Professioneel

Klantgericht en professioneel

Stelletje oplichters....

Ik heb mijn auto voor de APK keuring naar Kwikfit Lansinghageweg 21 in Zoetermeer gebracht en werdt na 3 uren gebeld door een medewerker die aangaf dat mijn auto niet gekeurd kan worden omdat er heel veel gebrekken zijn aan het voertuig. Reparatie zal 2000 euro kosten en kan niet vandaag gedaan worden. Bij de zaak aangekomen kijk ik naar het keuringsrapport en zie ik dat er alleen een paar lampen en een band vervangen moet worden, en het vergrendelknopje van de achterklem moet gefixed worden. De achterklep van mijn auto gaat alleen met een remote open en volgens de medewerker moet dit gefixed worden voor de APK keuring. Hiervoor heb ik 224 euro aan arbeid moeten betalen want volgens de medewerker heeft dit 2 uren arbeid gekost. uiteindelijk hebben ze de handle van de achterklep gewoon dicht gekit en de klep gaat nog steeds alleen met een remote open. Stelletje oplichters....

Helemaal goed!

Snel, klantvriendelijk, goede service!

Service was prima.

Ik ben heel tevreden met de geboden service. Werd netjes te woord gestaan en goed geadviseerd.

Goede en vriendelijke service

Vriendelijke ontvangst en opgewekte mensen. Tijd voor een praatje.

Zeer vriendelijk personeel. En goede service.

Klantvriendelijk en goede service

In Castricum mijn apk laten doen, gewoon super gedaan: vriendelijk, to the point en goede service.

Fast and good service

I brought my car for MOT and big service. Very happy with the staff. They were polite and answered to all my questions. Service was fast, no big repairs were needed so I took it back within a working day. Also got a bike for free for the day. I recommend it!

Goede service en snelle afhandeling.

Snel en goed geholpen

Snel een afspraak kunnen maken via website.

Super geholpen

Online afspraak gemaakt voor uitlijnen van mijn camper. Vergeten de anwb korting te verrekenen. Bij mijn aankomst lag de creditnota al klaar. Uitlijnen vlot gedaan, camper rijd weer als vanouds.

Ik heb in de meeste gevallen goede ervaringen gehad bij kwikfit, soms zijn er missertjes maar denk dat het ook.met de kwaliteiten van het personeel te maken heeft, dat er soms missers zijn, Verder vindt ik se service bij sommige filialen top zoals bij deze, snel een afspraak tussen door kunnen inplannen of maken, wat ik natuurlijk minder vindt en dat geld voor bijna alle filialen dat je de heledag je auto kwijt ben en dan vanaf 8.00 s'morgens tot in de soms late middag. Maar top je wordt geholpen en de onderhouds prijzen vallen soms , let wel soms mee., maar ik ben voor het weekend geholpen en dat was mijn grootste probleem, een Top team zeer serieus en goed in hun werk PROFICIAT. ZO DOOR BLIJVEN GAAN.

Superteam!

Ik kom (met enkele onderbrekingen) al jaren bij de vestiging Achterom in Hilversum. Prima service, altijd tevreden met de geleverde dienst. En tegen een goede prijs. Zeer deskundig, klantvriendelijk personeel en een net, opgeruimd bedrijf. Ook vandaag weer voor een airco check. Perfect uitgevoerd en ik kon erop wachten. Helemaal blij! De 5 sterren weer dan waard.

Helder!

Helder in wat ze doen en waarom. Heel plezierig. (APK en Grote beurt)

Snel en goed geregeld , vond de banden aan de dure kant want jullie hebben aanbiedingen voor 75 euro per band hebben. Wij betaalden 177 euro per band. Jammer!

Aardig personeel en goede service

Goede ervaring

Goede service en bekwaam personeel

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Super service toppie

Helemaal top snel service snel gemaakt vriendelijk toppie Kwik Fit.

Heel behulpzaam en stipt!

Helaas geen fiets meer om te lenen, ik was nog geen twee minuten aan het wandelen of ik kreeg een telefoontje dat ze er toch nog eentje hadden… SUPER! Ook de prijs viel mee toen ik de auto weer kwam halen. Toen ik wegreed leek het of ik een nieuwe auto had! Dank je wel team Kwikfit

Perfecte service en prima ontvangst.

Perfecte service en prima ontvangst.

Snel redelijke prijs al jaren apk en beurt altijd zonder problemen

Slecht

Vroeg aan balie medewerker of ze mijn service beurt konden resetten, daar ik er dit jaar maar 5000 km mee had gereden en dit vorig jaar al bij jullie had laten doen , kreeg kort antwoord nee doen we niet , alleen bij een beurt, had er zelfs voor willen betalen, en dat noemen jullie service , zijn meerdere bedrijven die dit wel doen.

Prima maar wel frisjes

Netjes te woord gestaan prima banden ook! Alleen een dingetje het wachten was niet echt fijn de deuren stonden open dus erg frisjes in de wachtruimte met dit weer niet echt fijn een klein verbeter puntje lijkt mij. Verder tevreden

Professioneel en vriendelijk

Voor grote onderhoudsbeurt inclusief gratis APK geweest. Vriendelijk ontvangen, tussendoor netjes gebeld voor akkoord repareren aandachtspunten en daarbij gelijk aangegeven wat de kosten waren. Van 9:00-15:00 auto even kwijt ,maar was sneller dan verwacht klaar. Auto rijd weer prima, ben zeer tevreden.