Prima service en je weet van te voren waar je aan toe bent. Enig puntje van aanbeveling: kortere tijdslots maken. Nu lever ik mijn auto om 8.00 in en kan deze om 16.00 ophalen. Kan sneller volgens mij.
Vriendelijke balie medewerker
Wederom goed geholpen met de service beurt.
Na olieverversing heeft de monteur de onderste motorkap (geluidsisolatie en motorbeschermkap) niet teruggeplaatst. Hij heeft me er niet over geïnformeerd. Ik heb het willekeurig gecontroleerd en ik vond het niet. Ik belde de service, de vrouw vertelde me dat de monteur het niet terug kon zetten, dus gooide hij het weg!!! En het is niet nodig om het te hebben (!!!) Mijn man vroeg de monteur om het terug te plaatsen hij zei nee omdat het schroef mist. Maar de motorkap was correct in de auto geplaatst voordat deze aan hen werd gegeven. We moesten het dus zelf meenemen en zelf terugplaatsen. Zeer slechte en onvolledige service.
Snel en deskundig geholpen aan ophanging hitteschild/scherm van de uitlaat. Service was optimaal, er werden geen kosten in rekening gebracht.
Een kennis van mij had in de omgeving van Kwikfit een lekke band. Ondanks dat het druk was, was er toch een hele vlotte afhandeling dankzij betrokken medewerkers. Haast ongebruikelijk in deze tijd. Dank u wel! Zelf heb ik ook altijd een zeer goede service en medewerking gekregen. Klasse!
Kom hier al jaren. Lief personeel en Geweldige service. Maak afspraak voor apk en grote beurt en gewoon eerlijk zijn uw auto heeft maar een kleine beurt nodig. Ook als ik kom voor mijn bandenspanning en ik vraag wil je even mijn oliepijl nakijken geen probleem en allemaal gratis. Dus dan geef ik wat voor de pot want deze service waar vindt je dat nog.
I left the car there in the morning, came to pick it up in the afternoon. There were no problems and everybody was nice!
bij afleveren om 8 uur was zaak nog dicht, kwartier met met zes mensen moeten wachten. heb 38 euro moeten betalen voor 3 kleine lampjes waarbij de oude nog werkende lampjes niet in de auto achterbleven ter bevestiging van vervanging. Ik werd onplezierig benaderd bij de receptie : Als ik zo weinig vertrouwen had kon ik beter elders laten keuren werd aangegeven. Dat moeten we dan maar doen.
Alles prima
Bedankt Marcel van filiaal Schiedam voor jouw professionaliteit en vriendelijke service!
Afspraak gemaakt om twee banden te verwisselen, een dag voor mijn afspraak, krijg ik een telefoontje dat er toch meer gaat kosten dan wat op mijn offerte stond, de collega wat ik aan de telefoon kreeg was noors en kon mij niet uitleggen waarom dat plots verandering inde prijs kwa, behalve dat de prijzen eenmaal zo zijn en als ik dat niet mee akkoord kon ik mijn afspraak afzeggen. haar toon en manier van spreken was niet wat ik gewend was van een klantenservice.
Kan helaas geen nul sterren geven. Stond vóór de deur met een kapotte band. Bruggen in de garage leeg, zat rustig achter de toonbank. Nee meneer. Geen tijd om een prop erin te schieten. Ga maar naar een ander…. De halve ster is dan nog voor het doorgeven van wie. Kwikshit. Zien mij nooit meer.
Goedemorgen Walter, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-49126. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Accu kapot, kon de auto dus niet uitzetten. Maar monteur had geen tijd moest maar een ander bedrijf zoeken adviseerde de monteur. Hij gaf adres van Profile en liep terug de werkplaats in. Accu vervangen is kwartiertje werk, erg slechte service, ben ik daar niet gewend.
Goed geregeld ..ondanks weinig man kracht
Gewoon goede en snelle service, komen afspraken na.
De service was snel en professioneel. Helemaal top!
Mijn auto in de ochtend gebracht en in de middag kon ik haar weer ophalen. APK en kleine beurt was gelukt in een dag, wat ik erg fijn vond. De medewerker die mij belde, gaf duidelijk aan wat hersteld moet worden. Volgend jaar kom ik weer hier voor de APK.
Auto laten keuren voor de apk. Auto goed gekeurd. Volgende dag accu helemaal leeg. Keuringmeester vergeten het lichtknopje terug te zetten in de automatische aan/uit stand. Na een telefoontje moest ik het zelf maar uitzoeken want ze hebben geen mobiele pech hulp. Ik woon 2 km verderop! Dus online een nieuwe accu kunnen kopen voor €100.
Goedemiddag, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KS-99802. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Ik wat vraagjes en dat werd bijzonder goed opgelost. Het koste mij hier nog minder dan ik verwacht had
Meerdere actie's is een dag in orde gemaakt. Personeel netjes en behulpzaam
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Vriendelijk en deskundig personeel En ook heel klantvriendelijk en persoonlijke benadering als er iets is
Afspraak maken via de site ging gemakkelijk. Opgegeven wat de bedoeling was, airco vullen en schoonmaken + koplampjes vervangen, ging heel gemakkelijk. Fijn dat er direct kon worden afgerekend. Auto ingeleverd op het juiste tijdstip en binnen een uur was de auto weer klaar om op te halen. Fijne mensen. De airco werkt weer super en ook de nieuwe Xenon lampen doen hun werk. Ik ben tevreden.
Perfect geholpen en mijn vragen werden goed uitgelegd en beantwoord. Kwam voor de Airco bijvullen.