Goeie service

Wordt duidelijk gezegd wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn

Redelijk

Bij ophalen van de auto bleken mijn mistlampen aan te staan, mijn benzineklep stond open en mijn climate control was anders ingesteld. Ik vind het niet nodig om mijn auto te moeten controleren als deze voor onderhoud is geweest. Voor dit geld elders betere service.

Werk was snel gedaan en goed kunnen I verleggen en bespreken wat de beste advies reparaties waren.

Prima en vriendelijke service

Afspraken goed nagekomen, alles binnen de gestelde tijdslimiet en vriendelijk te woord gestaan.

Buitengewoon vriendelijk

Gewoon briljant deze garage, elke keer verrast door de behulpzame medewerkers waar er met plezier wordt gewerkt. Echt super!

Super bedrijf

Deze keer alleen maar APK, wile een vast tijdstip en dat was geen probleem. Snel en vriendelijk geholpen

Goede service en vriendelijke medewerkers

Fijne communicatie en duidelijke afspraken .snel en goed

Prima service en zeer vriendelijk personeel. De telefoon werkte niet geheel correct, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Vandaar dus geen 10

snel en goed geholpen bij APK, gunstig tarief als ANWB lid

naast de technische uitvoering ook advies gekregen over een lichte olielekkage.

Prima service.

Het ging om een apk en groot onderhoud. Er werd duidelijk gecommuniceerd in wat hersteld diende te worden voor de Apk en wat als advies werd meegegeven, uiteindelijk de keuze aan onszelf. Keuze kenbaar gemaakt en komt de gemaakte afspraak na.

Doen gewoon wat er gedaan moet worden

De allerlaatste keuring voor mijn fiat 500 uit 1972 en een dubbele want er was een steekproef. Uiteraard geen punten gevonden die afweken. Prima dus Fred

prima gedaan mannen .... thanx !!

prima gedaan mannen .... thanx !!

Service gericht,klantvriendelijk personeel en een professionele aanpak

prima service

Uitstekende service, ik werd verwacht, fiets stond klaar, alles verliep goed, adviespunten werden besproken.

Goed werk geleverd, sneller dan voorzien was

De mannen van Kwikfit Terneuzen zijn beleefde heren, die de klant behandelen zoals het hoort. Daar kunnen veel andere bedrijven wat van opsteken.

Uitstekend!

Ik kwam voor nieuwe banden en uitlijnen. Het gebeurde snel en de auto is weer perfect uitgelijnd. Absoluut niks op aan te merken!

Super!!

Vanmorgen bij Kwikfit Ambachtsweg, Eindhoven geweest met een lekke band. Mijn Dealer had geen tijd voor een klant die een nieuwe auto heeft gekocht daar!!!! Ik had een kram in de band en daardoor twee gaatjes in de band. Normaal gesproken zou dan meteen een nieuwe band worden geadviseerd, maar de monteur van Kwikvit Eindhoven had bekwame skills om de band toch goed te repareren. Sfeer in de werkplaats was heel prettig en ik ben erg goed geholpen. Chapeau!!!!

Keurig netjes volgens afspraak geholpen

Goed en netjes geholpen volgens afspraak

Geldklopperij

Mijn auto moest apk gekeurd worden. En werd helaas afgekeurd. Dat kan wel eens. Heb de auto door een ander bedrijf laten nakijken om hem te laten maken want de prijs van kwikfit was absurd. En vervolgens krijg ik te horen dat de kwikfit afkeuring niet klopt en mijn auto in betere conditie is dan kwikfit mij liet geloven. En scheeld het me de helft van de prijs.

Goede snelle en vriendelijke service

Ster in mijn voorruit. Bij de concurrent moest ik ruim een week wachten. Bij Kwik-Fit Harderwijk kon ik binnen 2 dagen al geholpen worden. Zeer vriendelijke ontvangst en binnen een uur weer weg. Ook heeft de medewerker nog even een stickerrestant verwijderd van de ruit die ik zelf niet wegkreeg. Dikke duim omhoog.

Zeer teleurgesteld

Heb een lekke band welke ik wil laten maken zodat ik de andere wanneer ik bij toeval nog een lekke band krijg, deze kan wisselen. Krijg om 17.00 u het antwoord, sorry meneer gaat vandaag niet meer lukken, waar staat dan de naam Kwik-Fit voor??

Snelle service en binnen 20 min weer onderweg

Deze week had ik een super drukke dag die helaas begon met een lekke band :( Snel naar de kwik fit gereden en daar werd er binnen 20 minuten een nieuwe band op gezet en kon ik weer verder. Super fijn!