En blij met korting
Zeer vriendelijke mw. Goede uitleg. Snelle service
Zojuist op vriendelijke en professionele wijze geholpen. Ga zo door en je hebt er een vaste klant bij.
nou niet meer willen
Mijn auto stond eerder klaar dan verwacht.
Betreffende het omwisselen en balanceren van mijn voor-en achterbanden werd ik vakkundig en snel door de Kwikfit-medewerker geholpen. Ook gaf de Kwikfit-filiaalhouder mij een bevredigend antwoord op mijn opmerking dat er zich twee gaten in het wegdek van de toegangsweg bevonden.
volgens afspraak behandeld
Eenvoudig om afspraak via internet te maken. Daarna met filiaal tijdstip van brengen en ophalen afgestemd. Vriendelijke ontvangst.
Ging voor grote beurt. Monteur gaf goede uitleg en medewerker balie klantvriendelijk.
Reparatie kon direct worden uitgevoerd. Goede uitleg over het mankement.
Aanrader!
Meegenomen in de opties wat wel en niet vervangen moest worden, open en eerlijk er over en met ophalen ruim de tijd genomen om alles rustig door te lopen.
Ik had een probleem met het monteren met de trekhaak en ging zonder afspraak langs Kwikfit. Hebben direct het probleem opgelost, zonder enige kosten. Goede service!!
Eerst werd mijn auto afgekeurt ( het kan gebeuren ) maar ik heb niet met de monteur kunnen over praten. Bij de balie kreeg de nota van vrouwelijk medewerkster . Ik had ook van te voren betaald voor apk en een klein beurt , ik zou dat geld terug krijgen maar tot nu toe heb ik niets ontvangen . Het is kwestie van 1 minuut het geld overmaken. MVG , I. Kardamis
Ik laat mijn auto altijd bij kwik-fit keuren, het inplannen is makkelijk online en je kunt daar ook de verschillende opties zien. En de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Nadat ik hem gebracht had werd ik 1.5 uur later netjes gebeld omdat de rechtervoorband versleten was en kreeg ik n duidelijke keuze en prijsopgaaf, heel fijn, zo sta je niet voor verrassingen bij t ophalen en kreeg ook nog korting. Dus ik ben erg tevreden.
Correcte behandeling !
Je afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt. Geen onnodige wachttijd en in mijn geval het uitlijnen gereed nog voordat ik de koffie kon opdrinken. Zat best wel grote afwijking in. Grotere werkzaamheden zoals APK zullen ongetwijfeld meer tijd kosten.
het beste kwikfit filiaal van nederland
Per toeval kwam ik hier bij Kwik-fit in Barneveld. De ontvangs van locatiemanager Ruud was erg goed! Zijn 17 jarige nog studerende collega ontdekte een probleem. Er bleek iets niet te kloppen aan de (verkeerde) bouten. Eerdere bandenspecialisten hadden dit (gevaarlijke) probleem niet geconstateerd. Ik ben ontzettend blij met de ontvangst en service! Een dikke TIEN!
De montage van een nieuwe achterband is prima, maar ik zou het op prijs gesteld hebben als het thuiskomertje netjes onder de auto was gemonteerd. Dat mag ik nu zelf doen.
Beste Lucassen, Graag zouden wij hierover met jouw in contact willen komen. Onze vestiging heeft al geprobeerd te bellen, maar nog geen contact. Zou je mij hierover een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-49987. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Online afspraak gemaakt voorruit vervangen. Netjes vooraf op gewezen dat eigen risico van toepassing was. Telefoontje toen klaar was en zelf de bevestiging voor tolkastje van nieuw tape voorzien. Vestiging Alblasserdam is een aanrader.
Ik ging langs Kwik-Fit voor mijn APK keuring en ik heb geen klachten. Alles ging vlot en naar wens. De medewerkers waren zeer vriendelijk. Over het algemeen was het een goede ervaring.
Ik kon mijn afspraak snel inplannen. APK met beurtje en de ledenkorting van de ANWB is erg interessant qua prijs. Ik werd vriendelijk ontvangen en gebeld toen de auto klaar was.
Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Goede service altijd !