Vriendelijke ontvangst. Snelle en goede service.
Alles goed geregeld.
Snelle reparatie! Ik had het gevoel alsof de meneer iets boven de echte prijs van de reparaties wou doen. Uiteindelijk opgelost en hebben de afgesproken prijs te betaald. Verder erg snel en goed geholpen.
In de avond een afspraak gemaakt, voor een APK, in de ochtend gebracht; moest nog werken maar gelukkig konden ze vlot de auto keuren! Zo last minute, maar toch een topservice!
tevreden afhandeling.
Geweldig keurmeester en een aardige Manager
Makkelijk banden kiezen en een afspraak te maken. Moest wegens omstandigheden 2x een afspraak verzetten en naar een andere lokatie uitwijken. Bleek om nieuwe opdracht te gaan, maar toevallig ook 15% korting op de banden. Helaas had men niet bij de montage de banden met stikstof gevuld, zoals de bedoeling was. Kan later bij drukverlaging alsnog gratis laten doen.
3 keer tot nu toe kwik-fit klant geweest en ik kan niet anders zeggen dat ik rondom tevreden ben. Professioneel te word gestaan, goede, vriendelijke en snelle service. Ik blijf klant.
Tevreden.
Grote beurt en APK laten uitvoeren voor onze Golf VI. Prima en netjes uitgevoerd. Direct een belletje zodra auto klaar was en niet pas aan het einde van de dag. Ik ga weer terug voor onderhoud en APK
Goede afspraken kunnen maken. Houden hier rekening mee. Correcte service
Goed afgehandeld bij de vestiging in Venlo Zuid.
Aardige mensen.Goed geholpen. Snel klaar.
Werd goed ontvangen en werd gewezen op de ANWB korting.
Netjes en op tijd en kwaliteit
Ga weer met een goed gevoel de weg op!
Niet onnodige vervanging, ben anders gewend.
De distributieriem moest vervangen worden, best wel een dure zaak. Na telefonisch overleg met prijsopgave zijn er nog andere preventieve onderhoudswerkzaamheden verricht. Bij het ophalen van de auto werd nog eens duidelijk gemaakt uit welke onderdelen de rekening is opgebouwd. Kortom best tevreden en uitstekende service, bovendien zeer vriendelijk.
Kwikfit In Eindhoven bij Boschdijk is werkelijk de beste. Personeel doet er alles aan om je te helpen zelfs als het moeilijk of lastig is. Auto staat altijd keurig op tijd klaar en mocht het tegen zitten krijg je vooraf een telefoontje met uitleg. Wij rijden er graag voor om.
Wat de kleine beurt aangaat: voor een merkbeurt gekozen. Moest de remolie laten vervangen. Was meerkosten, normale prijs ervoor betaald. Vervangend vervoer, fiets, stond klaar. Mobilisatie garantie van 1 jaar , gratis inbegrepen. Of de werkzaamheden naar behoren zijn gedaan, kom ik de eerste periode achter. Ik ga ervan uit, gezien de goede reviews, dat deze in orde zijn. Of ik terug kom voor onderhoud en andere zaken: mijn gevoel is positief.
Helaas moest ik extra kosten maken, naast de grote beurt. Maar er is me duidelijk uitgelegd waarom en ook laten zien aan de hand van materialen. Dit vond ik wel prettig.
Benerg tevreden over de service, maar aangezien het een kleine actie was (APK) geef ik maar 4 sterren maar de ervaring is goed en smaakt naar meer
Volgens de website van Kwik-Fit kun je een lekke band laten repareren zonder een afspraak te maken. Maar dit geldt niet voor de vestiging in Woerden, want ik kon pas de volgende dag een afspraak maken.
Goedemorgen Gert, Dit klinkt niet als de service die je mag verwachten van KwikFit. Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-49405. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Ik kon snel een afspraak krijgen en makkelijk online te regelen. Na 40 minuten auto alweer klaar, super.
Zomercheck gedaan. Was binnen een uurtje klaar. Top.