Goede grote beurt en apk. Duidelijke uitleg en erg vriendelijk.
Tijdens de APK werd geconstateerd dat mijn wiellager stuk was. Omdat mijn broer automonteur is had hij een gevoel dat het niet klopte. De ANWB heeft het mankement vervolgens niet kunnen vinden, zelfs was het met een stethoscoop niet te horen. Na reclamering bij het bedrijf wat mijn APK heeft uitgevoerd kreeg ik mijn gelijk niet en was ik genoodzaakt om eerst het 'mankement' te laten maken vóór ik mijn goedkeuringsbewijs zou kunnen krijgen. Ik ben uiteindelijk naar een ander bedrijf gegaan die mijn auto gaat keuren.
Beste Joke, Dit is niet de service die je van ons kunt verwachten. Graag zou ik hier eens in willen duiken. Zou je daarom mij een mail willen sturen. Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-49550 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Keurig gewerkt, vriendelijke mensen, alles op de afgesproken tijd. Ik mis alleen een gedetailleerd "keuringsrapport", waarop staat aangegeven wat precies gecontroleerd is en wat met de bevindingen is gedaan, bijvoorbeeld diepte bandenprofiel, eventueel vloeistoffen bijgevuld en zo ja, welke, etc. Misschien een idee voor een volgende keer?
I took my car for oil change to Kwikfit Scheveningen and soon after started to have low oil pressure error message. I took my car to another garage and they confirmed no oil change was made, no oil filter change. So, i paid to Kwikfit for nothing. These are fraudsters who i will never trust again.
Goodmorning, I already contact you via Trustpilot Frank KwikFit B.V
Woensdag 25 juli kregen we in de buurt van Breda een klapband met onze caravan. We zijn supersnel en vakkundig geholpen door Rijkswaterstaat en de berger. Zij adviseerden om alle 3 de banden te vervangen. Omdat we naar Zeeland op vakantie zouden gaan hebben we telefonisch contact gezocht met de vestiging in Goes. We konden gelijk langskomen. Hier kregen we een vakkundig advies over de bandensoort. Omdat we vrijdag 27 juli naar een camping in Brabant gingen werd er snel een afspraak voor 27 juli om 11.00 uur gepland. De banden waren in een mum van tijd vervangen en gebalanceerd. Wij waren SUPERblij met deze snelle service van de vestiging Goes. Nogmaals hartelijk dank. We zijn 1 augustus weer veilig thuis aangekomen.
Zie boven.
Keurig geholpen , door een goed geoliede groep mensen.
Prima volgens afspraak geholpen. Alles naar tevredenheid
Filiaal Oldenzaal; Klantvriendelijk met gevoel voor service, ook door nieuwe ventieldopjes kosteloos mee te geven.
Zeer goede service
Aantal jaren klant en nog altijd tevreden
Medewerker kijkt verbaasd als ik auto langsbreng voor klein onderhoud als bandenspanning nakijken, olie bijvullen etc terwijl ik hier abo voor heb.
Beste M, Jammer dat je afspraak zo is verlopen. Dit kan niet de bedoeling zijn. Kan ik nog iets voor je betekenen? Als dat zo is dan kan je mij daarover een mail sturen. Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-49513 en het kenteken van je auto. Ik zie je eventuele mail wel verschijnen. Groet, Fred
Chociaż nie znam języka niderlandzkiego i słabo angielski wszystko poszło błyskawicznie.Niewiem ile zapłacę ale i tak jestem bardzo zadowolony.
Ik ben niet met mijn auto bij Kwik-Fit geweest op 22 juli 2021
Goedemiddag Peter, Kan het zijn, dat je gisteren je bandenopslag bij ons hebt verlengd? Ik hoor graag van je via [email protected] onder vermelding van je kenteken. Met vriendelijke groet, Frank KwikFit B.V
De olie die Volkswagen voorschrijft, is hier gebruikt bij een oliewissel. Prima en correct geholpen. Voordeliger dan bij de Volkswagendealer.
Afspraak vlot te maken, goede uitleg over werkzaamheden, schappelijk tarief voor kleine beurt, auto gewassen afgeleverd
Heel vriendelijk personeel, snel geholpen met mn apk keuring.
zie boven
Langs gegaan ivm een lekke band. Ik werd direct geholpen en kon binnen 45 minuten weer veilig mijn weg vervolgen. Vriendelijke mensen en prima koffie.
Airco was volledig gevuld en gecheckt, zeiden ze. 2 dagen later zet ik hem aan maar deed niks. Dus ik naar een ander om het te checken bleek er maar 350gr in te zitten ipv de nodige 600gr. Maar was idd niet lek. Nu blijkt de pomp kapot te zijn! Dat hadden ze me daar ook kunnen vertellen als ze hun werk goed hadden gedaan! En toen ik weg was gereden lagen er 2 schroefjes op t dashboard. Waren van t handschoenenkastje, vergeten terug te draaien na t wisselen van de interieurfilter! Zonde van mijn €134,-
Goedemorgen Paul, Onze vestiging heeft je geprobeerd te bellen om dit met je te bespreken. Ben je in de gelegenheid om ons zelf terug te bellen? We horen graag van je via telefoonnummer: 0413-363767. Met vriendelijke groet, Frank KwikFit B.V
Afspraak kunnen maken binnen redelijke termijn en werk goed uitgevoerd !
Goed ontvangst en keurig geholpen
Onderhoud en Apk geboekt, ging vlot, heldere communicatie, controleerden zelf of ik niet teveel zou betalen ivm ANWB korting. Goede ervaring!
Superaardige ontvangst, snelle behandeling en een positieve sfeer. Een aanrader!!