Erg goed

Service was erg goed

Dure reparaties

De grote beurt is dan een mooi bedrag maar de extra reparatiekosten zijn behoorlijk aan de prijs. Zelf hadden we net de vloeistof aangevuld en ook dit werd 2x doorberekend.

Zoals eigenlijk altijd, aangenaam en vertrouwd.

Meedenkend, vriendelijk, en behulpzaam met het vermijden van onnodige kosten.

nvt

De gratis leenfiets is heel prettig. Je wordt goed geholpen, personeel is vriendelijk.

Horrible service

- Employees in a bad mood. - No one called me when the service was done. - No bike or ride for returning home. In general the worst APK service I ever had. Not going back.

Uitstekend!

Goed en snel geholpen. Correcte behandeling van mijzelf en mijn auto. Ga er de volgende keer weer heen.

Heel goed!

Afspraak op korte termijn. Prima uitvoering voor nette prijs.

prima!!!!!

zeer correct!!!

Goed gedaan .

Op redelijk kort termijn afspraak kunnen maken. Alleen het belletje na de apk korting deed me schrikken. Afgekeurd! Maar daarna bleek het slechts om een kleine aanpassing te gaan. Wel noodzakelijk, maar de boodschap kwam wel even binnen. Mag er nu gelukkig weer mee rijden op een veilige manier.

Zoals altijd, top!

Goeie service, Altijd overleg, Netjes en duidelijk.

Altijd topservice

Fit to go abonnementje, mooie uitvinding, Kwikfit Venray is helemaal top.

Een uitstekend garage waar je tot volle tevredenheid wordt geholpen.

Zie bovenstaande.

dramatisch

Nadat ik helaas door een onvoorziene wegafsluiting 5 minuten te laat was voor de afspraak vond de receptioniste van het filiaal Spaklerweg het heel normaal om de afspraak af te zeggen. Toen ik daar niet heel vriendelijk van zei, begon ze te schreeuwen en maakte ze een beledigende opmerking over mijn uiterlijk. Schandalig !! Ik kom hier nooit meer terug !!

SUPER!

Alles klopte. Snel alles geregeld en uitgevoerd!

Een hele goede ervaring

Kan niet beter

bandenwisseling prima

De bandenwisseling gebeurde zelfs iets eerder dan de afspraak was. Echter de adminstratieve afhandeling door een beginneling die nauwelijks door zijn superieur werd begeleid duurde zelfs langer dan de bandenwisseling.

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen ik was op tijd en wielen waren al gewisseld voor het mijn afgesproken tijd was.

Goed gewerkt.

Vriendelijke ontvangst. Alle afgesproken werkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden kunnen volgen met een bak koffie in de hand. Prima en vriendelijk.

Meedenkend en klantvriendelijk

Meedenkend en klantvriendelijk.

Goede snelle service

Aardig hulptaal personeel snel geholpen met het wisselen van mijn banden!

Vlot en deskundig geholpen, afspraken werden correct nagekomen

Zie die ene zin

Klantvriendelijk en snelle goede service

Klantvriendelijk en snelle goede service

Snel geholpen maar iets secuurder werken dan is het nog sneller. Maar uiteindelijk goed geholpen.

Snel, verzorgd, prettige ontvangst

Zoals altijd efficiënte en prettige wijze van jaarlijkse bandenwissel