Zoals gewend is de service top, de beurt netjes en volledig uitgevoerd en de APK weer rond. We worden hier altijd netjes, vriendelijk en eerlijk geholpen. Tot de volgende keer!
Acuut nieuwe winterbanden nodig en meteen geleverd
Op de website lees ik: "Je kunt bij iedere KwikFit-vestiging zonder afspraak langs voor de reparatie van jouw band." Dit is dus niet waar. Ik heb mij vandaag met zachte band gemeld bij vestiging Jan Rebelstraat te Amsterdam. Helaas geen tijd, te druk. De band werd opgepompt en ik kon weer gaan. Overigens was de monteur allervriendelijkst. Later zou blijken dat en een spijker in de band zat.
Bandenwissel wederom prima vakkundig en snel uitgevoerd
Hebben mijn auto volledig na gekeken en advies gegeven
Ik ben tevreden met de behandeling
Prima geholpen en ook betrokken bij het plaatsen van de winterbanden
Nette en goede service
Geweldig personeel die heel respectvol naar klanten zijn.
De bandenwissel werd heel snel uitgevoerd. De wieldeksels werden niet vergeten. Het viel me op dat de wielen keurig schoon waren. De vestigingsmanager en de monteur waren uitermate klantvriendelijk. Ik kreeg deskundig advies over mijn banden.
Goed en vriendelijk geholpen
Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en krijg goed advies
Top team, erg bekwaam, vaardig en vriendelijk!
Snelle afhandeling en duidelijke uitleg. Kom graag weer terug.
Snelle service, professioneel en klantvriendelijk
Zoals iedere keer opnieuw TOP in Noordwijk!
belde naar kwikfit almelo voor banden zeer stug moest maar op website banden bestellen en afspraak maken liet me niet uitpraten voor advies, ga nooit weer naart kwikfit
Goedemorgen Jan, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit. Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-50281. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Snel en geheel volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd. Vragen worden snel en goed beantwoord / opgelost.
Snel en goed.
accuraat en snel geholpen
Ik kon snel een afspraak krijgen en werd vriendelijk geholpen. Auto was snel klaar en rijd weer prima.
APK + bandenwissel. Binnen 2 uur weer op pad.
Ik kies bewust voor dit filiaal vanwege de klantvriendelijkheid!
Niks op aan te merken.