je kan online een afspraak maken om olie te verversen . maar wil je er op wachten . hebben ze geen tijd . al lang klant bij hun .maar was dan ook gelijk de laatste x
Goedemorgen, Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Op dit moment is het wachten bij ons in de vestiging door corona minimaal mogelijk, dit om contact momenten binnen te minimaliseren. Excuses als dit niet goed naar u is gecommuniceerd. Is er hierin nog iets wat ik voor u kan betekenen? Ik zou dit dan graag van u vernemen via [email protected] onder vermelding van uw kenteken en het referentienummer KL-46023. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Online afspraak maken is eenvoudig. Afspraak telefonisch verzetten, meer dan vriendelijk geholpen. Vriendelijke man die de bandenwissel uitvoerde.
Auto gebracht voor wisselen van wielen; dit werd vlot en met aandacht uitgevoerd door heel vriendelijke mensen.
Bandenspanning is oké maar waarschuwing lamp blijft branden
Goedemorgen Eerd, Dit klinkt alsof de sensoren opnieuw ingeleerd moeten worden. Kan ik hierin iets voor je betekenen? Ik hoor het dan graag van je, via [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-48194. Groet, Frank de Rooij KwikFit B.V
De 30.000 km werd punctueel conform (prijs)afspraak uitgevoerd. De vier banden bleken versleten. Kwitfit kwam met een goede aanbieding 4 halen voor 3 betalen, even uitlijnen voor waarschijnlijke verlenging van de levensduur en ook nog korting omdat ik anwb lid ben. Kortom een tevreden klant
Bij de zomer bandenwissel werd gezien dat de stabilisatirstang was losgeraakt. Niet een acuut probleem, maar in veband met een vakantie toch fijn als het verholpen kon worden. Het onderdeel werd besteld en ik kon dezelfde dag om 15:00 terugkomen voor de reparatie. Super service!
Weer snel en goed geholpen (bandenwissel) bij Kwik-Fit Roosendaal.
De autobanden binnen een half uur omgelegd. Kort en krachtig, fijne service.
Niets.
Prettig in omgang en goede service
De apk en beurt liep weer geweldig. Keurig gebeld over extra kosten, overleg is er altijd. Superaardige en behulpzame mensen. Top kwikfit!
Beloven veel, lekke band je kunt gewoon langskomen, ja langskomen om vervolgens weer met lekke band weggestuurd te worden. Onvriendelijk, niet behulpzaam, geen oplossing zoeken
Goedemorgen May, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-48182. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
De deskundigheid en het persoonlijk contact kan niet beter.
Service is oke, maar het klopt niet dat je goed moet controleren dat de juiste banden er op gaan. Dit is nu al de 2e keer dat er Michelin Primacy 4 banden 91H klaar staan, besteld is 95W. En de banden die er nu op gegaan zijn hebben ook nog een Dot code van 5119. dat is dan al een 1,5 jaar oude band. Ben er niet zo heel tevreden mee!!
Gewoon super goed
Mijn auto ging vandaag voor een APK incl onderhoud. Goede tips gekregen en slome reparaties om de kosten binnen de perken te houden. Auto rijdt weer lekker.
APK klaar terwijl u wacht. Super service.
Beste Heren, Vanmorgen was ik mijn afspraak van 8:00 uur vergeten ondanks de mail een dag eerder. Naar een telefoontje van Kwikfit Barneveld werd ik alsnog supersnel tussendoor geholpen en hoefde ik geen nieuwe afspraak te maken. Topservice bedankt
Adequaat geholpen, korte wachttijd.
APK keuring veel oneerlijke afkeuringen. Of lamp kapot,of hoesje kapot.Gewoon **********. Toen de auto naar garage gebracht heb,werkte alles keurig.
Goedemorgen, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit. Ik zou dit graag verder willen uitzoeken. Mag ik je vragen mij te mailen naar [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-48149. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
alles volgens afspraak gedaan
Als altijd APK/grote beurt laten doen. Paar lampjes moesten vervangen, wat ze niet in rekening hebben gebracht. Er werden geen kostenverhogende problemen gezien. Die kunnen natuurlijk altijd voorkomen maar de afgelopen jaren telkens niet bij mij. Ik weet dat sommige garagehouders hier de zaak flessen want klanten weten weinig tot niets van wat 'zo nodig' gerepareerd moest worden. Bij Kwik-fit niet, daar zijn en blijven ze eerlijk. Verder goede prijs-/kwaliteitverhouding, vriendelijk, afspraken nakomend en helderheid.
Altijd goed
Ik ga al jaren naar de kwik fit achterom in Hilversum. En ervaar er altijd top service