snel en goed
De apk doe ik al jaren bij Kwikfit en in al de jaren was de service op topniveau.
Vriendelijk , snel, nauwkeurig. Kom elke seizoen terug voor bande wissel.
Korte wachttijd en ben prettig geholpen,er was ook een koffie automaat en gratis WiFi
goede servies
Alles goed, prima service, mooie prijs, keurige afhandeling, volgens afspraak, kortom een prima bedrijf.
Gewoon gevraagd of men even tijd heeft binnenkort om naar een vermoedelijke lekke band te kijken . Hoeft niet perse a la minuut. Toen op werkelijk onbeschofte wijze afgeblaft door Peter van kwik fit filiaal Oss. Wat een onbeschofte vlegel. Dit nadat ik jaren lang uitstekende ervaringen had met dit kwik fit filiaal via andere medeweerkers o.a. Jos en Mohammed . één rotte appel verpest binnen de kortste keren de hele mand is mijn advies een de rayon leiding van kwik fit . Vervolgens meer dan uitstekend geholpen door collega kwik fit mensen van filiaal Den Bosch op de Bosch Dijk straat . Chapeau Devrim Savras en team ..
snelle service, volgens afspraak
Online ingepland en was ook op die tijd aan de beurt. Prima service. Heb banden gewisseld.
Banden wissel verliep geheel volgens afspraak.
Bandenwissel gaat heel vlot maar geen aandacht en gevoel voor het uitgevoerde werk door de monteurs. Lopende band werk. Helaas ook velgen beschadigd. Volgens vestigingsmanager wordt ik gebeld om langs te komen zodat de schade wordt verholpen. Wacht het af. Pluspunt is dat de ervaren monteurs wel geduldig alle vragen beantwoorden. Voor de rest ok.
Gewoon top service en levering!
De prijs die ik op de website zag toen ik de bandenwissel plande, is lager dan de prijs die ik moest betalen na de bandenwissel. Bv. op de site staat: opslag zomerbanden 43,20 Ik heb moeten betalen 54,- De medewerker gaf geen uitleg over de factuur. Hij maakte een geagiteerde indruk, waardoor ik het nagelaten heb door te vragen. Niet echt klantvriendelijk.
Hele slechte service, wilde de auto laten repareren maar ging niet helemaal zoals gepland. Dat kan en is natuurlijk geen probleem, alleen moest ik de auto hals over kop weer op komen halen omdat ik anders parkeer kosten zou moeten betalen.. Wie bedenkt zoiets, je brengt je auto naar de garage er zit een reparatie van bijna 700 euro aan te komen dus je moet nog even het een en ander uitzoeken en overwegen voordat de reparatie kan starten.
Beste Stijn, Jammer dat je bezoek aan ons zo hebt ervaren. We zullen dit opnemen met onze vestiging. Kan ik mogelijk nog iets voor je betekenen? Als dat zo is, wil je mij dan een mail sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-50407. Ik zie je reactie eventueel wel verschijnen. Groet, Fred
Na wat ruis in de communicatie goed hersteld en creatief meegedacht in oplossing
De bandenwissel werd keurig op de afgesproken tijd afgehandeld. Vanuit de wachtkamer kon ik zien dat er zorgvuldig met mijn auto werd omgegaan. Aan een opmerking van mij over een mogelijk probleem werd zorgvuldig aandacht besteed.
Een aantal keer een zomer/winterbanden wissel uit laten voeren en heb ruim op tijd een afspraak gemaakt en aan de telefoon zeggen ze dat het binnen 2 uur klaar moet zijn als ik mijn auto om 09:00 zou inleveren. Ik wil hem netjes om 09:00 inleveren en krijg ik te horen dat het pas na 13:00 klaar zou zijn en het ergste is dat de medewerker zegt dat het telefonisch zo is afgesproken en met een arrogante houding en zonder enige empathie. Mensen hebben ook andere prioriteiten dan alleen een bandenwissel uit te laten voeren.
Beste Osman, Dat is niet de ervaring op onze vestiging die je kan en mag verwachten van ons. Vervelend om te vernemen dat je dit hebt ervaren. We zullen dit intern oppakken en bespreken met de vestiging. Kan ik verder nog iets voor je doen? Als dat zo is, wil je mij dan een mail sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-50390 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie eventueel wel tegemoet. Groet, Fred
Prima ervaring wederom. Snel en ook direct gebeld toen de auto klaar was. Fijn want dan hoef je hem niet onnodig lang te missen. Volgende keer weer daarheen.
Vakkundig en vriendelijk geholpen. Zeer snel uitgevoerd.
Prima service en snel geholpen. Enschedesestraat Hengelo
Afspraak gemaakt alles volgens afspraak vriendelijke personeel deskundig kan het zeggen ben zelf auto monteur geweest prij redelijk. tot de volgende afspraak indien nodig.
Ik ben voor en Aircocheck gewest de negatie is uitgevallen maar wegens drukte ? waren te niet meer in staande om en Aircobuurt uit tevoren da te tot ende December niks meer hebben aangenomen. Dus sol ik genen afsprak meer in Heerlen willen doen da ik het niet meer vertrouw en maak direct en afspraak in Brunssum via internet waar ik wel binnen 1 of en paar dag te recht kan.
Geen op- of aanmerkingen. Goed en deskundig geholpen. Prima advies gekregen mbt komende zomerbanden
Er wordt keurig werk afgeleverd, vandaar dat ik terug blijf komen voor nieuwe banden en een z/w bandenwissel.