Prima service, fiets beschikbaar. Één minpunt, op de toegangsdeur wordt aangegeven dat een mondkapje verplicht is voor klanten. Klant voor mij droeg er geen en werd er ook niet op gewezen. Medewerker achter de balie droeg er ook geen, al weet ik niet of dat jullie policy is voor baliemedewerkers.
goede service, leenfiets stond klaar, deskundig advies en vriendelijke mensen.
uitstekende service klantvriendelijk
Service zoals verwacht mag worden
Snelle goede en vriendelijke service
Perfect job every time. Great service
Echt super. Geen extra kosten en geen ongevraagde reparaties. Wat mij betreft een 10+ ! Personeel erg vriendelijk!
Aktie APK voor € 17,75. Alles goed maar moest even een mistlampje afgesteld worden, kosten€ 15,00. Zit je weer op de normale prijs van €32,75! Dank je wel Kwik-Fit!!
Goedemorgen Gerrit, Zoals al beschreven op Trustpilot, kan je bij eventuele vragen hierover contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Frank KwikFit
Prima service, aardige medewerker,kan niks negatiefs bedenken eigenlijk
Had een opmerking bij de afspraak gemaakt met het verzoek om de ruitenwisserbladen te vervangen en dat was goed doorgekomen en voorbereid. Werd goed en snel geholpen door aardige mannen. Top.
top goedkoop en een goede service
Altijd snel en goed geholpen Vriendelijke ontvangst En duidelijk uitleg wat ze hebben uitgevoerd
Binnen 20 min had ik 4 nieuwe banden onder m'n auto welke ik via de kwik-fit webshop had besteld. Vaak word je na bestelling nog even nagebeld of alles klopt, ook keurig. Enig minpuntje is dat de uitrijslagboom van de parkeerplaats (Leiden Lammenschansweg) weigerde ondanks dat ik een geldig kaartje had, diverse mensen achter mij meldden mij dat dit vaker voorkwam. Gelukkig ging een kwik-fit medewerker die ook in de rij stond even een sleutel voor openen slagboom halen. Hopelijk wordt dat opgelost.
Snel en zorgvuldig conform afspraak
Snel en klantvriendelijk
2-12-2021 ben ik naar kwikfit geweest aan de Voltastraat 7F omdat mijn auto aangaf te zachte banden te hebben. Hier zeiden ze tegen mij dat mijn banden helemaal goed waren 3-12-2021 ben ik maar mijn eigen garage gegaan voor een bandenwissel en kwamen we erachter dat er grote scheuren in mijn banden zitten. Hoe hebben ze dit niet kunnen zien bij kwikfit?????? Het had ook heel anders kunnen aflopen! Erg slecht.
Goedemorgen Naomi, Wat vervelend dat je dit gevoel aan ons bezoek hebt overgehouden. Ik heb begrepen van de vestiging dat ze alleen naar het profiel hebben gekeken, waarna werd geconcludeerd dat het profiel nog afdoende was. Echt een diepte onderzoek is niet uitgevoerd, waarvoor excuses. Uiteraard hadden we liever zelf banden aan je verkocht. Met vriendelijke groet, Frank KwikFit
Precies volgens afspraak en erg vlot.
Prima geholpen, 's middags keurig telefoontje dat auto klaar was. Vooruit betaalt, jammer dat er dan toch nog extra kosten bijkomen (weliswaar maar enkele tientjes) voor zaken waarvan je denkt dat deze in de kosten van een kleine beurt zijn meegenomen.
Top vestiging van Kwikfit aanrader voor ieder automobilist
Prima maar wel vreemd dat de auto niet uitgelijnd kon worden
Vriendelijke en zeer goede service. Door eigen onervarenheid wat vergeten mee te bestellen bij nieuwe velgen en winterbanden, er werd gelijk heen en weer gebeld met leveranciers en de onderdelen werden gelijk in Delft opgehaald en in Zoetermeer (van Leeuwehoeklaan) gemonteerd. Zeer tevreden en van mij een verdiende 10.
Gebruik gemaakt van de black friday actie!! Super service!!
Nu 2x achter elkaar geweest en na beide keren zet ik toch vraagtekens bij de service. De eerste keer werd een zomerband teruggeplaatst (die ik in eigen beheer had) welke pas nieuw was aangeschaft voor winteriwssel. Een week later bij de dealer bleek dat er een prop in de band was geschoten en deze was afgekeurd. Die band is alleen bij de kwikfit gewisseld en nergens anders, dus lijkt alsof ik toch een andere band erop heb gekregen dan mijn eigen. Erg vervelend aangezien de band zo'n €240 kost. Na wederhoor wisten ze uiteraard van niets. Gister na het wisselen ging na 5 minuten de bandenspanning lampje branden en bleek er veel te weinig lucht in te zitten, erg storend. Ik overweeg om de wissels weer ergens anders uit te voeren.
Goedemorgen, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-50789. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Goed op de site de werkzaamheden in te plannen en kunnen aangeven dat een leenfiets beschikbaar zal zijn.
Aanrader, bedrijf is terzakekundig.