Goed geholpen
Nette zaak en vriendelijke mensen. Vaste plek voor mijn auto onderhoud en APK
Everything was perfect:)
Goede afspraak goede service
Ik heb een trekhaak laten plaatsen. Dit is zeer vakkundig gedaan. Er werden duidelijke afspraken gemaakt. Vriendelijk geholpen.
Geen warme ontvangst door bedrijfsleider. Die praat nauwelijks. Verder is apk prima uitgevoerd en werd gechecked of je parkeervergunnning hebt.
Je hoort altijd dat Kwikfit een matige kwaliteit heeft en niet serieus genomen wordt, maar integendeel: snelle en goede service zelfs in de vakantie periode waar andere garages wachttijden hadden. Chapeau. Ging alleen voor een apk, maar hebben nog een afdichting gevonden en teruggeplaatst zonder extra kosten. En gratis leenfiets.
Telefonisch een afspraak gemaakt . Merk en model auto doorgegeven was allemaal geen probleem , en zou nog kunnen op vrijdag om 4 uur voor de vakantie , kom ik daaraan komt de manager naar buiten die banden zijn te groot die kunnen wij niet verwisselen , en al helemaal niet om 4uur op vrijdag , nou dan ben je wel een heel waardeloos bedrijf , en dat je dan zegt op vrijdag om 4uur al helemaal niet wil zeggen dat je er al helamaal geen zin in hebt , maar wij zitten met de gebakken peren net voor de vakantie , een zeer zeer slecht bedrijf en management
Beste Nick, Dit is niet de service die je van ons kan en mag verwachten. Ik begrijp je verontwaardiging. Onze excuses voor het ongemak. Graag zou ik het een en ander willen uitzoeken. Zou je mij een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-49617 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Goed geholpen en snel gemaakt.
De afspraak was snel gemaakt en de auto was gauw gecontroleerd
Goede service en deskundig advies
Nog voordat ik m'n auto APK heb kunnen laten keuren een bedroevende ervaring. Het boeken verliep heel simpel en duidelijk. Het vooraf betalen op zich ook. Maar na de betaling bleef het scherm een half uur hangen op "Een ogenblik geduld, uw betaling wordt verwerkt...". Toen de procedure afgebroken. Bij mijn bank is de boeking verwerkt. Al met al weet ik dus niet of m'n betaling binnen is gekomen. Dat hoor ik wel als ik op de afspraak verschijn ... Als een groot bedrijf met zoveel vestigingen z'n diensten via het internet profileert, dan is een werkend boekings- en betaalsysteem een minimum vereiste. Maar hierop wil ik het bedrijf niet laten vallen. Zie het als een tip.
Goede dienstverlening. Degelijk werk
Klantvriendelijk Vakkundig, meedenkend en professioneel zijn de woorden die me het eerst te binnen schieten. Zonder uitzondering hebben alle medewerkers een hoog klantvriendelijkheidsgehalte!!! Werkelijk fantastisch deze vestiging in Harderwijk.
Een bedrijf die meedenkt met de klant
Snel geholpen, netjes volgens afspraak en een hele goede service
Zeer goed geholpen
Zeer goede service, leuke transacties en professionele auto-onderhoudsspecialisten
Vandaag, 1 dag voordat we op vakantie gaan naar Spanje, bleek ventiel van reservewiel ( thuiskomertje) kapot. Dus paniek! Kwikfit middelburg heeft dit binnen 10 minuten opgelost zodat vakantie kan beginnen! Super service!!!!
Schroef in de band, medewerker was niet echt geïnteresseerd hierin, kost €31,50 en een uur werk….. bij de banden specialist kostte dit 12,50 in 10 minuten… APK laten uitvoeren , we bellen als de auto klaar is; niet dus. Ik bel om 17.25 uur ( dus zouden ze open moeten zijn) maar niemand neemt op… dus afhalen de volgende dag….
Beste Henk, Ik begrijp dat je het een verschil vind. Het is echter zo dat de meeste van buiten uit een prop schieten in de de band. Het repareren van een lekke band kost bij KwikFit altijd €32. Dit is inclusief de reparatie, balanceren, montage en een nieuw ventiel. Het plakken van jouw band doen we niet met een 'plug' of 'prop' van buitenaf, maar we halen de lekke band van de velg en doen de reparatie van binnenuit. Wat betreft de A.P.K. zou ik dit graag willen uitzoeken. Kan je mij hierover een mail sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-49587 en het kenteken van je auto. Ik zie je mail graag verschijnen. Groet, Fred
Goede informatie snelle service. En vriendelijk.
Ik was iets later om de auto op te halen en heb gebeld. Ze hebben zelfs even gewacht na sluitingstijd. Top
Correcte en behulpzame behandeling
Snelle, vakkundige service voor een scherpe prijs