Werd vriendelijk geholpen en ze hebben gedaan waar ik voor kwam
Ik heb gisteren telefonisch contact gehad met medewerker voor apk. Afspraken gemaakt als ik er om 8.00 uur zou zijn kon ik beslist voor 12.30 uur mijn auto ophalen ivm een afspraak die ik had. Medewerker aan de balie wist hier vanmorgen niets van en wilde dan ook niet garanderen dat de auto klaar zou zijn. Ik ben op dat moment maar weggegaan. Ik zocht een nieuwe garage omdat mijn vorige garage vanwege pensionering gestopt is. Bedoeling was dan ook om bij Kwik-fit mijn auto in onderhoud te gaan doen maar met deze behandeling is de kans voorbij. Overigens had de klant die voor mij geholpen werd exact hetzelfde probleem en is ook weggegaan. Kortom, slechte service en beslist NIET voor herhaling vatbaar.
Goedemiddag Eric, Dit klinkt niet als de service waar je blij van wordt en welke je mag verwachten van KwikFit Excuses voor het ongemak hierin. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en het referentienummer KL-47680. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
Ze lokken je met goedkope APK aanbiedingen en rekenen daarna DUBBEL de prijs in vergelijking tot andere garages!!! Je wordt hard opgelicht zonder dat je het zelf door hebt, pas als je het nakijkt maar dan is het al te laat. LET OP ga NIET naar deze garage, vooral niet die in Papenkamp Arnhem, tenzij je graag veel te veel betaald voor reparaties.
Houden zich aan e afspraken en zijn behulpzaam en klantvrienelijk
4 a merk banden besteld. Rij ik terug naar huis blijkt het dat er veel goedkopere banden onder zitten. Erg slecht.
Goedemiddag, Wat vervelend dat je dit is voorgevallen. Is er hierin nog iets wat ik voor je kan betekenen? Ik zou dit dan graag van je vernemen via [email protected] onder vermelding van je kenteken. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij. Klantenservice KwikFit
WTF? Iemand anders e-mailadres gebruiken?
Zie boven
Goede, snelle en vriendelijke service,
Zeer goede service, denken met je mee.
Goede afspraken vooraf over welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden en wanneer er eerst overleg nodig is. Werkzaamheden snel afgerond.
Zeer goed.
Originele beoordeling
Zeer goed.
Je wordt weggestuurd met het idee dat je auto goed gekeurd is en dan blijkt op het formulier dat de auto je auto afgekeurd is ,terwijl besproken was dat ik het remlichtje zelf zou vervangen. Nu moet ik een nieuwe afspraak maken en weer dat bedrag betalen voor een apk. Zou me niets verbazen als die tent binnenkort afbrand!!!!
Beste Lawrence, Vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad bij onze vestiging. Ik zou er graag eens naar willen kijken wat er nu precies is gebeurd. Zou je mij hierover een mail willen sturen? Dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-47629 en het kenteken van je auto. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet, Fred
Betalen is nooit leuk, maar onvermijdelijk. Ik heb bij deze Kwikfit erg goede ervaringen. Ze zijn behulpzaam, denken mee en zijn ook eerlijk als iets niet mogelijk is. Erg vriendelijke mensen.
Goedemiddag Jasmijn, Wat een leuke review om te lezen. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Klantenservice KwikFit
Ondanks een lastig verkrijgbaar onderdeel was toch alles in 1 dag geregeld.
Goede service, beetje onduidelijk wat bij de merkbeurt gedaan is en wanneer de volgende werkzaamheden moeten plaatsvinden. Ook jammer dat er ergens wat koelwater lekkage geconstateerd is, en ik daarvoor naar de merk dealer moet.
Goedemiddag Bert, Bedankt voor je feedback. We zullen dit doorgeven aan het filiaal. Met vriendelijke groet, Frank de Rooij Klantenservice KwikFit
Service zoals je verwacht. Ik werd gebeld na de APK met heldere uitleg. Na akkoord van kleine reparaties werd ik paar uur later weer gebeld dat alles klaar was. Derde remlicht hadden ze niet op voorraad maar hebben ze toch weten te repareren, dus dat scheelde weer kosten!
Goedemiddag Michiel, Bedankt voor het delen van de positieve ervaring, Groet, Frank, Klantenservice KwikFit Nederland
Vriendelijk snel en accuraat geholpen.
Gebeld voor voorruitschade. Zelfde dag nog netjes gerepareerd en prima afgehandeld, inclusief melding naar de verzekering
Goedemiddag Albert, Bedankt voor het delen van de positieve ervaring, Groet, Frank, Klantenservice KwikFit Nederland
Ik had een ruitschade, daar naar toe geweest om die te repareren. 1 uur zitten wachten voor niets, niets gerepareerd. De schade zit er nog. Ik moest betalen voor dat ik mijn auto kon ophalen.
Goed geholpen en duidelijke uitleg.
Meermalen bij het filiaal van Kwikfit in Spijkenisse geweest. Ben altijd netjes geholpen Vriendelijke bediening
Kom hier al jaren, met diverse auto's, zeer makkelijk afspraak online maken, kan aangeven dat ik een leenfiets wil. Wordt keurig netjes gebeld dat de auto klaar is met de APK keuring, wat er eventueel is. Vriendelijk, nauwkeurig, top!
Heel tevreden - Goed advies, duidelijk prijzen en vriendelijke mens!
Netjes de banden gewisseld.