Goed, snel, vriendelijk en voordelig.... en in mijn geval ook nog eens om de hoek.
Vriendelijke medewerkers, melden als er meerkosten gemaakt moeten worden. Tochjammer dat er bij een merkbeurt nog extra kosten gerekend worden (voor onderdelen?). Bedankt en tot de volgende keer, hopelijk pas weer eind 2022.
Ik kreeg binnen een halve dag een kwik scan + bijbehorende kosten. Precies gedaan wat ik gevraagd had
Ik ben heel tevreden over de kwik fit waar ik altijd naar toe ga. Hele vriendelijke mensen en heel erg behulpzaam. Vooral hun baliemedewerkster. Echt een schat van een mens. Ik ga er graag heen
Op tijd geholpen. Vakkundig en snel.
Ik kom al langer bij deze kwikfit en ik word altijd uitstekend geholpen. Het personeel is in mijn ervaring zeer bereid om ook wat extra te doen
Makkelijk om een online afspraak te maken. Goede en snelle service. Verder fijn dat er leenfietsen beschikbaar waren. Vriendelijke medewerkers en werd snel geholpen ik heb niet tot einde van de middag op een telefoontje moeten wachten dat de auto gereed was. Dus dat vond ik ook servicegericht dat ze meteen belden etc.
Goed advies en geholpen.
Vriendelijk personeel
In de aanbieding van de ANWB stond dat je kon bellen als je op de APK wilde wachten. Aangezien ik mindervaliden ben, belde ik ruim van te voren om dit af te spreken. Nou dit was dus apsoluut niet mogelijk. Ook niet als ik zorgde dat de auto er voor 8 uur zou zijn. Heel jammer, dit koste mij extra veel inspanning. Dus volgende keer maar weer naar de Fiat garage. Daar kon het wel. Was trouwens uiteindelijk nog meer geld kwijt ook.
Geachte heer mevr , ik heb voor mijn vertrek op vakantie begin juli een beurt geven bij kwik fit amsterdam noord gegeven waar na blijkt dat er bijna geen olie in zat , ik heb gelijk erna de auto terug gebracht 2 keer en blijkt lekkage te zijn bij de olie filter waardoor olie ging lekken, ze hebben zogenaamde olie filter vervangen en 4,5 liter olie bij gedaan , maar bij aankomst in Spanje is de onderkap van de motor op de snelweg los gekomen omdat het niet goed vast zat waar door ik bijna een ongeluk heb gehad. Ik heb bij de terugkeer van de vakantie de auto gebracht bij kwik fit en ze zouden het herstellen maar toch tot mijn verbazing hebben ze helemaal niets aan gedaan, de olie lekt nog steeds en zelfs de onderkap van de motor niet geplaatst, ik ben radeloos en weet niet wat ik moet doen, Mvg Rachid Abrini
De auto 's ochtends afgeleverd en 's middags kon ik deze weer ophalen. Geen onnodige kosten willen maken, APK'tje en klaar! Ook heel fijn dat je online je afspraak kunt inplannen, ideaal als je hele dagen achter de laptop zit.
Zeer positieve ervaring
Heel bijzonder. Het regende pijpenstelen bij mijn vertrek. Speciaal daarom was mijn auto rijklaar gezet bij de uitgang van (droge) garage in plaats van buiten. Fantastisch!
Ben geweest voor apk en uitlijnen dit snel en vakkundig gebeurt al met al een goede ervaring
Service is prima
Fijne mannen, verstand van zalen, vriendelijke service
Goede ervaringen met het filiaal in Enschede (nabij ROC). Wordt altijd goed ingelicht over de werkzaamheden en kosten. Ben een tevreden klant!
De gevraagde reparaties zijn prima uitgevoerd en de kosten zo laag mogelijk gehouden. Ik werd erg netjes te woord gestaan bij auto brengen en halen.
Goede service en dito aflevering
Vriendelijk personeel, supersnel geholpen en vakkundige monteurs.
op een nette manier geholpen
Ik moest een nieuwe apk en mijn leeglopende band laten maken voor mijn mx5. Wederom zonder problemen er doorheen en heel netjes afgehandeld.
Goede en snelle service, uitgebreide uitleg bij de reparaties. Dus beveel ik Kwikfit ten zeerste aan.
goede service