Perfect geholpen
Je brengt je auto voor APK en een grote beurt, je word gebeld als er nog iets gevonden wordt en er wordt duidelijk verteld wat gebeuren moet om door de APK te komen en wat optioneel is zodat je zelf kunt beslissen wat je daarmee wilt doen. Ik heb alles gedaan want veilig rijden vind ik belangrijk. Je haalt de auto op en je krijgt meteen advies waar nodig. Ook fijn. Je banden worden dan nog eenmaal goed gecontroleerd (als extra controle) en je kan weer rijden. Top service, zoals ik van ze gewend ben.
Service waar je blij van wordt...was het maar waar. Ik heb een geheel andere ervaring met kwik-fit. Wat nu als je je auto voor een APK brengt en hem daarna kan laten afvoeren naar de schroothoop. Dat is precies wat mij is overkomen bij de kwik-fit in Almere-haven. Mijn oude bakkie daar gebracht voor een APK herkeuring. Alle afkeurpunten in orde gemaakt en het kon eigenlijk niet mis gaan want het was starten en lopen en dat al jaren lang. Geen enkel probleem denk je dan...of toch?. Het kontactslot was defect en veerde niet meer vanzelf terug. Je moest hem zelf naar de juiste stand terug zetten en dat deed ik dus al een dik jaar zonder problemen. Natuurlijk heb ik dit euvel vermeldt bij het brengen van de auto en ze nog aangeboden om mee te kijken naar welke stand de sleutel teruggezet moest worden. O... meneer dat is niet nodig hoor het lukt zo wel. Een paar uur later wordt ik gebeld dat het helemaal is misgegaan met de auto. Dikke rookwolken onder de motorkap vandaan... bedrading verbrandt... hoofdzekering doorgepiept. Het doorgebrandt zijn van de startmotor en aangesloten bedrading werd als de meest waarschijnlijke oorzaak van de rookontwikkeling aangegeven. Ik was helemaal lamgeslagen aan de andere kan van de lijn want wat was hier in hemelsnaam gebeurt. Hebben jullie de sleutel wel in de juiste stand teruggezet?...Ja hoor dat hebben we gedaan. Yeah right. Kwik-fit filiaal aansprakelijk gesteld bij de klantenservice maar die accepteerde geen enkele aansprakelijkheid omdat het filiaal bleef aangeven precies gedaan te hebben zoals ik ze verteld had en de auto al vooraf een defect had. Ze wilden de auto door een onafhankelijk technisch expert laten nakijken op wat er nu precies gebeurt was. Kosten tussen de 400 en 700 euro en voor mijn rekening als de oorzaak kwik-fit niet aan te rekenen viel. Ik realiseerde mij dat de dagwaarde van mijn oude bakkie ook een dergelijk bedrag zou zijn en hierdoor dus economisch total loss zou zijn. Wie een beetje verstand heeft van el
Klaar terwijl je wacht , vriendelijk te woord gestaan
Ongevraagd en gratis advies gekregen over mijn winterbanden
De monteur was snel en gaf duidelijk aan wat hij had gedaan.
Winterbandenwissel perfect uitgevoerd!
Supervriendelijk en ervaren. Klantgericht, effectief en efficiënt. Savas zag in een oogopslag het probleem en zijn collega's hebben mij super geholpen met hun expertise. Bedank. Savas
Zeer snelle en goede service.
Eenvoudig een afspraak gemaakt op de website. De auto gebracht en heel goed en snel geholpen.
Het was nog mogelijk dezelfde dag een afspraak te maken.
Eenvoudige online afspraak met herinnering via de mail. Vriendelijke en deskundige service op de Kwikfit locatie.
ik wer goet ge holpen
Heel goed en deskundig voorgelicht
Prima. Correct. Klantgericht.
Top filiaal, betrouwbaar en eerlijk advies. Geen onnodige reparaties. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik kom hier graag en graag ook terug.
Deze week "Michelin Primacy4" banden laten monteren maar helaas geen 15% korting ontvangen (aktie van deze week). deze banden had ik vorige week bij bestellen al betaald, wat ik dus niet had moeten doen!!
De meneer was heel aardig en meelevend. Een eerlijke man en geen onverwachte kosten. Er is gedaan wat er door mij gevraagd is. Ben heel tevreden.
Prima ontvangst, uitvoering en conform afspraken
We brengen onze auto al zes jaar langs voor onderhoud en we hebben altijd fantastische service gekregen.
Pech, L voorveer gebroken met een luide knal. en de linkervoorband vernield. Beide veren L+R laten vervangen en nieuwe band gemonteerd. Voor zover ik kan beoordelen zijn de werkzaamheden prima uitgevoerd. Dank jullie wel.
Vriendelijk, snel, kwaliteit
nieuwe band er opgezet maar niet de bandenspanning van de andere banden nagelopen
Zeer slechte ervaring in Nijmegen. Mijn dochter bracht haar auto voor APK. Auto werd niet goedgekeurd, achterlicht was defect door aanrijding. Er moest een hele nieuwe unit à €250 vervangen worden. Mijn dochter gaf toestemming nadat haar medegedeeld was dat ze anders niet meer mocht rijden met de auto, die zij hard nodig heeft voor haar werk. Binnen 5 minuten hebben we de garage gebeld en uitgelegd dat we de bestelling wilde annuleren, aangezien deze schade nog gemaakt moest worden en onder haar allrisk zou vallen. Bleek niet te annuleren en moesten we € 20 annuleringskosten hiervoor betalen. Schandalig! Mijn dochter is onder druk gezet, besteld is besteld. Dit is gewoon geldklopperij! Dit is gewoon zoveel mogelijk geld willen verdienen.
Afspraak maken, snel geregeld, op tijd auto gebracht, goed ontvangen, gebeld over verdere reparatie, Kwik-Fit belt auto klaar, betaald en dan fijn weer rijden met ons autootje.