De ontvangst en de manier waarop je te woord gestaan wordt geven aan dat je er als klant toe doet. Daarnaast worden de werkzaamheden accuraat uitgevoerd, alle reden om de volgende keer weer naar dit filiaal terug te keren.
Ordered successfully by telephone. Confirmation and reminder of appointment with Keik Fit by email good but did not contain a confirmation of specific order which would have been helpful. Reception good. Request for an assessment of rear wheel tyres given in a very clear manner. Service - renewing front wheel tyres was done professionally on time. Payment and invoicing professionally done. Price excellent. Overall view - very good.
Tijdens de keuring werd een koelvloeistof lekkage ontdekt bij de thermostaat. Scherp gezien.
Afspraak maken op website gaat makkelijk, vriendelijke en hulpvaardige mensen in de vestiging, leenfiets, ze bellennals auto klaar is en ook nog black friday korting.
Ik ben goed geholpen. Er was aandacht en tijd voor mijn vragen. Zeker met de korting voor ANWB leden en de Black Friday korting was de rekening ook zeer aangenaam. Ik kom hier (Kwik-Fit Goes) zeker terug.
Top ervaring.
Geweldige service, word meegedacht aan toekomstige probleem aan de auto. Perfect
APK afspraak voor onze Mini online ingepland en betaald. Zeer vriendelijk en efficient geholpen bij het langsbrengen van de auto. Kreeg een vooraf gereserveerde leenfiets mee. Werd binnen 2 uur gebeld dat de Mini alweer klaar stond.
Alleen APK, nieuwe bandjes, en 2 lampen vervangen
Top!!!
Prettig contact.
Prima geholpen. Vriendelijk personeel Snelle service
Goede, duidelijke communicatie met vriendelijke mensen.
Een snelle en eerlijke afhandeling van de APK
Op tijd en correct geholpen.
Snel geholpen voor nieuwe banden onder een tesla model S.
Geen COMMENTAAR
Zeer plezierig onvangst, snelle efficiente banden wissel
Op tijd begonnen en op tijd weer klaar.
Fijn geholpen.
Vandaag had ik een afspraak voor nieuwe banden, makkelijk via de website de afspraak ingepland. Sleutel gegeven, bakje koffie. Toen kwam de vestiging manager Marcel Timmer vragen of ik bewust smallere banden besteld had, ehhh nee... Mijn fout met bestellen. Gelukkig denken ze mee en komen vragen of het klopt. Was totaal geen probleem omdat ze de juist maat ook hadden liggen, helemaal geweldig, hoef ik niet op nieuw af te spreken.
Aangezien ik een jonge auto heb en het onderhoud doorgaans zelf doe, heb ik gebruik gemaakt van de mooie APK aanbieding van Kwik-fit. €34,95 incl. BTW en roetmeting. Daar bovenop zelfs nog een korting van 50%. Ongekend! Helaas, was de vestiging manager dusdanig teleurgesteld, dat er door de garage verder geen onderhoud of reparaties uitgevoerd hoefde te worden, dat hij het nodig vond om mij hiervoor ter verantwoording te roepen. Eerst telefonisch en tot 3 keer toe op locatie. Ik heb dit als zeer vervelend ervaren en zal voor het vervangen van mijn banden en APK keuring in het vervolg een andere garage zoeken. De bandenwissel en het bijvullen van ad-blue waren de afgelopen tijd overigens prima. Deze persoon zorgt echter voor een bittere nasmaak. Cursusje klantcontact lijkt me niet overbodig.
Beste Ronald, Jammer dat je deze ervaring hebt gehad op onze vestiging. Graag zou ik dit willen bekijken, want dit is niet de service die je kan en mag verwachten. Wil je zo vriendelijk zijn om mij een mail te sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-50575 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet, Groet, Fred
uitstekende service
Afspraak op korte termijn mogelijk, wachten of fiets kan beiden. Telefonisch op de hoogte gehouden. Prima!
Dag eerder online geregeld, kon gelukkig dichtbij terecht. Werd netjes op tijd gebeld,