat, daarom voor een geopende deur de auto neer gezet om aan de personeels leden die daar in de deuropening stonden te vragen. Waar ik mijn auto neer kon zetten. Ze zeiden laat maar staan we gaan er direct hier aan beginnen. Meld u zich even binnen. Waar ik om een zeer onbeschoft wijze verteld werd niet zo mijn auto achter te laten. Men liet ook niet zien dat de wielbouten werden werden aangedraaid. Op andere locaties gebeurd dit altijd!!!

Alles netjes afgehandeld

Banden laten wisselen uitlijnen en balanceren Apk Wilde de remblokken vervangen maar dat was nog niet nodig die kunnen nog een jaar mee, erg netjes geen onnodig werk gedaan Goed overleg over de kosten

Niet wat ik gewend ben

De service was dit keer minder dan ik van kwikfit gewend ben. Het advies was om nieuwe banden te plaatsen. Maar men was in het telefoongesprek niet goed voorbereid om te vertellen wat de mogelijkheden waren. Verder had door een storing de APK niet afgemeld kunnen worden. Kan gebeuren, maar vergat men te vertellen bij ophalen vd auto. Ik werd gebeld toen ik weer thuis was met de vraag of ik daar de volgende dag voor terug kon komen. Ik moest zelf voorstellen om dat te combineren met het plaatsen vd nieuwe banden (die moesten nl besteld worden). En men legde niet uit waarom de auto in de garage moet zijn bij afmelding. De keuring is toch al gedaan? Afmelden is toch puur administratief? Ik hoor graag alsnog hoe dit zit.

goed en snel

mijn lekke band werd snel gerepareerd

Netjes op tijd werd mijn auto de werkplaats in gereden. Binnen half uur kon ik weer op weg

Uitstekende medewerkers

Zoals altijd in Kwik-Fit Katwijk word je prima geholpen, de medewerkers zijn klantgericht; je krijgt een belletje als de auto klaar is, en een vriendelijke behandeling.

Snel en niet duur

Goede info over reparatie en snelle servo

Alles goed geregeld, snelle service. Inregelen TPMS sensoren blijft wat ongewis

Utrecht, Ceylonlaan 10, Onbetrouwbaar.

APK Afkeur? of niet! Mijn auto is vrijdag 3 december voor een APK naar KwikFit Utrecht Ceylonlaan 10 gebracht. Ik werd daarna gebeld dat het achteruitrijlicht stuk was en de rechter stuurkogelhoes niet meer goed was. Vervangen van de hoes was 80 euro, uitlijnen 80 euro , lampje 10 euro. Samen 170 euro. Mijn eigen garage gebeld: Stuurkogelhoes was 3 of vier euro, half uurtje werk, uitlijnen was niet nodig. Totaal 40 euro ex btw. Kwikfit teruggebeld dat ik de auto kwam halen. Bij ophalen gevraagd of herkeuring gratis was als ik vandaag terug kwam, dat was niet het geval. Moest nog even wachten op de invoer van de afkeur. Toen vertelde de medewerker dat hij de auto 'per ongeluk' had goedgekeurd maar dat hij die maandag zou herstellen en de afkeur nog zou doorgeven. Toen ik aangaf dat ik dit heel onhandig vond omdat ik al een afspraak voor reparatie ergens anders had gemaakt en daar dan ook de APK wou laten doen omdat ik het toch nog een keer moest betalen hebben we het 'compromis' gemaakt dat ik met de reparatiebon het APK bewijs kon afhalen. Dit leek een nette afspraak. Echter thuis zag ik al dat het achteruitrijlicht het wel deed. Bij mijn eigen garage hebben de stuurkogelhoezen links en rechts gecontroleerd, geen afkeur. Helemaal goed! Kreeg nog de waarschuwing de auto zeker niet terug te brengen omdat een stanleymes zo een hoes kan beschadigen. Kwik-Fit gebeld dat ik of een afkeurrapport wou of het goedkeurrapport. Daar blijven ze aandringen op een nieuwe inspectie door hun. Aangegeven dat ik daar geen enkel vertrouwen in had en opgehangen met de melding dat ik aangifte van poging tot oplichting zou doen. 10 minuten later werd ik teruggebeld dat ik het goedkeurrapport mocht ophalen. Deze hele handelswijze stinkt zodanig dat ik er melding van heb gemaakt ACN (APK Centrum Nederland). Ik ben er de hele ochtend mee bezig geweest (bellen, naar mijn eigen garage rijden, deze klacht). Als de vestiging meent dat ze hun werk goed doen dan moeten ze daar ook achter staan en

Naar wens

Aanbevelingen voor dit soort activiteiten doe ik nooit

snel meedenkend goed

Vriendelijk personeel

Razendsnel en goede communicatie

Vriendelijk personeel. Communicatie zou nog beter via Whatsapp oid kunnen (bellen is ouderwets) en facturen uitprinten is natuurlijk helemaal niet nodig (ook digitaal). Tijd dat Kwik-Fit gebruik gaat maken van de moderne middelen, maar verder dik in orde.