zeer goed

Ze hebben verder gekeken dan de opdracht die ik geboekt heb en een oplossing aangereikt. ze originele BMW onderdelen gebruikt hebben. Ik voel me onzeker of ze echt originele BMW onderdelen gebruikt hebben voor de remschijven en blokken. Als het niet originele BMW onderdelen zijn ben ik belazerd. Kwik fit zou beter kunnen aangeven welke officiele BMW onderdelen gebruikt zijn.

Ontevreden

Mijn vrouw had een schroef in haar band bij kwikfit castricum stond binnen zonder afspraak !maar werd gewoon weg gebonjourd met geen tijd en andere kwikfit had ook geen tijd zonder afspraak !zeg dan niet zonder afspraak kan je langs voor je banden !!!!!!

Mis de puntjes op de i

En daarmee bedoel ik dat ik nu voor de tweede keer op rij na een bandenwissel na een klein aantal kilometers (als in 10km) naar de pomp kon om de banden bij te vullen omdat de sensoren beginnen te piepen. Alsof er niet wordt gekeken naar de voorgeschreven druk voor dit model, maar dat er een "one size fits all" druk wordt toegevoegd. Irritant, want je schrikt iedere keer weer als dat systeem brult omdat je denkt dat je echt lek rijdt.

Zeer goede service!

Altijd vriendelijk en zeer goede service!

Prima, snel

Wielen wisselen ging snel stond binnen twintig minuten weer buiten. Snel en goed

prima bezoek

Wat begon als een wiel/banden wissel eindigde met een prima set nieuwe banden voor n goede prijs

Uitstekend.

Uiterst vriendelijk personeel en goede service voor mijn auto.

prima, snel en duidelijk

Je kan kort van te voren een afspraak maken; de gewenste tijd kiezen en je weet wat het gaat kosten. Al met al prima geregeld, een snelle afhandeling met duidelijke prijsafspraken.

Alles prima in orde

Ik ben blij met Kwikfit. Fijn contact. Heel coulant.

Prima aanbiedibg en snelle montage. Klantvriendelijk.

Goede service, meedenkend en efficiënt.

Prima geholpen, tevreden.

Vriendelijk, snel en eerlijk

Auto naar Wageningen gebracht voor de APK. Vooraf online betaald en gemeld dat ik ga wachten omdat ik krap in de tijd zat ivm werk. Aangekomen om 8:00 uur hoorde ik dat de APK Keurmeester helaas om 8:30 uur met zijn werk begint. De man begon met de keuring al om 8:15 uur, en ik kon weer weg mét een nieuwe APK om 8:45 uur!!. Nu kan mijn 27 jaar oude wagentje weer een jaartje vooruit. Geweldige service, vriendelijk personeel en geen geintjes met onderdelen die eigenlijk vervangen zouden moeten worden terwijl dat helemaal niet hoeft. Een echte aanrader!

Ik had online een airco check aangevraagd in filiaal Winschoten. Werd een uur van tevoren gebeld, dat deze check, voor mijn auto niet mogelijk was? Kreeg 2 opties : Assen of Groningen. Afspraak overgezet, gelijk aan de beurt, vrij snel klaar . Prima.

Fijne werknemer die een goede service verlenen.

Lekke band snel verholpen en meteen de lampjes vervangen. Aardige en behulpzame medewerkers. Filiaal Kwikfit Osdorp geweest.

APK en grote beurt correct en op tijd afgehandeld, voor de afgesproken prijs. Volgend jaar weer!

Vriendelijk personeel

Erg vriendelijk personeel! Begrip voor de situatie en denken mee. Eerlijke prijs en kon meteen terecht! Top Top en nog eens Top!

service

Meneer Rob bij de receptie in Kwik fit zwaag niet de goed plek van hem . geen goed service. Reparatie word duur .elke jaar ....

Zeer slecht, auto is beschadigd!

Bij het wisselen naar zomerbanden zijn 2 lichtmetalen velgen zwaar beschadigd. De auto werd gewoon gereed gemeld door het filiaal..

Ik vriendelijk en adequaat geholpen, zeker ook toen er onderdelen misten.

Goed en professioneel

Altijd vriendelijk en deskundig

Ik word altijd zeer vriendelijk, snel en deskundig geholpen

Goed werk verricht

Moest er tussrn 8 en 9 zujn. Qas er om 0755. Maar men begon niet gelijk aan auto te werken. In middag belde men dat auto niet klaar kwam. Ik had huurauto voor die dag. Dus was niet blij. Afijn na gesprek heeft filiaalchef zich ingespannen om auto klaar te krujgen. Dank daarvoor. Aandachtspunt is andere kleine tussendior klussen niet aannnemen. Afspraak is afspraak. Trekhaak klaar binnen een dag.

Goede snelle service

Vriendelijke geholpen. Snelle service. Klein puntje. Op APK rapport stond dat het lampje bij kentekenplaat niet goed functioneren. Jammer dat ze het niet hebben gemaakt.

Prima afgeleverd en goed gecommuniceerd

Ik heb zeer goede ervaringen met Kwik-Fit

oil and filter change

On January 27, 2021 I did an oil and filter change at the Amstelveen headquarters. After a month my car loses oil underneath (a car with 42,000 km), the ANWB company comes to my door and checks it, says that there is liquid (water) in the oil, that I need to go to PEUGEOT, of which I already I was a client but I had decided to try KWIK-FIT, to my surprise they confirm that there is water in the oil but that it is very rare because there is no problem of fluid leakage into the engine. For two companies like ANWB and PEUGEOT to agree that the same thing happened and it was strange that happened, it is because something was done wrong. Lucky that the engine did not break.