Vriendelijk, eerlijk adviserend klantgericht een echte aanrader

Grote mercedes merkbeurt laten uitvoeren: Zeer vriendelijke en open receptionist goed advies. Bij ophalen auto extra advies wat in de nabije toekomst aandacht nodig heeft. Geen vraag was teveel en werd beantwoord of opgezocht, Ben zeer tevreden en kan Kwikfit Alblasserdam aanraden

Het garantie bewijs

Heb mijn airco bij laten vullen ,dan krijg ik een afrekening met mijn garantie .Ik vraag mij af wat dat inhoud want ik heb in 2018 2020 2021. dat laten doen en dat ook steeds ruim honderd euro betaald .Ik vind dat het wel heel snel is .Maar dacht dat pas later aan. Maar jongens zijn heel vriendelijk Groet Nelly

Keurig gemeld wat er nog gedaan kan en daarna snel uitgevoerd

Goed werk gedaan

Zondag afspraak gemaakt met snelservice (kosten 10,00 euro extra!). Waardoor auto maandag gemaakt werd op door mij gekozen tijdstip. Het kost wat maar het levert ook op!

Klantvriendelijk en goede service.

Goede uitleg over de telefoon. Je kunt snel terecht en op verzoek konden we blijven wachten tot de inspectie en kleine beurt waren uitgevoerd. Zeer correcte afwikkeling en we blijven zeker klant bij Kwikfit.

Vriendelijk en snel geholpen

Ik ben goed geholpen.

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Het gebruik van een leenfiets is erg fijn en klantvriendelijk.

prima geholpen. goede service

lekke band auto. Direct en goed geholpen

Perfecte service in Venlo

Vandaag, 05-06, mijn auto voor de airco bijvullen weggebracht. Bleek er na controle geen airco aanwezig te zijn, enkel een ventilator om de motor versneld te koelen. Dit was ons en de vorige eigenaar niet bekend. De vriendelijke medewerker belde hierover, de auto kun GRATIS weer woeden opgehaald! Dat is wat ik noem klantvriendelijk. Hier ga ik zeker terug in de toekomst, ga zo door Venlo!

Altijd goed

Vlotte service Afspraak snel geregeld Vriendelijke mensen Je wordt altijd keurig gebeld over wat er aan de auto moet gebeuren en de kosten

geweldig

Goede service, goede prijs en uitleg. Auto gebracht niet veel later gebeld dat de APK voorelkaar was en eventueel wat er hersteld was. Eerder al is heen geweest voor airco service beurten e.d. en altijd even eerlijk.

geweldig

netjes ontvangen en de bandenwissel snel en correct uitgevoerd volgens de online geplande afspraak.

Keurig, vlot, efficiënt.

Betreft beoordeling voor Kwikfit Leeuwarden, Heliconweg. Kom hier reeds een paar jaar en niet zonder reden. Goed en net bedrijf, transparante service en vlotte handel. Erg tevreden over de geleverde diensten, zowel op communicatief, als technisch vlak!

Super goed

Heel netjes ontvangen en ook zeer goed en vakkundig geholpen

Bij binnenkomst een vriendelijk ontvangst . Juiste uitleg over gang van zaken. Na telefonisch overleg wat er na de keuring gebeuren moest , een vriendelijk gesprek en in goed overleg geregeld . Een juiste uitkeg benadering en afhandeling . Geen geldklopperij maar eerlijke prijzen . Bedankt Roy en alle monteurs van Kwik fit Sixmastraat . Toppers!

Deskundige en snelle montage en vriendelijke ontvangst.

Ontvangst was vriendelijk en de wachtruimte zeer netjes. Er werd direct aan de auto begonnen en deze was snel weer klaar. Al met al heel erg tevreden. De bandenspanning was echter wat aan de hoge kant.

Helmaal goed

Snelle en correcte afhandeling, goede uitleg en de juiste service

Prima service en super aardige medewerker

Auto gebracht om 8.30u en weer opgehaald om 11.30u. Keurig alles geregeld. De medewerker heeft zelfs nog een nieuwe batterij in mijn sleutel gezet. Super service!

Prima service!

Wij hebben een band langsgebracht bij Kwik-fit Apeldoorn (Anklaarseweg) omdat deze lek was, en toen we terug gingen om hem op te halen bleek dat hij gerepareerd was én dat we tot onze verbazing daar niks voor hoefden te betalen! Dat is service zoals je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt ;)

Slecht

Na een melding van een klacht (prijsverschil t.o.v. merkgarage) wordt de de indruk gewekt dat deze wordt opgepakt. Na een verzoek om een reactie komt deze niet. Service waar je NIET blij van wordt, Reactie Kwik fit Goedemiddag meneer ....., Ik heb de extra informatie die u naar aanleiding van de review heeft gegeven doorgespeeld naar de verantwoordelijke Regio Sales Manager. Het is op meerdere vlakken niet goed verlopen tijdens u bezoek aan ons filiaal in Zutphen, dat is nu wel duidelijk. Een distributievervanging inclusief waterpomp en bijkomende onderdelen kost bij KwikFit Eur ... voor uw auto,dus hoe men tot een bedrag van Eur XXX is gekomen is voor mij ook een volkomen raadsel. U hoort nog van mij wat de uitkomst van dit gesprek tussen onze buitendienst en het filiaal is. Met vriendelijke groet, Dennis Van de Brink Afdeling Klantenservice T: 0341 474 698 I: www.kwikfit.nl E: [email protected] Service waar je blij van wordt!

Alles goed geregeld

vervanging aircovloeistof. Duurde inderdaad 1,5 uur zoals gezegd.

Goede en snelle service bij ongeplande afspraak

Zeer snel en goed geholpen nav een lekke band. De apk die voor over een week stond gepland is ook direct uitgevoerd. Auto dezelfde dag weer retour.

uitstekend

uitstekend