Ik kon een leenfiets reserveren, wat heel goed werkte! Er werd meegedacht over een knelpunt in het ophalen (of einde dag, of halverwege dag ivm met trein naar huis gaan) en ik kon mijn auto vervolgens een uur later ophalen. Vriendelijk geholpen!
Quick efficient service, good price, difficult to add value for an APK but overall very impressed I would use the garage again Friendly staff
Mijn auto staat sinds enkele jaren in het systeem - Daardoor wordt keurig bijgehouden wat de laatste kilometerstand was etc. Ik word keurig en vertrouwd op de hoogte gehouden wat er gerepareerd of vervangen moet worden.
Ben altijd heel blij met de filiaal manager Peter. Hij kent de auto en de klant. Als ik binnen kom weet hij direct om welke auto het gaat en de historie. Super manager!
Goed behandeld en de auto werk weer
wacht tijden waren kort
al een jaar of 6 laat ik mijn auto bij jullie onderhouden en elke keer ben ik tevreden en mijn portemonnee ook :)
De auto gebracht op het afgesproken tijdstip en opgehaald om 1030. prima geregeld en netjes gebeld toen de auto klaar was door Simone receptie spaklerweg.Ik had gekozen v een leen fiets maar op het allerlaatste moment toch de metro gepakt. Dit is mn 3e jaar op rij dat ik hier de auto apk laat keuren en prima.
Klantvriendelijk, vlot en goede service
Alles volgens afspraak, vriendelijke mensen!
Goed en vakkundig advies en accuraat uitgevoerd. Snel klaar. Erg netjes geholpen. Fijn bedrijf!
Ik moet voor uitlijnen langs gaan was snel klaar
Binnen een week een afspraak kunnen maken, en op verzoek hebben ze enige prioriteit gegeven zodat ik de auto bijtijds weer kon ophalen om mijn kids van school te kunnen gaan halen.
Ben goed geholpen zeer tevreden mee.
Keurig geholpen. Wel jammer dat ze de al vooruitbetaalde apk keuringskosten opnieuw in tekening brachten en ze me niet gewezen hebben op de ANWB korting voor het uitlijnen.
Goedemorgen Derby, Wat vervelend dat de afspraak niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Ik hoor het dan graag van je via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-47814 Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Klantenservice KwikFit
kom bij Kwik-fit voor een advies over een mankement, er wordt meteen naar gekeken, en meteen een afspraak voor de volgende dag kunnen maken. Auto gebracht om 08.00 uur en 2 uur later een keurig telefoontje dat de auto opgehaald kon worden en dat het mankement verholpen was. Dat ik hier nog jaren klant mag zijn. Kundig personeel, wat precies uitlegt wat er moet gebeuren.
Goedemiddag Johan, Bedankt voor het delen van de positieve ervaring, Groet, Frank, Klantenservice KwikFit Nederland
Volgens de website: Je kunt bij iedere KwikFit-vestiging - zonder afspraak - langs voor de reparatie van je lekke band. We helpen je snel weer op weg! Niet dus! Ik had geen afspraak en kon niet terecht...
Goedemorgen Marnix, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van het referentienummer KL-47727. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Bandenwissel gedaan, tevreden klant
Mijn cadillac cts voor een grote beurt en apk gebracht. Afkeur puntjes netjes aangekaart zodat die verholpen konden worden en met de herkeuring uiteraard goed gekeurd. Advies puntjes voor onderhoud netjes aangegeven zodat ik weet waar ik aan toe ben met de auto voor het komende jaar.
Goedemiddag Michael, Bedankt voor het delen van de positieve ervaring, Groet, Frank, Klantenservice KwikFit Nederland
Gewoon goed
Goeien servers
Moeizaam 3x moeten komen vanwege verkeerde unit. 3e keer d pas de juiste. Alleen het glas had onderin een kleine beschadiging Refectors mankeerde niets aan. Toch afgekeurd. Dus zoeken naar iets. Zeer verdacht.Ze zetten je gewoon voor het blok.
Goedemiddag, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Werd vriendelijk geholpen en ze hebben gedaan waar ik voor kwam