Nette shop, goede service en personeel dat weet wat ze doen. Zuinig op de velgen. ;)
Snel en goed geregeld.
Snelle service en betaalbare prijzen.
Vriendelijke ontvangst, goed advies, servicegericht en lekker efficient
Nu 2 keer ervaring bij kwikfit harderwijk gehad, beide keren was het team enorm vriendelijk en de service professioneel en kundig, voor een zeer goede prijs. Echt een aanrader.
Teleurstellend door communicatie , niet met respect als klant
Beste Mersad, Dit klinkt als of je niet de juiste service hebt ontvangen. Graag zou ik eens willen bekijken wat er precies is gebeurd. Zou je daarom mij een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-48306 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Zeer netjes geholpen, zelf nog wat geld terug vanwege aanbieding banden
Snelste bandenwissel ooit, zij kunnen aan de slag voor Max Verstappen
goede service en garantie
Vriendelijk, duidelijk.
. Geen gezwam en gezever.
Vriendelijke ontvangst en klantgerichte service
Vlot en correct geholpen
Wisselen naar winterbanden ging vlot en vriendelijk. Helaas bleek bij thuiskomst 1 wieldop (weer) niet goed vast te zitten. Terwijl ik daar extra aandacht voor had gevraagd omdat dit de laatste keren ook het geval was.
Goedemiddag, Wat vervelend dat dit niet goed is gegaan. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-48376 Met vriendelijke groet, Frank de Rooij KwikFit B.V
Auto voor een merkenbeurt naar een andere garage gebracht omdat in Veldhoven deze beurt niet verricht kon worden. Kreeg een leenfiets mee, heb me kapot getrapt en verzoek U beleefd voor deze gelegenheid e- bikes in te zetten. Heb zelf de indruk dat de kleine onderhoudsbeurt relatief lang duurt omdat de nieuwe onderdelen ( zoals de olie) nog besteld moeten worden !
Perfecte dienst geleverd
Snelle service en vriendelijke personeel.
blij dat ik zo snel terecht kon
Zeer vriendelijk. Klant is koning. Geweldig
Vriendelijk vakkundig en eerlijk. Er werd extra werk verricht om mij goed te adviseren. Ook werd in gewezen op de afgebroken naafdoppen van de velgen en wat ik daar eventueel nog mee zou kunnen doen. Ook voor mijn vrouw was aandacht. Zij stond buiten in het zonnetje te wachten en kreeg een stoel aangeboden die van binnen naar buiten werd gehaald. Echt TOP.
Prettige ontvangst and een vakkundige behandeling van het probleem.
Ik heb vorig jaar augustus een nieuwe catalisator en keuren en een beurt en ze hebben niet gezien dat het achterste gedeelte door geroest was daar door ben ik onderweg stil komen te staan en de wegenwacht moeten bellen ik vind 370 euro voor het achterste gedeelte plus 200 wegenwacht kosten veel geld M J Jansen
Netjes op tijd, keurig en snel geholpen, vriendelijk en beleefd personeel